Kenan Sofuoğlu, Avrupa Süper Stock’da Üçüncü
-
Admin
Avrupa Süper Stock Şampiyonası’nın son ayağı olan ve Fransa’nın Magny Cours Pisti’nde yapılan yarışta, Kenan Sofuoğlu üçüncü oldu. Yamaha R1 ile mücadele eden Kenan Sofuoğlu, bu başarısıyla Türk spor tarihinde bir ilke imza attı. Sofuoğlu, Avrupa klasmanında 2004-05 sezonunu da üçüncü olarak tamamladı.
Reklamlar
-
insan mutlu oluyor böyle olaylar olunca tarihe hep adımız yazıldı altın harflerde şimdide farklı dallarda dereceye girmek bile insanı mutlu ediyor
-
Söylenene göre annesi frena bas dediği için son yarışı 3. bitirmiş. Adamımız yaaa :
-
Birde Türkiye adına yarıssa cok dfaha guzel olurdu.....zaten bızım türk milleti boyle ınsanlara sahıp cıkmaz kiiiiiii
-
Gerçekten çok güzel yarışıyor. TUR kısaltmasını görünce duygulandım valla. Helal olsun.
-
yarışı izledim gerçekten keyifli kenan kardeşimize başarılar diliyorum yolu açık olsun yaşı daha küçük biraz daha deneyim kazansın ne rossi kalır ne angela hepisi tozu yutar kenan herzamanki gibi gönhlümüze taht kurar....!!!!
kutluyorum kenan kardeşimizi
-
Kenan Sofuoglu
Kenan kardesimizi kutluyorum... Gercekten cok buyuk bir basari. Arkadaslar Turkiyede bu is icin yeterli tesis yok. Bu yetenekteki bir arakadasa sahip cikilmasi lazim. Bunun icin de imkan lazim. Turkiyede yanilmiyorsam toplam 2 tane pist var 3.su(Formula 1) de yapim asamasinda. Bu seviyede yarismak surekli antrenman gerektiren bir sey. Herzaman degisik pistlerde degisik iklim sartlarinda antrenman gerektirir. Arkadasimizin Almanya da kalmasi normal. Insallah bizde cok yakinda bu seviyeye gelecegiz... Yapilmakta olan Dunya standartlarindaki pistle ilk adimimizi atiyoruz insallah...
Herkeze iyi hafta sonlari,
-
Re: Kenan Sofuoglu
burakusa adlı üyeden alıntı
...................... Insallah bizde cok yakinda bu seviyeye gelecegiz... .....................
Selam Burak ,
Su alttaki linki okursan bu seviyeye geldigimizi bizim jenerasyonumuzun goremeyecegini anlarsin. Aslinda sende iki uc defa insallah masallah filan demissin...haklisin, isimiz allaha kalmis durumda, motosiklet sporunun elinden tutacak hic kimse goremiyorum ben. Ustelik kendimiz, biz motoaikletciler bile fazla "iplemiyoruz" kucuk bir azinlik disinda. Destekleyen bu kucuk azinligin icinde konuyu de on sayfada haber yapan motosiklet.net sitemiz var, ne mutlu....
http://www.ikiteker.org/modules.php?...ewtopic&t=2360
Kenanin basarilarinin devamini diliyor ve cani gonulden kendisini kutluyoruz.
-
Umarım bu F1 pisti bir başlangıç olur. Bizde yetenek çok aslında ama dediğin gibi Burakusa tesis yok. Bizim yetenek olarak eksiğimiz yok fazlamız var.
-
Admin
Kenanın tekrar tebrik ediyorum. Yarıslarını yakından takip etme fırsatım pek olmadı ama Türkiye'ye geldikten sonra tvlerde yaptıgı roportajları seyrettim cok zor sartlarda bu basarıyı elde ettigi gordum. ileride daha da basarı olacagi kesin yolu acık olsun. Elimizden gelen destegi kendisine vermeliyiz
-
KENAN BİZİM GRURUMUZ OLACAK İNŞALLAH SENEYE ŞAMPİYONLUK KÜRSÜSÜNDE GÖRÜRÜZ.BİRDE arkadaşlar eğer kenanın yarış videoları varsa ne olur siteye yollayın hekese selam.kendinize çok ii bakın
-
YAMAHA KENAN,YAMAHA KENAN'!!!!HARİKA BİRİ YA....BU TARZ HABERLERİ KEYİFLE İZLİYORUM HABERİNİZ OLSUN ARKADAŞLAR...organizasyonlarından beni haberdar edin,ben mümkün olduğunca kaçırmıyorum ama gene de beklerim duyuularınızı...
Başarılı,mütevazi ve hızlı biri o..O bir RADİKAL::.. :
-
Gurur Duydum! :grouphuuug:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler