Herkes Motosiklet Aldı Ama Ben Alamadım :(
Reklamlar
-
arkadaşlar 2 gün önce teyzemin oğlunu gördüm çarşıda ybr 125 esd almışlar pazartesi gelmekmiş bekliyorlarmış bugün halamın oğlunu gördüm kanuni bs 125 almış ama benim annem babam biraz daha zaman geçsin diyor kafayı yemek üzereyim sonuçta güzel kullancam ama dedikleri şey şu ''bu sene 100 km hız yapmak isterin seneye 98 e düşer'' ya varmı böyle birşey ne olur yardım edin bişi yapın nasıl erkene almak için ikna edebilirim annemi özellikle babamı
Reklamlar
-
ben anne babanla birebir görüşürüm..evdeki interneti iptal ettirsinler yeter
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
bu seniki 100 yapma tutkun motosiklet alamadığın için seneye 150 olur. 98 e düşmez. Baban yanlış biliyor. Bunu okut.
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
ben anne babanla birebir görüşürüm..evdeki interneti iptal ettirsinler yeter
oda iyiymiş ama bana daha etkili çözüm lazım illa seneye diyorlar çok ısrar etmiyorlar ama neymiş seneye 98 km hızla gitmek istermişin ne alakaysa tamam benim iyiliğimi düşünüyorlar ama 1 sene bekleyemem belkide hevesi geçsin diyorlardır ama rüyalarında görürler motorcu motorundan vazgeçermi hiç
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
adem80 adlı üyeden alıntı
bu seniki 100 yapma tutkun motosiklet alamadığın için seneye 150 olur. 98 e düşmez. Baban yanlış biliyor. Bunu okut.
doğru diyorsun ama biraz bekleyelim diyorlar ne kadar bekliyem diye soruyom 1 sene cevabını alınca moralim çok bozuluyor okullar açılınca stajım başlık aylık 250 felan alırım taksit ödemeye yetermi kendi paramlan alıcam bu gidişle hayır yok babadan
-
MotoBolu14 adlı üyeden alıntı
oda iyiymiş ama bana daha etkili çözüm lazım
illa seneye diyorlar çok ısrar etmiyorlar ama neymiş seneye 98 km hızla gitmek istermişin ne alakaysa tamam benim iyiliğimi düşünüyorlar ama 1 sene bekleyemem belkide hevesi geçsin diyorlardır ama rüyalarında görürler motorcu motorundan vazgeçermi hiç
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
önce ehliyet al sonra gerisi gelir para biriktirirsin.. yaş kaç
doğru diyorsun ama biraz bekleyelim diyorlar ne kadar bekliyem diye soruyom 1 sene cevabını alınca moralim çok bozuluyor okullar açılınca stajım başlık aylık 250 felan alırım taksit ödemeye yetermi kendi paramlan alıcam bu gidişle hayır yok babadan
-
ehliyet almama az kaldı 17 yaşındayım ehliyetlen aynı anda elime geçsin istiyorum motorumu ama fayda yok ne dediysem nasıl ikna ederim etkili çözümünü bilen varsa lütfen yazsın
-
ehliyetin ve korumaları hazırla. 2 ci el temiz bi ybr ile başla. Apaçilik yok ama ona göre. Dikkatli dikkatli sürüp babanın güvenini kazanırsın. Baban bakar oğlan gerçekten dikkatli, güvenilir, bişeyler düşünür herhalde
-
MotoBolu14 adlı üyeden alıntı
ehliyet almama az kaldı 17 yaşındayım ehliyetlen aynı anda elime geçsin istiyorum motorumu ama fayda yok ne dediysem nasıl ikna ederim etkili çözümünü bilen varsa lütfen yazsın
Bence ilk önce ehliyete yazılırsan ve alırsan kararlı olduğunu anlarlar ve daha fazla inat etmezler...
