şahin doğan kartal transporter her türlü minibüs otobüs kamyon
hiçbirine kesinlikle ne yaklaşıcaksın ne yanından geçiceksin kesinlikle arkandan hızlı gelişine şahit olma ya gazlican yada sağa çekicen
allah kahretsin türkiyenin şöförlerini başkada sözüm yok.
What goes around, Comes back arround...
özellikle şahin-doğan araçlardan uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim, ondan sonra ise connect-doblo tarzı hafif ticarilerden.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Böyle bir durumda elinde çelik eldiven yada karbon eldiven varsa arabanın sürücü camında en zayıf nokta olan sürücünün omuz hizasına sağlam bir yumruk atıyorsunuz ve cam patlıyor daha sonrası size kalmış en azından akıllanır p....
Cahillerle tartışmaya girmeyin. Ben hiç yenemedim.-İmam Gazali-
bakın bir öneri;
elimize pompalı tüfek alak ne kadar kuş türü varsa avlayak olmamı
olurdemi olur olur bence bal gibi olur zaten avcılar avlaya avlaya doğada keklik kalmadı biz de serçe şahin doğan kanatlılarını avlayak
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Yada cebimizde demir bilyalar olaca montun cebinden çıkartıp çıkartıp camlara atıcan hiç değilse akıllanır
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
Allah bütün motorculara sabır versin türkiyede motor kullanmak gerçekten zor umarım böyle olayları hiçbirimiz yasamayız
ne zaman kuş grubu görsem yolumu değiştiririm ciddiyim aga, bir kere birinci köprüye girmedim ikiden gectim karsıya sırf kuş beyinlinin biriyle muhatab olmamak için.. Amaa iş zorda kalınca şöför camından adam cıkarmıslıgımda vardır bir şahin yavrusunun içinden
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Geçmişl olsun aracın plakasını alacan, kesınlıkle sınırlenmıyecen, vaktın varsa takıp edecen, tam adresini ögrendikten sonra
[IMG][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/842/big52416449t3x.jpg/]
Böyle bir demir yığınıyla, şahini köşeye sıkıstıracan ondan sonra deyme keyfıne
Araçta plastik aksam yok
YAMAHA
Yahu en çok zoruma giden trafikte öyle saygılıyım ki karşıdan karşıya karınca geçse yol veririm arabayla çıkınca etrafta motorcu varmı dikkat edeyim diye gözlerimi aynalardan ayırmam piyasada o kadar apaci dururken hep benim başıma geliyor böyle olaylar akrobasi mi yapacam trafiğe kapalı otoparka girer yaparım ne kimsenin malına ne canına kıyamam mahalle aralarında 20 yi geçmem çoluk çocuk olur diye adam hususi üzerime sürüyor zoruma giden bu.
Arkadaşlar önce başlığı açan arkadaşa geçmiş olsun dilerim.
Dün gündüz gözü ile işe giderken
ist anadolu yakası minibüs yolu marmara üniversitesi Göztepe kampüsü önünde
yol boyunca aynı şekilde bir taksi önümde varyasyonlar yaptı.
Baktım uzunlarım da açık kalmış ondan saçmalıyor sandım kapattım devam ettim
Yol boyunca tekrar üzerime kırma gibi korkutmaya yönelik hareketler yapınca iyice yavaşladım (sanırım korktuğumu sandı)
Tam kampüs önüne geldiğinde ise kırmızı ışık yandı zaten bende bi şekilde durmasını kolluyordum
Bunu fırsat bilip hemen dibinde bittim, camı indirip bir de el kol yapıp küfür etmez mi
Aynen kaskımı çıkarttım
elimdeki karbon eldivenle önce kafasına bi tane geçirdim
o arada nereden geldiyse önüne bi vespa kırdı (Sağolsun)
sonrada önüne geçip hiç sevmediğim kaskımı (ucuza almıştım) camına gömdüm ve devam ettim
Aynı zamanda bir Honda civic sahibi bir motorcuyum
Araç kullandığım dönemlerde bende motorculara uyuz olurdum
ama daha çok pizzacı kebapçılardan kaynaklanan bir ruh hali bu yani bütün suç ehliyetsiz, abuk subuk motor kullanan kuralları hiçe sayıp araçları çileden çıkartan sivrisinek gibi ordan oraya zıplayan gerizekalılar yüzünden araç sahiplerinin motorculara bakış açısı hiç iyi değil.
Bizlerde bir motorlu taşıt olduğumuzu unutmamalı ve ona göre sürüş yapmalıyız diye düşünüyorum.
Herşey kendi sağlığımız için ;)
Umarım bu olaylar en aza indirgenir ve hiç birimizin kılına zarar gelmez
güzel akşamlar ;)
durdurup inecektin motordan ilk önce konuşacaktın artislikmi yapıyo bir tane sağlam cam bırakma D
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Pizzacı kebapçı farketmez ehliyeti olmayabilir, kural ihlali yapmış olabilir, cahil biri olabilir, hiçbirşey üzerine arabayı sürüp öldürmeye teşebbüs etmeye bahane olamaz. Sanada geçmiş olsun dostum ama camını kırmak kavga etmek çözüm değil ki. Adam ikinci sefere motorcu gördüğünde direkt altına alır parçalar.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Bizde turuncu yelek var. Demek ki yeşil almak lazım.
Dün benide vatandaşın biri sıfırlayarak yanımdan geçti. ışıklarda 3 arkadaş yakaladık. Sırayla yanağından makas aldık.
Adam şaşırdı. Aramızda bu kadar sevimli o.ç. olabilir mi dedik. Adam şaşkın ifade ile devam etti. süperdi
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
katılıyorum arkadaşım aynı durum bizim başımızada geliyor kıyıya köşeye bir beyzbol sopası ilştirmek lazım sıkıstırdıgı zaman önemsemeyip arkadan bascaksın yanından gecerken slm verip sonrada cama bir sopa hiçbirşey olmamış gibi devam etceksin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)