karadenizde ıslanmayı dert etmeyeceksin, biz etmiyoruz
düşük te olsa sele kapılma ihtimaline karşı dikkatli olacaksın ki 15-20 dakikalık bir yağmurun ardından başına gelebilir
gene de yanınızda yağmurluk taşıyın, yağmur başlayınca giyersiniz
karadenizde ıslanmayı dert etmeyeceksin, biz etmiyoruz
düşük te olsa sele kapılma ihtimaline karşı dikkatli olacaksın ki 15-20 dakikalık bir yağmurun ardından başına gelebilir
gene de yanınızda yağmurluk taşıyın, yağmur başlayınca giyersiniz
hay senin arkadaşlarını eşşekler kovalasın çocuk hayır daha soğuklarda gelmedi ama sen başladın yine bi yağmur yağsa ne olur çamurda takılırsak üşürmüyüz triplerine
Şimdi bu konuda en güzel bilgiyi taygır reyizden alırız gibime geliyor rota maximum orduya kadar olacak eğer olursa ve muhtemelende amasradan kıyı şeridinden başlayacak.
Evet yorumları bekliyorum
ANGARAJ
Bisikletle dünya turu yaptım,sanırı cbf 150 de yapar yani en azından 10 beygir küsürdü bense 1 beygir bile dğeilim :(((
Cumartesi günü CBF 150 ile Erdek'ten İstanbul'a geldim 7 saatte 400 km. yol yaptım. CBF 150 ile günde 250 km. den fazla yol yapmak bünyeye zararlı bence.
günde 850km yaptık cbf ile :D
Gavurların iron but(demir kıç) ödülü var. Bizim arkadaşa iron but degil ayran g.t ödülü verdiler :p
Aşağı yazacağım link' i incelerseniz hiç bir sorun olmadan gezinizi rahatlıkla yapabileceğinizi görürsünüz . Önemli olan sürücülerin kafa uyumu, gezmeyi amaç edinmeleri yanlız yola çıkacak arkadaşlara tavsiyem, en kısa zamanda yağmurluk giyip çıkartma eğitimi alsınlar çünkü karadenizde çok işlerine yarayacak CBR 250 R ile Trabzon dan - İzmir e dönüş (1850 km) motokurt un deklanşöründen
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
çoğu kişi yorum yapmış saygı duyuyorum ama gereksiz bahaneler ben mondial mct250 ile seyahat yaptım ve hızım 75-80 ve hiçbir sorun yaşamadım sizler neyden bahsediyorsunuz ki, mümkünse gece trafiğe çıkmayın sabah saat en geç 4-5 gibi çıkarsanız yola çok muhteşem olur ve yollar çok dolu olmaz gezi için ise sahil kesimini gezmek istiyorsanız bir sorun olmaz ama iç kesimlere çıkacaksanız yağmur tertibatınız mutlaka olsun kendinize güvenin karadenize gitmek istanbulda motor kullanmaktan kat kat iyi.yolunuz ve farınız açık olsun hayırlı yolculuklar.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)