usta araba içinde milletin beynine oksijen gitmiyor bunlar çok yollarda yapıcak bişey yok yani geçmiş olsun
usta araba içinde milletin beynine oksijen gitmiyor bunlar çok yollarda yapıcak bişey yok yani geçmiş olsun
sedat motorunda demir taşıyor... camlara atmak için....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
trafikte artık şahin ve doğanlardan hatta bayan sürücülerden bile korkmuyorumda yaw şu harfiyat kamyonları yokmu görür görmez elim ayağim birbirine dolanıyo ödüm kopuyo anasını satayım.. nerde ne yapacakları hiç belli degil taksiler gibi şerit değiştiriyolar..Mümkün oldugu kadar yaklaşmamak lazım..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
1.57 de herif nasıl oldu savrulmadı çok iyi kurtardı valla galiba burda motorun agırlıgı çok önemli o hareketi ybr ile olsaydı tarlaya geçerdi galiba..sonunda ne oldu anlayamadım yalnız..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
boyle bir olay anindan sonra eger kapi pencere kitliyorsa korkmustur. korkacak adamda boyle birsey yapmaz, iftar vaktidir gorsede gormemis olabilir vs vs. hep kotuye yormamak lazim bence. ama buyuk gecmis olsun
Hadi videoda arabanın yaptıkları öküzlük de racingçi arkadaşlar da hiç akıllı uslu gitmiyorlar. Olay çıksın diye özel bir çaba göstermişler gibi sanki. Ayrıca arabaların sağından da geçilmesinin tehlikeli olduğu konusuna katılıyorum. Genelde araba kullananlar sağ aynayı pek kontrol etmez, ayrıca ordan araç geçmesini de beklemezler bir bakıma haklı olarak. Yapılması gereken şey sağ taraf boş olsa bile sola aracın arkasına geçip yol istemektir.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Trafikteki tehlikeli unsurlar
1. Kadınlar
2.taksici ve minibüsler
3. Şahin ve doğan türevleri
Şu bayan araç sürücüleri yokmu , Birde at gözlüğü gibi kocaman güneş gözlüklerini takıp direksiyon başına geçiyorlar kıl oluyorum
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Dikiz aynasından göz göze geldik görmemesi mümkün değil. Mübarek ayda olmasaydık yapacağımı biliyordum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Dostum senin IQ kaç olayı anlamadın galiba adam bile bile öldürmeye teşebbüs etti diyorum sen daha sağ sol sellektör korna arasında sıkışıp kalmışsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
Kesinlikle katılıyorum bizim memlekette 3. seçenek ağır basıyor.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Kardeşim geçmiş olsun .Bence buradaki en önemli şey motosiklet ile araba çarpışınca ne olur hasarı ne ve kim alır ve hasarın neticesinde ne olur ona bakmak lazım.İt herifler biliyorlar neticeyi o yüzden rahatlar umurlarında değil....Bence en iyisi motorun yeterince hızlı ise yani sana yetişemiyecek ise mutlaka aracına hazar ver şerefsizin ama motorun küçük cc makina ise hiç uğraşma derim...Sana söylemeye çalıştığım doğru bir çözüm değil aslında ama maalesef bunlar ne laftan ne kuraldan nede insanlıktan nasiplerini almamışlar şerefsizler....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Video çok fenaymış. Ama söylendiği gibi 1:57'de kurtarmış olması çok iyi. Hep merak etmiştim böyle birşey başıma gelirse ne olur diye, dengede durabildiğini görmek güzel. Ayrıca sonda yazana göre, polis kamerada görüntülenen trafik suçlarından dolayı herhangi bir yaptırım uygulamamış. Fakat uyuşturucu kullanma ihtimali üzerine göz altına almış sürücüyü.
http://www.youtube.com/watch?v=SCCk1...feature=relmfu
bu videodaki gibi hayvanlar bol.
işte böyle hayvanlarda bilerek motorcuları öldürmeye çalışıyorlar...
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
Yanlış görmüyorsam adam 5. saniyede sinyal yakıyor. Kör noktasına bakmadan şerit değiştiriyor sonrasında. Bilerek değil. Ayrıca motosiklet sürücüsü videonun başındaki sürüş şekliyle ve şerit içindeki konumu bakımından baştan hatalı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)