-
Bence ilk önce ehliyete yazılırsan ve alırsan kararlı olduğunu anlarlar ve daha fazla inat etmezler...
zaten ehliyete kendileri göndermek istiyorlar fakat motoru seneye ertelemek istiyorlar bende bu yüzden üzgünüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
adem80 adlı üyeden alıntı
ehliyetin ve korumaları hazırla. 2 ci el temiz bi ybr ile başla. Apaçilik yok ama ona göre. Dikkatli dikkatli sürüp babanın güvenini kazanırsın. Baban bakar oğlan gerçekten dikkatli, güvenilir, bişeyler düşünür herhalde
ben 0 almayı düşünüyorum aldımmı çok çok uzun bir süre kullanıcam motorumun geçmişini bilmiş olucam hem acemide değilim ki o kadar baya baya kullanmayı biliyorum yani
-
21 Temmuz 2012, 23:32
demek sana güvenmiyolar adamim kendinde ara bişey çokmu ss vidyosu iszliyon napiyon evdekilerde görüyo tabii
-
21 Temmuz 2012, 23:44
onları zamanla yavaş yavaş alıştır. Bizimkilerde çok karşıydı abime ve bana (ki birimiz 30 birimiz 23 yaşında) önce kask mont falan aldık. zamanla onlara alıştılar sonra devamlı muhabbetini falan yaptık onada alıştılar snra kısa sürede hemde 2 tane motor aldık. karşı gelen insanlar yardım bile ettiler. ailenin dilinden en iyi sen anlarsın nabza göre şerbet derler acele etme. Daha önünde uzun bir süre bu aşkı yaşayacak 1 yıl nedirki sende 60 yıl değilde 59 yıl kullanırsın dert etme kendine...
-
22 Temmuz 2012, 00:15
Sen ver o aleti bana yahu senin yerine ben sürerim
İmza Yok ::tutkuy:: ::xs22:: ::gazla::
-
22 Temmuz 2012, 00:21
ben emanet motor sürerek ikna etmiştim Motoru şuana kadar denk geldiğim hiç bi aile ilk seferde onaylamadı gerek benim ailem gerek arkadaşlarımın ve akrabalarımın aileleri. Ben 1 sene yalvardım param filende hazırdı kendim alıcaktım o halde izin vermiyorlardı bende hergün başka bi arkadaşın motoruyla eve gelmeye başladım 1 hafta sonra babamla konuştuk emanet malın canı boğazında olur dedi sürüyosan kendi malını sür emanete bulaşma dedi ve razı oldu sonunda.
- Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..
- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..
-
22 Temmuz 2012, 00:28
B + A2 alcam dedim babama ne yapacan A2 yi bendede varda ne oldu
Cebimde bulunsın lazım olur dedim o gündür karşı çıkmıyor
İmza Yok ::tutkuy:: ::xs22:: ::gazla::
-
22 Temmuz 2012, 00:33
_halil_ adlı üyeden alıntı
ben emanet motor sürerek ikna etmiştim
Motoru şuana kadar denk geldiğim hiç bi aile ilk seferde onaylamadı gerek benim ailem gerek arkadaşlarımın ve akrabalarımın aileleri. Ben 1 sene yalvardım param filende hazırdı kendim alıcaktım o halde izin vermiyorlardı bende hergün başka bi arkadaşın motoruyla eve gelmeye başladım 1 hafta sonra babamla konuştuk emanet malın canı boğazında olur dedi sürüyosan kendi malını sür emanete bulaşma dedi ve razı oldu sonunda.
kötü örnek olmayın bari çocuğa ...yapmayın yaa
-----------------------------------
konuyu açan arkadaşım ;
"hızlı giden atın b.ku seğrek düşer "
demişler...daha yaşın kçk alırsın nasılsa..önce ehliyetini al...okulun biterişe başlarsn ozaman da alabilirsn...çok acele etme...geç olsun kazasız belasız olsun...
-
22 Temmuz 2012, 00:40
Ehliyet almama az kaldı demiş arkadaş ve staja filende başlıcakmış ayriyeten çok istiyorsa çalışır parasını biriktirir ehliyetinin aldıktan sonra kaskını ve motorunu alır benim gibi kötü örnek olduğumu düşünmüyorum .
- Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..
- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..
-
22 Temmuz 2012, 00:45
-
22 Temmuz 2012, 00:51
yaş kaç yaş dolu mu ehliyet var mı ehliyetinde AAAAAAA2 yazıyomu
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
22 Temmuz 2012, 00:53
c90 adlı üyeden alıntı
yaş kaç yaş dolu mu ehliyet var mı ehliyetinde AAAAAAA2 yazıyomu
hacı o ehliyet değil eğğliyet
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
22 Temmuz 2012, 01:26
büyüyünce sende alırsın yeğen...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)