Anket: MOTORUNUZDA EN ÇOK SORUN YAPAN BÖLÜM NE??
- Katılımcı sayısı
- 78. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
MOTOR BÖLÜMÜ
-
EKSOZ
-
BALATALAR
-
ELEKTRONİK PROBLEMLER
Arkadaşlar Kendi Motorunu Tamir Edeniniz Varmi Varsa Neresini Tamir Ettiniz??
Reklamlar
-
27 Haziran 2009, 04:54
Elim hiç yatkın değildir tamirata. O işleri benim birader yapıyo sağolsun. Tamirciye gitmiyorum.
En son yüksek devirde 2.vitesten boşa atma sorunu vardı onu halletti bende izledim ondan çok yoruldum. Şaka bi yana motoru filan açtı baya uğraştı eline sağlık. Elektrik işlerini saymaya bile değmez.
Reklamlar
-
27 Haziran 2009, 09:53
şöle ufak tefek bakımını yaparım.
halen subap ayarını becerememekteyim ama
Orgazma Dudak Büktürür
-
27 Ağustos 2009, 16:00
arkadaşlar herkez bişeler yapmış ama bende peugeot 103 var mobilet çalışcak gibi oluyor gaz a bastığım anda boğuluyor sorun ne anlamadım ve çalışmıyor yardım eden olursa sorunun ne olduğu hakkında sevinirim
-
27 Ağustos 2009, 18:48
karbüratörün arkasında hava filtresi düşmüşmü varmı.yoksa elinle kapat çalıştırmayı dene
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
27 Ağustos 2009, 19:53
her türlü motoru tamir ederim
geçen buzdolabının motoru bozuldu
dedim tamirciye ne gerek, iş başa düştü
şöyle bir elden geçirdim buzdolabını
ne mi oldu?
artık elbise dolabı olarak kullanıyoruz
-
28 Ağustos 2009, 01:05
Şıklar Arasında HER TARAFINI yazmıyor yahuu
benım motorda parmaklamadığım yer kalmadı yahuu,,,
yani kendi motorumu hep kendim yaparım her tarafını hemde...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
28 Ağustos 2009, 01:23
ooo o oooo o oo o o o oo o o oooo seninkide sorunmu ya bütün cinliler gibi :D ( motor tamirinden hic anlamazdım motor bölümü hariç herşeyini öğren-dim zorunda kaldım ) çinliden slmlar..
-
28 Ağustos 2009, 01:54
....Bende motorumun ufak tefek ayarlarını kendim yapabiliyorum.Genelde tamir işlerine elim yatkındır.Motorda modifiye olayı benim en çok zevk aldığım şeydir.Bulduğum her fırsatta motorun bir yerleri ile oynayıp ,değiştirmekten hoşlanıyorum.Ancak motor aksamını özellikle ellememeye çalışırım.Bence işi herşeye rağmen ehline bırakmak en doğrusu....
-
28 Ağustos 2009, 02:14
2 ayda 1 parçalar siler bakımını yapar geri takarım...
süper oluyor...
tak çıkar,
tak çıkar,
ögreniyorsun zaten...
-
29 Haziran 2010, 18:10
çin malının işçiliği çok tutuyo
bisan pasific 150 var bende. kayış, ön ve arka fren balatası, ön disk, hava filtresi, buji, arka stop ampulleri, ön fren müşiri bozuldu.
tamirci 250 tl istedi hepsine. toptancıdan sipariş ettim kargoyla birlikte 63 tl tuttu. kendim değiştirdim. kayış değiştirmek zor oluyo baya uğraştım. bilmiyorsanız kayış işini yapmayın. çektirme gerekiyor çünkü.
artık kolay kolay tamirciye gitmiyorum. 3 liralık parca değiştiriyo 30 tl para istiyo.
-
30 Haziran 2010, 13:51
bizim aile elektrikçi olduğundan elektrik aksamını iyi bilirim. ama motor kısmını işi bilene gösteririm bi kere sigorta olmadan direk aküden almıştım elektriği kablolar yanmıştı onları yaptım bide Motosiklet.Net Sayesinde röleli korna taktım ama genel bakımıda yaparım...
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
-
30 Haziran 2010, 14:45
Özellikle hiç elim yatkın değildir diyenler, ufak tefek ve basit işlerden başlamalı, buda el kabiliyetini çoğaltır, öyle tamirciler varki, adamı bir öpüyolar maazallah izi kalıyor..
-
Arkadasim sorun nedir calismiyormu motoru komple indirir soker takar sibop sente sanziman tahrik tamami elektirik manyotu herseyi hallederim birkac takim eksik cektirme falan sorulariniza sorunlariniza yardimci olmayi isterim saygilarimla baymotivasyon@gmail.com
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
Bana ulas ayrintili izah edeyim aslinda coj basit mantigini anlarsan kolay
-
Ben motordan çok anlamam ama el atmaya başladım arabadan sonra youtube'da motoanaliz diye kanal açtım hatta Scooter'da neler yaptım , karbüratör manifold değişimi , kampana ve ön disk balataları değişimi , benzin filtresi , varyatör kayışı , ön arka varyatör vb bilimum fantazi ürünlerini kendim alp değiştiriyorum hep :
-
Ya atesleme ya benzin yada varsa sibop havayi unutma piston sekman durumu nedir
-
subab ayarı yaptım, (yapamadı, ayar tutmadı ) zincir ve dişli takımı değiştirdim. Lastik değiştirdim. yağ filtre değişimini her zaman kendim yaparım. Korna değiştirdim. Sabit yanan fara anahtar yaparak istediğim zaman çalışmasını sağladım. fren diski ve fren değiştirdim. Yeterki düzgün anahtarlar ve düzgün vidalar olsun sıyırmasın, tamir edemeyeceğim şey yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler