Anket: MOTORUNUZDA EN ÇOK SORUN YAPAN BÖLÜM NE??
- Katılımcı sayısı
- 78. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
MOTOR BÖLÜMÜ
-
EKSOZ
-
BALATALAR
-
ELEKTRONİK PROBLEMLER
Arkadaşlar Kendi Motorunu Tamir Edeniniz Varmi Varsa Neresini Tamir Ettiniz??
Reklamlar
-
ben teker ler patlarsa veya jant boyamam qerekirse söküp takabilirim.Farlarımı değiştirebilirim.Buji değiştirdim.Debriyaj balatası değiştirdim.Debriyaj ayarı yaptım.+ her zaman yapıyorum.Büyük bi problem olmadıkca tamircie qitmem.ama olay hakkında bilqim de yoksa ellemeye qerek yok.bilene baqıtmak lazım...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Reklamlar
-
valla bendede 250 lik hakiki çin malı jinlun var ben her yerini kendim tamir ediyorum 3. vites dişlisinden tut elektrik ve egzosun içine kadar...
-
heryerini tamir ederim. no problem
-
kawasaki er5
yamaha xjr 1300
-
scooter mobilet tamirimi kendim yaptım buy güne kadar ama bi maxi scooter tamir edebileğimi sanmıorum onu hiç söküp bakmadım uğraşsam olur !!
Kıyamet Gelsede KoPsAk
:bounce:
-
kawasaki er5
yamaha xjr 1300
-
İHTİYAR adlı üyeden alıntı
90 senesinde duvara vurmuş FJ 1200'ü asker arkadaşımla toplamıştık.ön takım,grenajlar,eksoz,karter patlak,blok eğik(6 silindir hatırlayamayanlar için)eksoz manifoldu,depo ezik komple boya,şase için plate hazırlamıştık! kilometre ve devir saati kadranlarını yeniden rapido ile elde çizmiş ibreleri elde onarmıştık...bittiğinde ise makinayı test ederken 200 lerde ok gibiydi.91 yazında asker arkadaşım o motorla 240 la AS 900'e kafadan girdi ve kendisini kaybettik.
insanın içini burkan ama özel anılarla dolu bir yazı.........paylaşımınız için teşekkürler
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Anketi işaretledim ama sorun olarak değil de : motorda en çok ilgilenmemiz gereken yer olarak!
Motor bloğu içinde bişeyler olmuyorsa ve motoru çalıştıracak benzin varsa; hemen her sorunu çözmeye çalışırım...
-
bende de mobilet war 2004 model her gün bi arıza cıkarı motor alacak arkadaslara kesinlikle almayın derim hayat sartlarına uygun olark yamaha ybr weya honda cbf 150 derim
-
a dan z ye herşeyini kendim yaparım sadece tornacı gerekirse ustaya gitmiş olurum sengron ayar cihazını getirttim şimdi o derdimde kalmadı.
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
ne elimi sürcem beeeee bende hondacıyım anasını satim
-
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
-
JeopardY adlı üyeden alıntı
walla eski erkek arkadasım herbişeyini kendi tamir edio motorunun genelde.. 1000RR var onda.. ayrıca yapabilecegi kapasitede şeylerse çok ucuz maliyetle baska insanlarında motorunu tamir ediyor garajında
istanbulda olupta motorunun tamire ihtiyacı olan varsa bana pm atsın ona ulasmasını saglıyım
hem motoru arızalı kişi ucuza mal eder işi hemde eski sefgilim para kazanmış olur
ben böyle bir motorun sahibi olsam yalnızca gezerim başka bişe beklemeyin
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
eğer motordan allamıyorsanız işiniz var bende hiç anlamıyordum her servise gittiğimde bir şeyler kaptım şimdi herşeyini kendim yapıyorum dişlileri değişme zincirden bakla çıkartma debriyaj balatası fren balataası değişmek piston değişme hemde zevkli oluyor sitenin içinde söküyorum motoru millet hayranlıkla bakıyor ne marifetli çocuk yahu
-
-
eskiden mondial 15 rs vardı servise uğramazdım çin malı diye,
herşeyini kendim alır kendim takardım,
şimdi cbf 150 kullanıyorum en son 8000 km bakıma gittim ondan sonra servis ben oldum herşeyini ben yapıyor takıyorum,
zaten honda da sorun olmuyor olsa bile ufak tefek sorunlar, onlarda basit.
-
arkadaslar bnm motor karburatör ayarı tutmuyo yani senkron ayarı bildiginiz gibi buyuk makina herkezin işi deildir bnde tamir edioyorum ama ustanın elinin deymesi başka olur bni yönlendire bileceginiz bi usta varmı suzuki gs 1000 tsk
-
karbüratör ayarı,subab ,avans,zincir dişli,debriyaj, elektirik aksamı, vb.. daha olmassa parçaları kendim imal ediyorum . Benim dükkan açma zamaınım gelmiş
-
ben neredeyse her işimi kendim yapıyorum,
ama boya zamanı her tarafını dağıtıyorum,
MOTORUM KANUNİ OLDUĞU İÇİN TAMİR GEREKMİYOR
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler