selam arkadaşlar arkadsm mondial 250 destrosu var ve geçenlere kötü bi kaza yaptı motorla 110 la giderken birden bire motor kendini kitlemiş ve çok kötü bi şklde düşmüş bu nedir yaaa !!! bu hakknda bilgisi olan varmı
selam arkadaşlar arkadsm mondial 250 destrosu var ve geçenlere kötü bi kaza yaptı motorla 110 la giderken birden bire motor kendini kitlemiş ve çok kötü bi şklde düşmüş bu nedir yaaa !!! bu hakknda bilgisi olan varmı
Piston kitlemiş
Yağsız kalmış olabilir
yağı uzun süre değiştirmemiş olabilir
Düşük vitesde aşırı zorlamış olabilir
Ve bir kaç etken daha
Sado
Mondial bu her an hersey olabilir
www.erkakurye.com
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
diğer motosikletlerde olurmu böle bi durum ?
Olur tabii ama yüzde 0.7 ihtimal onuda ben şimdi salladım
www.erkakurye.com
Arkadaşım seni bilip bilmeden yorum yapanlardan uzak dur iç yüzünü bilmeden belki yağ değişmedi belki zorladı ki pistok kitlemiş
Honda cbf de yağ yaka yaka yağsız kalırda piston kitlerse ona lafınız olmuyo tabi mondial olunca vurun sırtına
Sado
adam motoruna bakmıyo veya düzgün kullanmıyo.
sonra biri geliyo buraya mondial kuba bilmemne kaza yaptı, cart oldu curt oldu diye bilip bilmeden mesaj atıyo.
ne oluyo;
çok bilmiş arkadaş çıkıyo daha sorunu bilmeden ahkam kesiyo.
sorsan sana derki; bu motorlar 10 km bile gitmez der.
Adaletini yediğimin forumları, delikanlıları...
aynen öle arkadaşlar benim dedemin 100 lük mondiali var 7 bin km yi geçti hala taş gibi bende o yüzden açtım knuyu yoksa ben mr250 destronun hastasym nasipse alcam ve hep ön yargılarla karşılaşyorm mondial bu alma çin malı değilmi hepsi böle nedir bu yaa anlamş değilim
bi ara bu modelden almayı düşünüyodum sağolsun satıcı mağaza 6bin tllik motora 2bin tl faiz koyunca vazgeçtim
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
İyi yapmışsın. 22 beygirlik çift silindir 250 cc olmaz olsun. motor şehir içinde hızlı şehir dışında yavaş kalıyordu, aldım, zararla sattım bende
ama şimdi mondial bayisine gttiğinde faiz falan yok kredi kartına taksit yaptrabiliosn
yuh derim ben bu millete
benim ikinci mondialim daha ikside tık demedi adamlara bak
gene yardırıyor
kaç mondial kullandın
bir kere yedek parça montaj bu kadar geniş servis ağı honda dediğin firmada varmı bi bak bakalım
bi parça lazım olsa 3 gün en geç bir hafta da gelir
100 binlik şehir de bile iki tane yetkili servisi var birtane resmi yedek parça satıcısı 10 larca tali yedek parçacı parçalarını elinde bulundurur
bi hava filitre tasını 10 tl ye alırken mıçtımının c90 nının hava filitresi sadece hava filitresi 70 tl
oldu mu? canım bi bunları araştır
sonra şu cin lafını ortadan dillere pesenk olmaktan klişeden çıkarın
artık cinsiz ne beyaz ne kahverengi eşya ne otomobil
nedeeeeeeeee motorsiklet kalmadı
yok japon patenti ile üretiliyor yok cinde bu kalite sağlanıyor o halt işlemenin daniskası canım bir araştırın
2003 yılından beri adını yerlere düşüremediğiniz markalar dillere pesenk olanlar
cinli ama yinede kazzzık fiyatdan alıp üstüne oturyorsunuz sakın kimse yalnış anlamasın sadece yarası olanlar konuşsun
cin cıkarın artııııık cin çıkarın
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
eyw üstaad moral istiorm böle moral bnde alcam çünki tamam performans olarak honda kadar olamaz ama aracın bakımlarını yaptırdıktan sonra ne olursa olsun önemli değil heryere gider[COLOR="Silve
bakın bir şunu mutlaka yapma şansınız var 1 tane 125 MH drift-1 tane 125CB e- 1 tane 125 YBR binin bunlara
inanın cin min kalmaz içiniz de hatta o fiyatları görünce ağız dolu kusasınız gelir
benden bu kadar adam olan cinciler minciler diline pesenk edenler yapar sonrada sesini kesip uslu dururlar
napcaz bunları dostum tam olarak açarmısın detaylı bi şekilde inceleyin mi diosun
bincen bi test etcen fiyata ve performans a bakcan sonrada okadar para verdim
bu marka takıntım boşa imiş diyecen
arkadaşım ben mh alınca cinli mi aldın dedi gitti %40 pahalı 125cb e aldı
bir hafta sonra sattı
yediremedi 2006 gsr 600 aldı cinsiz olsun diye haftasına kuş adası yolunda 15bin tl verdiği motoru parçaladı
2011 ybr olan arkadaş gel senin cinli ile yarışak dedi ben de baktım yol ve hava uygun tamam dedim
o da arkada eksozun tozunu gözlerine kaçırdı
deneyin ön yargılı olmayın
BİRAZ SÖZLERİM AĞIR KAÇTI ÖZÜR DİLERİM ama şu cin kelimesi bu forumda ukalaca araştırmadan denksizce.....vs telafuz edilince insanın aspalyaları atıyor
saygı ve sevgilerim ile
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)