60000`de FJS600 Silverwing ABS alinirmi ?
Reklamlar
-
31 Temmuz 2012, 11:17
serdar60 adlı üyeden alıntı
kardeş nekadar önyargılısın. bak artık herşey nekadar kolay. 5664 e bir mesaj atıyorsun muayenedeki son km yi veriyor. 60000 km deki motor adam doğru söylüyor diye temiz, bu motor kesin km düşürülmüştür diye temiz değil mi yani? ennihayetinde ustayla bakılacak temiz mi değilmi diye? diğer motor için de aynı şey geçerli...
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:16 ----------
yapmayın arkadaşlar... ben motoruma sadece hafta sonları fırsat bulabilirsem binebiliyorum. motor benim için zevk, iş aracı değil. hemen km si niye düşük? kime ne canım niye düşük? daha ne olduğunu anlamadan dinlemeden "ee km si düşük?" almayın ozaman km si düşükse...
Muayene tarihi gelmeden adam satıyorsa motoru ne olacak? O da çok çözüm değil. 5 ayda 10 bin kilometre yaptım benim motorla, ilk muayeneye kadar 40 bini deviririm heralde. Hadi ben yapmam burdan da yazıyorum zaten açık açık, ama kilometre düşürüp satan da elbet vardır, mesaj atma olayı da pek çözüm olmayabilir bence en garantisi ikinci elden mümkün olduğunca uzak olmak. Güvenmiyorum ikinci el motosiklet piyasasına.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Reklamlar
-
31 Temmuz 2012, 16:31
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Muayene tarihi gelmeden adam satıyorsa motoru ne olacak? O da çok çözüm değil. 5 ayda 10 bin kilometre yaptım benim motorla, ilk muayeneye kadar 40 bini deviririm heralde. Hadi ben yapmam burdan da yazıyorum zaten açık açık, ama kilometre düşürüp satan da elbet vardır, mesaj atma olayı da pek çözüm olmayabilir bence en garantisi ikinci elden mümkün olduğunca uzak olmak. Güvenmiyorum ikinci el motosiklet piyasasına.
kardeş bakta ayarla... 0 motor al takıl kafana göre.
-
17 Haziran 2015, 22:08
Gun itibarıyle 600 silwer 2019 12.500 km bakımla alarmlı özellikleriyle beraber almış bulunuyorum ..burayı hortlatmak lazım galiba biraz
-
17 Haziran 2015, 22:22
Çok iyi motor.... kmside gayet normal bence, ortalama yılda 4500km yapmıştır heralde, arkadaşımda vardı yakıtı 1.6 benzinli araba gibi yakıyor diyordu, parçalarıda çok pahalı bunlara dikkat et derim...
-
17 Haziran 2015, 22:50
ishan adlı üyeden alıntı
Gun itibarıyle 600 silwer 2019 12.500 km bakımla alarmlı özellikleriyle beraber almış bulunuyorum ..burayı hortlatmak lazım galiba biraz
Selamlar,
Hayırlı olsun, güle güle gaz aç.
Not: Profil ayarlarında motosikletiniz bölümünde "silverwing" yerine silWerRing yazmışsın. kasıtlı yaptıysan bu bölümü göz ardı et.
Not2: keşke yeni konu açsaydın. Aramıda hortlaklardan korkanlar olabilir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)