Fotoğraflar güzel Çemk aiesine selamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
200 taylar fazla titriyomu bilen kullanan varmı?
Fotoğraflar güzel Çemk aiesine selamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
200 taylar fazla titriyomu bilen kullanan varmı?
bunlarda benden olsun;
bu asya tay,arkada usulca dinlenende benim zs200
tek başına girdiğim için bu yola durup fotoğraf çekmiştim.2 tane bataklığa girdim bu yol üzerinde ilkinde yarım saat uğraştım ama sonunda çıkarabildim motoru,2.sinde son sürat daldım baya bir çakıldım az daha erkeklikte gidiyordu ama geçebildi motor.
bu da bataklıkta ki çemk üyelerinden.
uzak kaldım sahalardan içim yanıyo
Yaşadığın şehirde varsa türkçe kursunu kesinlikle öneririm
Heil Spellcheck
Bugün benim çakma mobilet hyena 100 ile biraz cross yaptım. Traktör gibi motor valla, utanmasa arkasına çapa takıp tarla sürecek Bi deli çekişi var durdurmak mümkün değil, 2. vitesten aşağı düşmüyo pati çeke çeke yanlayarak gidiyo icabında
Mengü naptın sennn
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Bi biz.. alamadıkk su motoru ya...Efkarlıyım kolamı içeyim bari
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
arkadaşım daha yaşın 17 sabredersen çok daha güzel bişey alırsın,braz daha biriktir paranı yani...(Önce ehliyet alman Daha güzel olur)
1000 TL ye motor alırsan paranı çöpe atmış olursun sadece ...
Muhtemelen Lise öğrencisisin ,yaz daha bitmedi ...gir biyerde işe başla (lokanta da falan ) okul açılana kadar 1000 TL daha kenara atabilirsin...
Benden Sana tavsiyem budur...Karar senin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)