Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Apaçilik ne zor işmiş arkadaş

REKLAM ALANI
    serseric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet beyler bugün şerefine laf nail olmayacak bir arkadaş sol aynamı iç,ama en iç;yani grenajın altındaki kaynak baglantı yerinden kırmış!! neyse onu geçtim arkadaş ayna neymiş kafayı yedim arkana dön bak önünü kolla sağ aynadan solun görünürmü derdine hakikaten eli öpülesi adamlarmış bu apaçiler aynasız falan bravo yani
    Akıl Adama Sermaye...

Remember remember the fifth of november

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kanuni 150 Seyhan
    Dön bak yapıştır önündekine harbiden ne gerek var yani dimi

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Geçen sene ben de birkaç km sol aynasız sürmek zorunda kalmıştım, başta bir şey olmaz deyip geçiştirirken, üzerine binince motorun hiç o kadar basit olmadığı ortaya çıkmıştı işin. Bu kadar güvensiz, etrafta dönenlerden habersiz hissetmemiştim kendimi... Ben de iner inmez aynasız sürebilen tiplere saygı duymuştum
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben de bir süre sol aynasız kaldım, sol çaprazıma eskort tutmuştum ben sola sinyal verince o bakıp müsaitse çıkıyordu, tabi arkasından ben de

şaka bir yana çok zor savunmasız hissediyorsun kendini
    Ninja

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    apaçi olunmaz apaçi doğulur...
    TATLIHIZ ve anaconda84 bunu beğendiler.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    İşte anlayın bizleri
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Onlar özel yetenekli adamlar.
    4 kişi 100 cc scootera binerler.
    100-150 cc motorla bi baskasını geçinde mutlu olurlar,havalarından geçilmez.
    Aynasız arkadaki arabaları gorurler,gormezlerse imamin kayığını da görebilirler..

Motosikleti
    İki teker olsun da..
    Ayrıca sınırsız led kullanırlar ki gece gözler onların üzerinde olsun
    [B][COLOR="#000000"]Motorcuya kız verilmez
    Motorcuyla arkadaş olunmaz
    Motorcuyla yola çıkılmaz[/COLOR][/B]

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    bende 1 hafta aynasız kaldım. aslında aynasız değil Motorun Aynasını tutan sol kütük dibinden kırık almıstım arkadas harbi çok zor aynasız olmaz. ama Şimdi aynam ile daha güvenliyim.

Motosikleti
    Kawasaki ZL600
    Başkasına vermeyeceksin motoru arkadaş ben onu söylerim.

Geçen 4 tane motoru olan bir abi ile muhabbet ediyoruz. "Eğer benim motorlardan biriyle başkasının dolaştığını görürsen polisi arayın kardeş, ben kimseye motor vermem oğluma bile"dedi. Haksızda değil adam.

Motorumu soğuk havada çalıştırırken özenle çalıştırırım, ilk bir iki dakika 2000-3000 devirlerde ısıtır sonra yavaş yavaş devirlenirim yoluma giderim.

Apaçi arkadaşa defalarca nazikçe bunu söylememe rağmen motoru benden ödünç alıyor, soğuk motora marş basar basmaz son devire çıkararak öttürüyordu ve dahası sağda solda anlatılan bir sürü şaklabanlığıda kulağıma geliyordu.

Motoru bir daha vermeyince bozuldu açıkçada söyledim " sen benim söylediğim şeylere kıymet verip dinlemezsen, banada değer vermiyorsun arkadaşım" yok sana motor değip işi bitirdim.

Sonunda yine Arkadaşlığımızı bozacak şekilde apaçi tavırlar, ne kadar yanlış bir insan ile arkadaşlık yapıldığını anlama.

soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    daha kalmadım aynasız ama olmasa nasıl 1 sıkıntı olur düşünmek bile istemiyorum insan içinde çıplak kalmak gibi birşey olsa gerek :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Ulen geçen bisiklet aldım kendime.Şöyle bi gezintiye çıktım ama bisiklette ayna yok.Acayip kötü hissettim kendimi.Utanmasam bisiklete bile ayna takıcam.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)