2. el Ybr mi 0 cb125 e Mi?
Reklamlar
-
27 Temmuz 2012, 00:37
Tanidikatan gecmisi belli bir yeni kasa ybr bulursan dusunmeden al. Ama internetten bulup kacinci el oldugu gecmisi belli olmayan motor alma sifir sifirdir. sonucta ikiside ayni sinifta commuter motor ikisindende fazla birsey beklememek lazim zaten 90-100de titreme yapiyor diyen adam commutere binmesin kullanim amacini degistiriyor motorun commuter hiz performans motoru degil 70-80km/h yapsin az yaksin mantik budur bundan fazlasi zaten kullanim amacina uymuyor.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Reklamlar
-
27 Temmuz 2012, 00:42
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
fatih senin ybr nin gözüne çomak sokarım , tekerine biber gazı basarım, depona şeker atarım uleynnn
ybr , cb r gavgası yapmıyoruz 2. el sıfır muhabbetine geri dön , kuzey batıdan 400 metre sonra sağa dönecen bilader yanlış yol üzerindesin yanlış adrese gidiyorsun
taşıma demiri senin itin olsun
abi sana doğru geliyor karşıla
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
10 Ağustos 2012, 11:30
Ben de ybr mi satıp cg almaya karar vermiştim halen sahibinden de duruyor ilanım 95223378 ilan no. Bu sayfayı okuduktan sonra anladım ki yanlış bişey yapıyorum. Demek ki biraz masraf edip ybr ye devam diyeceğiz. Sıkıntı ybr lerin ekzantirik zinciri kaç binde değişmesi gerekir?
[b][u][i][center]"MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"[/center][/i][/u][/b]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)