2 binliralık motosiklete 5 6 bin lira yazanlar var
altın kaplatıp satsınlar bize ne kardeşim alıcısı varsa o düşünür
insanların takıldığı nokta kandırmaya yönelik tavırlar. başka bir durum söz konusu değil burada!
2 binliralık motosiklete 5 6 bin lira yazanlar var
altın kaplatıp satsınlar bize ne kardeşim alıcısı varsa o düşünür
insanların takıldığı nokta kandırmaya yönelik tavırlar. başka bir durum söz konusu değil burada!
What goes around, Comes back arround...
herkez resime baksında sahtekarlık varmı görsün
sahibinden.com da ilan düzenleyip, tekrar yayınlanması yaklaşık olarak 30 dk sürer.
mt foruma resim yüklemek, foto çekmek dahil 5 dk sürer.
bu kadar tartışmayı sonlandırmak, ve yürüyüp gitmenin keyfi ömür boyu...
Yok bunları yapamazsan, herkesin kara listesine girmek, sonsuza kadar...
"Adım, Admin..."
Burda site uyelerine laf yetistirecegine ilani duzeltsene....... Bu ilan ile ve o yazan km ile sen suclusun. Isteyerek yada degil. Gunahi senin boynuna , ama ilani gayet guzel koymusun , resmimleri cekmissin. Site nasil kullanilir gayet iyi biliyorsun , ama neden km yi yanlis yazmissin? Bence bize laf harcama da km yi duzelt. Ilani yazarken dikkatli olmak zorundasin , sonra bos yere dolandirici damgasi yersin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
sanırım ilanı koyan arkadaş kilometreyi ileri aldırmaya gitti
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Değerli site sakinleri, malum oruç ayı, iftar hazırlıkları beni bekler. Herkese iyi tatiller, hayırlı ramazanlar...
"Adım, Admin..."
bu bahse olan motoru bende yakından gördüm şamil onu sattığında km de 40000 km üzerindeydi yanlış yazılma ihtimali bence düşük yanlış olsa 4000 olur anlarım 16000 ne alaka
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Aboow ikinci el bisi almican valla 306 aldım ne yalanlar söylemiş adam ilk uzun yolda ney olduğunu anladım gaz arızası şanzıman sesi hararet yapması vs vs aldığım paraya yağını bile değişmeden 3 ay sonra sattm kurtuldum ama adamın annesi ile samimi olduk bayaa
www.erkakurye.com
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Millet tutabildigine anlasilan ne yalanci dolandirici bir toplum olduk
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Hitapların git gide terbiye sınırından uzaklaşması ve bu konunun mevcudiyeti sebebiyle diğer konu silinmiştir.
Görülmüş ve hala var olan bir hatayı belirtmek için açılmış bir konuya, hakarete varan hitaplarla cevap vermek gibi davranışların devam etmemesi dileklerimle...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Aksine hepsini soyledim ucuza aldığım icin ucuza sattim 10 liraya 2000 306 zor bulur 2000 lira masrafı olduğunu kendisi söyledi ama bana satanin evini dahi biliyorum telefon açtım mesgule atti acmadi insan evladı
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)