valla gene az buz yol değil
bursa gemlik arası
benim başıma gelseydi
2 bacagını da kırardım onun
valla gene az buz yol değil
bursa gemlik arası
benim başıma gelseydi
2 bacagını da kırardım onun
# motosikletle.blogspot
Arkadaşlar fazla bile yuz goz olmuşsunuz, motosiklet yok satış yok ... bu kadar basit. sahibinde.com dolandırıcı kaynıyor.
beyler ilan burda, madem motorun bu kadar temiz neden göstermeden satmaya çalışıyosun diye sorarlar adama?!??!!?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94480418/detay
bayrama kadar aldınız aldınız, almadınız kendi gezer ona göre köyde döncek demekki bayramda yine
Ninja
satıcınn adı ''emir aşık'' demekki öğrenmiş olduk
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
birde "görmeden pazarlık yapmayın" demiş. ilginç... hakikaten sopalıkmış bu.
Saf birine denk gelse; "para nerde?" "müşteride" "motor nerde?" "müşteride" durumu olabilirdi
vay şekilsiz vayy ..yahu dün biradere aldık sıfır motor,akşam eve getirdik hevesle jelatinleri açıyoruz göstergelerden,süpriz 1 vites göstergesinni köşesi kırık,bayabi darbeden kırılmış belli,süpriz 2 sinyal kırık,süpriz 3 ön dişli üzerindeki parça çizik ,bu sabah geri götürdük,eleman nerden bileyim sizin yapmadıgınızı der gibi oldu,biradere dedim al kaskını,motoru bıraktım dükkanın önüne,kırık yerlerin fotolarını çektim,öle serediyo,derdini kuralkana anlatırsın dedim,dinlemeden geldim öglen telefon açtı degiştik hepsini gelin alın diye,biz sıfırına baktıgımız halde göremiyoruz adam göstermeden motor satacak cesarete bakın,var sayalım aldı elemanın biri,amaç bu motor deilse yada işin içinde ne var bilmiyorıum,parayı veren tşk edip gidecekmi yanından,hiçmi korkusu yok bu dallamaların..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
uyanık olmak lazım arkadaşlar,
piyasada boylelerinden çok var.
5 eksik vereyim kar edeyim düşüncesiyle bazen uygun fiyatlı olduğunu düşündüren kusurlu yanıltıcı ürünlere göz kırparız. uyanık satıcı kusurlu malı kilitleyince aklımız başımıza gelir
2 fazla verip sağlam kusursuz malı almak her zaman mantıklıdır. gönül rahat,baş ağrısız olur,uykularıda kaçmaz insanın..
Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]
Yine 2011 model yazmış, ancak görüşmede 2010 model olduğunu kaçırmış ağzından
Türkçe öğretmenini kutup ayıları kovalasın e mi
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
buradaki herkes önce motoru favorilerine eklesin.
gerisini bana bıraksın
Herkes beğendi mi, durum nedir?
beğeniyoruz acele yok
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
İlanın fiyatını 3.850 TL ye düşürmüş sonunda. Motorhan fiyatına Honda :D
Baska numaradan arayip gemlige getirtsek de ehliyetsiz kullaniyo diye polise mi gostersek i.neyi
Ninja
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)