Benim hyena'yı vereyim sana 1000 liraya, cross da yaparsın hemde full bakımlı. daha bugün 150 liralık parça sipariş ettim
Ben bununla baya bi cross yaptım banamısın demiyor
7 yıldır birlikteyiz, 4 yıldır evliyiz. Tribal enfeksiyon evrelerini atlattık biz. Allah size de atlatmayı nasip etsin kardeşim
Biz burada kavga ederiz, geyik yaparız ama sonra öpüşür barışırız sen bakma bize
Maddi imkanlarını biraz daha arttırabilsen keşke, o zaman güzel bir 250 cc'lik cross alabilirsin.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
İnşallah abi. en iyisi ben biraz beklim. ordulum yaz ayında fındık işleri falan oluyor sonra elimiz para görüyor adam akıllı. 2 ay daha beklemek zarara sokmaz beni
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
1 km ben yürüsem ayaklarım bile ağrımaz motor nasıl dökülsün kardeş
bin kusur liraya bi titan al. Pişman etmez seni. Çinliler dökülüverir. Al bitane motoruna ufaktan bi bakım yaptır. Dağ taş bin, gez. Bişey olmaz. Çinliden iyi dayanır.
Beyler bi soru sorucam :D
Simdi benim bütce 50 Tl 2000 model bi Nokia 3310 alıcam 1-2 sene idare edermi beni ısıkları nasıl aküsü güzelmi..En can alıcı 2 noktası bi carpısma durumunda parcaları hemen gelirmi.. En önemlisi vibrasyon ne durumda..Cebimdeyken yerimden hoplatmaz demii
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
O değil de, Suzuki DRZ 400S'in parçalanması da ayrı bir can sıkıntısı.Senin durum tam attan inip eşşeğe binme durumu.
Paranı biraz arttırırsan Çinli temiz bir cross motosiklet alabilirsin.Parçaları da ucuzdur vur, kır, parçala.
ANGARAJ
Beleş maldan hayır gelmedi işte napalım beleş mal baldan tatlıdır ama acısı kaybedince çıkıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
Neyseki 1 yıl kadar tadını çıkardım
Sağolasın Adem abi
çemk ailesinden ve sırrı hocamdan özür diliyorum izinsiz fotoğraflarını paylaştığım için.o zaman şöyle diyeyim bütün hakkı çemk ailesinindir.
bunlar hep çinli crosslar ve geçtikleri yollardan ktmlerle husqvarnalarla geçiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)