Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet ehliyeti 16 yaşını doldurup 17 den gün alıncamı veriliyor?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Racing tipi bişiler bakıyoruz...
    Arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi soru açıktır bazıları 16 yı doldurup 17 den gün alcan dio bazıları 17 yi doldurup 18den gün alınca diyo bazı kafa kıyak olduğunu düşündüğüm insanlar 18 i doldurcan dio internette araştırdım her kafadan bir ses çıkmış nedir bu işin ası astarı?.karşıda bir komşumuz var kendisi abim gibidir (korur kollar maksadında) o 16 yaşını doldurup 17 den gün aldığında gitti aldı ehliyetini şimdi paşalar gibi sürüo şuanda 18 yaşında ve araba ehliyetine girecekmiş benim kafamada bu yüzden çok takıldı bu abim 16 yı doldurup 17 den gün aldığında ehliyeti aldı.Şimdi gerçektende ehliyet 16 yı doldurup 17 den gün alıncamı veriliyor???
    Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
    Not:Forumda bu gibi topicler açılmış ama benim sorduğum gibi bir soru sorulmamış tam olarak...
    [I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    E_N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    17 ni TAM olarak doldurman gerekli yoksa yanlıslıkla sınavına girsen bile ehliyeti alamazsın

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Gün.Ay.Yıl olarak 17 yaşına girmen gerekiyor gün farkı ile bile ehliyete yazılamıyabilirsin

Ama sürücü kursuna git genede onlar daha iyi bilir belki
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

halil41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM XS125 - Kanuni Cross150- Motoran XF250
    17 yaşını doldurup 18 den gün alınca veriliyor

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    17 grdgn gun gt kayit ol ben oldum kazandm 17 yasindaym 20.05.1995

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Şu gün alma ay verme olayını bir türlü anlayamadım. Çoğu yerde yazıldığı gibi A2 ehliyet 17 yaşından itibaren alınabiliyor. Yaşını hesaplayamıyorsan ehliyet alacak yaşa gelmemişsin demektir.
    Mengu16 bunu beğendi.

arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Alıntı kanmix_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gün.Ay.Yıl olarak 17 yaşına girmen gerekiyor gün farkı ile bile ehliyete yazılamıyabilirsin

Ama sürücü kursuna git genede onlar daha iyi bilir belki
    Al karşında örnek var.. Ben! 17 yaşım 12 temmuzda doluyordu. Kursun son kayıt tarihi de 8 temmuzdu. Yani 4 gün yüzünden ağustos grubuna katılamayıp kasım gurubunda yer aldım..

17 bitecek 18 den gün alacaksın, sonra gidip kaydını yaptırıp başlıyacaksın.
    x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
    Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
    -arcadiril.blogspot.com-

apranax77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125E
    Alıntı arca94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Al karşında örnek var.. Ben! 17 yaşım 12 temmuzda doluyordu. Kursun son kayıt tarihi de 8 temmuzdu. Yani 4 gün yüzünden ağustos grubuna katılamayıp kasım gurubunda yer aldım..

17 bitecek 18 den gün alacaksın, sonra gidip kaydını yaptırıp başlıyacaksın.
    senden daha kötüleride var. ben :D 20 kasımda kayıtlar bitti, bende 22kasım doğumluydum. 2gün için bende 3ay beklemiştim

omeruby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZNU
    Doğduğun günden itibaren 17 yıl 1 gün geçmesi gerekiyor.

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Doğum tarihini gün ay yıl olarak verde

Biz hesaplarız yahu
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Motosikleti
    Racing tipi bişiler bakıyoruz...
    Alıntı kanmix_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğum tarihini gün ay yıl olarak verde

Biz hesaplarız yahu
    12-03-1997 yani 13-03-2014 tarifinde ehliyet alacam bende bi umutla 6 ay sonra ehliyet alırım herhalde diodum bütün umutlarım suya düştü off ya nese bide bu yakındaki sürücü kurslarınada sorayım.Peki benim anlamadığım abim nasıl 16 yaşında ehliyet almış olabilir bi bilginiz varmı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------

Beyler komşum(abim) nasıl 16 yaşında ehliyet almış olabilir kendisine soracamda ona ulaşamıyorum şuanda.Böle bir şey mümkünmüdür?
    [I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]

TheAzReaL07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı MotorHstası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    12-03-1997 yani 13-03-2014 tarifinde ehliyet alacam bende bi umutla 6 ay sonra ehliyet alırım herhalde diodum bütün umutlarım suya düştü off ya nese bide bu yakındaki sürücü kurslarınada sorayım.Peki benim anlamadığım abim nasıl 16 yaşında ehliyet almış olabilir bi bilginiz varmı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------

Beyler komşum(abim) nasıl 16 yaşında ehliyet almış olabilir kendisine soracamda ona ulaşamıyorum şuanda.Böle bir şey mümkünmüdür?
    arkadaşım abin 16 yaşında almış olamaz mümkün değil yaş hesabı yapamamıştır büyük ihtimal sen yine sor

yeri gelmişken sorayım kursa yazılırken yaş için önemli olan dönem açılış tarihi demi arkadaşlar ?
    http://www.gelisimsurucu.com/index.p...rik=203&temp=1
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)