18 yasina yeni bastin drz400s kullaniyordun ve kazadan perte cikardin ? atma ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Seni pazarlama stratejisti (o ne demekse) olarak işe almışlar. Titan üreteceklermiş yine, ön bilgi toplamak için ajanlık yapıyormuşsun. Hatta Amerika'nın da parmağı varmış bu işin içinde. Honda'nın Türkiye'de motosiklet üssü kurmaması için seni markaja almışlar. Öyle dediler bana.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
kazayı ben yapmamıştım abim yapmıştı. femurunda 8 vida dizinde platin var şimdi tekrara ameliyat olacak. bence fazla bilmişlik yapmana gerek yok. 17 yaşında cross kullanmak imkansız bişy değil. hatta zor bişey bile değil.
titan hala üretimde var, türkiyede satışı yok çinde üretip getirirse honda bu motoru, elimden geldiği kadar kötülerim. Cbf gibi kronik sorunları olan titan istemem. yamasaki türkiye ye fabrika açıp üretirse 10 numara olur eskiden (96-2002) arası ürettiği gibi. Yok çin hariç başka biyerden ital ederseki şayet fiyatı 6-7 bin lira olur. Memleketimde üretirse 4 bin civarı olur. Taş gibin taş.
foruma üye olduk iyiki bi konu açtık yardım istiyoruz yani birbirine laf sokmayan yalancı cıkarmaya calışmayan kalamdı sağolun yardımınız için çok sağolun....
itiraf ediyorum benim titan anadolu motosiklet pazarlama aş tarafından üretilmiş Türk malı. O zamanlarda hondanın çin de fabrikası olmadığından motor kısmı %100 japon. Farlar ve sinyaller farba marka. Eksoz bilen eksoz, granajlar türk. Sadece motor japon o yüzden made in japan motörüme laf yok
Bazı bademlerde cok lezzetli oluyor,Sıcak Sıcak oda bunlardan işte kaliteli badem
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
:D :D titancıların kralı adem80 dağılın beyler.
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Hatun gibi trip atma. Hem erkek motoru cross alcam diyorsun hem trip atıyorsun.
1- 1000 liran var ve cross motor istiyorsan işin zor.
2- Sevindirici haber, imkansız değil.
3- 150 yada 200 cc çinli herhangi bir markadan başka seçeneğin yok.
4- 2 zamanlı cross da alabilirsin ama, 1000 liraya alacağın 2 zamanlı cross 2 vakte kadar masraf çıkarır.
5- Bu kadar.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Badem abi.Bişi demiom sana,Cvpların baya sert..İstenmiyoruz heralde
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)