arkadaşlar şu kanunin yeni motoru phantom görünüş itibariyle hoşuma gitti ama motor güç olarak çok düşük acaba bunu 250 cc lik versiyonu çıkacak mı ?
arkadaşlar şu kanunin yeni motoru phantom görünüş itibariyle hoşuma gitti ama motor güç olarak çok düşük acaba bunu 250 cc lik versiyonu çıkacak mı ?
biz öyle bişey duymadık. neden 250 cc bişey bakmıyosun?
2000 Den fazla verilmez cinlilere ....Oda ögrenim motoru olarak
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Ya ben sizi hiç anlamıyorum ya vallahi ya
Honda cbf 11.6 hp ve 149cc ona laf yok ybr 125 cc 10 hp onada laf yok ama arada 25cc fazla olup
Yaklaşık 1.5 hp fazla yani orantılı oluyor daha neyini güçsüz buluyorsun
Bu motoru honda getirse töpe haşa allah günah yazmasın
Peygamber sayarsınız
çan çin conu karıştırmıyorum tamamen tarafsız ben hatta japonu tutarım ama güç farklı bişey Yazarım aga doğruları ben buraya
Sado
12.75 Hp motor... 175 Cc
4.800 Tl cok abi cokk....
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Sado
motor teknolojisi eski tip olduğu için küçük paralarla bu makina 200lük yapılabiliyor. 1 gününüzü ayırıp işini bilen ustaya götürmeniz yeterli bilgilerinize. 120 km hız beni tatmin etmez diyenlerin dikkatine
200 cc ile 140 km hıza çıkabilir 130 km hızla stabil şekilde kullanılabilir. bence yeterli olacaktır. bekleneni verecektir en azından.
kanuni ise alınır beyler fiyat mühim değil türkiye nin motosiklet markası sonuçta.
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Beygirler tepsin sizi ne diyeyim.Ne beygirmiş arkadaş.Bi motor diğerinden 1 beygir fazla diye ondan hızlı olduğu anlamına gelmez.Takılmayın küçük cclerde bu kadar şu beygirlere.Bi günde kalitesini tartışın.Titriyo mu,az mı yakıyo,kronik sorunları var mı,varsa neler ? Bi tutturmuşsunuz şu şundan hızlı diye.Bu motor 120 yerine 125 yapsa ne değişir ? 180cc motor 140 ı geçmiyo diyen arkadaş kaç yapmasını bekliyo ? 175cc 13hp civarı motor.Eğer bu motor ibrede değil,gerçekten 140 yapıyosa çok çok iyi zaten.
paran varsa sym wolf 250 al.tipse tip güçse güç.symde sağlam marka.al örnek bi bak.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94194647/detay
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)