Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

CBR250R ve CBF150 ile Karadeniz Gezisi Yapabilir miyiz?

REKLAM ALANI
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    karadenizde ıslanmayı dert etmeyeceksin, biz etmiyoruz
    düşük te olsa sele kapılma ihtimaline karşı dikkatli olacaksın ki 15-20 dakikalık bir yağmurun ardından başına gelebilir
    gene de yanınızda yağmurluk taşıyın, yağmur başlayınca giyersiniz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz de düşünüyoruz karadeniz gezizsi, fakat ciddi bir sorun var aklımda. O zaman bende sorayım;

Bu yağmur meselesi nasıl oluyor peki...??

Benim araba ile karadeniz turu yapan 2 arkadaşım arkadaşım var. Tamam motordan çok anlamıyorlar ama adamların dediği "yağmur bir bastırıyor, görüş mesafesi birkaç metreye düşüyor neredeyse". Ve birgün güneşlik iken akşamına yağmur olabiliyor. Şimdi böyle bir yağmurda motor sürmek bi dert, ıslanmak bi dert, kurumaya çalışmak bi dert olmadı kısa bir süre içinde sığınmaya çalışılacak biyer bulmak ayrı bir dert. Hani mola verecek bir yer bulduk desek, karadenizde yağmuru beklersek geziyi tamamlayamayız. Artvinli olan arkadaşım da söylüyor, "memlekete gittiğimde yağmurun dinmesini beklesek gezemezdik" diye.

Şimdi bukadar yağmur ihtimaline karşılık ~1haftalık karadeniz turu için ne gibi önlemler almalıyız daha doğrusu nasıl bir taktik/tavsiye önerirsiniz? Tecrübeli arkadaşlar bu konuda da yardımcı olursa çok sevinirim.
    hay senin arkadaşlarını eşşekler kovalasın çocuk hayır daha soğuklarda gelmedi ama sen başladın yine bi yağmur yağsa ne olur çamurda takılırsak üşürmüyüz triplerine
    Şimdi bu konuda en güzel bilgiyi taygır reyizden alırız gibime geliyor rota maximum orduya kadar olacak eğer olursa ve muhtemelende amasradan kıyı şeridinden başlayacak.
    Evet yorumları bekliyorum
    ANGARAJ

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bisikletle dünya turu yaptım,sanırı cbf 150 de yapar yani en azından 10 beygir küsürdü bense 1 beygir bile dğeilim :(((

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Cumartesi günü CBF 150 ile Erdek'ten İstanbul'a geldim 7 saatte 400 km. yol yaptım. CBF 150 ile günde 250 km. den fazla yol yapmak bünyeye zararlı bence.

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    günde 850km yaptık cbf ile :D

Gavurların iron but(demir kıç) ödülü var. Bizim arkadaşa iron but degil ayran g.t ödülü verdiler :p

motokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki V stron dl1000 .HONDA CBR 250 R-SENATÖR 150
    Aşağı yazacağım link' i incelerseniz hiç bir sorun olmadan gezinizi rahatlıkla yapabileceğinizi görürsünüz . Önemli olan sürücülerin kafa uyumu, gezmeyi amaç edinmeleri yanlız yola çıkacak arkadaşlara tavsiyem, en kısa zamanda yağmurluk giyip çıkartma eğitimi alsınlar çünkü karadenizde çok işlerine yarayacak CBR 250 R ile Trabzon dan - İzmir e dönüş (1850 km) motokurt un deklanşöründen
    DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    çoğu kişi yorum yapmış saygı duyuyorum ama gereksiz bahaneler ben mondial mct250 ile seyahat yaptım ve hızım 75-80 ve hiçbir sorun yaşamadım sizler neyden bahsediyorsunuz ki, mümkünse gece trafiğe çıkmayın sabah saat en geç 4-5 gibi çıkarsanız yola çok muhteşem olur ve yollar çok dolu olmaz gezi için ise sahil kesimini gezmek istiyorsanız bir sorun olmaz ama iç kesimlere çıkacaksanız yağmur tertibatınız mutlaka olsun kendinize güvenin karadenize gitmek istanbulda motor kullanmaktan kat kat iyi.yolunuz ve farınız açık olsun hayırlı yolculuklar.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Motosikleti
    Triumph Street Triple 675
    Alıntı iguven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba dostlar,

Arkadaşlarla Ağustosun 4. haftasında veya eylülün 1. haftasında 1 haftalık Karadeniz gezisi yapmayı düşünüyoruz. istanbul'dan başlayıp Artvin'den U dönüşü yapıp geri dönmeyi planlıyoruz.
    Bir kaç sorum olacaktı cevaplarsanız çok sevinirim.

1) Mevsim olarak Ağustos uygun mudur başka ay/hafta tavsiyeniz var mı?
    2) Bende CBR 250R (2011 model) ve diğerlerinde ise CBF 150 (2011 Model) var. Bu motorlarla Karadeniz turu yapmak sorun olur mu sizce?
    Yaylaları gezmeyi planlıyoruz (ayder, anzer, kaçkar dağları gibi...) zaten çadırda kalacağız.
    İlle bir enduro falan gerekir mi? Gitmek istediğimiz herhangi bir yaylaya, köye falan rahat çıkabilir miyiz, yolda kalır mıyız?

Not: Deneyim olarak fazla bir sıkıntı yok. Ortalama herkesin tecrübesi 10,000den fazla.

Teşekkürler.

CBF cok uzun yollarda nefessiz kalabilir biraz. Cbr da bel ve sirt cevren agriyabilir

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)