Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motosiklet düşmanları bulundu !

REKLAM ALANI

uyuz oldum ya ee ne diyelim inşallah onlarda birgün tırların mixerlerin arasından geçmeye çalışırken tırlarda onlara bi dokundurur hani kendileri çok düzgün kullanıyolar ya başkasına laf atıyolar dinime küfreden müslüman olsa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Adam "şerit konusu" haricinde haklı bence. Özellikle 5. maddede. Farkedilmediğimizin hala farkında olmayan dangalaklar var aramızda (dangalak diyorum çünkü adam farkedilmek için 3500 TL ye egzoz alıyor, zihniyete gel...)

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    birak ya konusurlar oyle ulan hadi motorcu diye gecinen apaciler var da doganci dangalaklar yok mu boyle salaklar yuzunden zaten ulkenin agzina s*ciyorlar

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Alıntı karabatak58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu hayatta her türlü yasağın kökeni kin ve nefret midir? İstanbul trafiği şu an için minimalist araçlara uygun değildir diye karar alınamaz mı? Kamyonlara belirli saatler için konulan yasaklar trafik güvenliği için mi, kin ve nefretten mi? Ayrıca Yani hala hayretle okuyorum, kin ve nefret söylemim nerede... Yasaktan bahsetmişim ki o da kanuna, hukuğa dayanan evrensel bir normdur.

Artı evet farklıyım diye başladığınız cümlelerin sadece motosiklet kullananlara ait bir erdem mi olduğunu düşünüyorsunuz. Çevre demişsiniz LPG'ye saydırmışsınız. Koskoca otomobil demişsiniz. Tek seyahat ediyor demişsiniz, çocuklu aileleri düşünmemişsiniz. Ve ben bencil, cehaletten kurtulamayan oluyorum, siz duyarlı sürücü. Güya genelleme yaptığım için beni eleştiriyorsunuz. Siz, siz diye saydırmaktan da geri durmuyorsunuz.

Size sizin cümlenizle cevap vermek en doğrusu: Kin ve nefret ile değil oturup düşünerek tespitlerde bulunursanız "sizinle aynı fikirde olmayanlar" ile huzurlu bir hayat geçirirsiniz.
    http://www.milliyet.tv/nevidyo/video-izle/Motosikletlileri-ezdi--sonu-kotu-oldu-YXOiph3hhbeE.html

Sizin gibilerin,sizin zihniyetinizle hareket edenlerin yaptıkları ve buldukları genelde bu olur.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

OGUZHANKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VT 750 C Shadow
    motosiklet bir kültürdür. Herkesin, ve özelliklede bu kültürün içinde bulunmayanların bunu anlamasını beklemeyin malesef.
    Kuralsız motosiklet kullananlar içinde; her motosiklet kullanan motorcu değildir. Motorcu, yukarıda bahsettiğim kültürürü edinebilmiş kişidir. Aksi takdirde yalnızca motosiklet kullanıcısıdır. Motorcu değildir.

McWarnaly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia AF1+FZR 1000+YZFR6
    o siteye uyeyim ama cevap yazarak zamanimi bile kaybetmek istemiyorum.Hem onun seviyesine inemem..

Alıntı flame adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.milliyet.tv/nevidyo/video-izle/Motosikletlileri-ezdi--sonu-kotu-oldu-YXOiph3hhbeE.html

Sizin gibilerin,sizin zihniyetinizle hareket edenlerin yaptıkları ve buldukları genelde bu olur.
    Vay anasını .... Ekran başında o kaskı cama geçirmesinden öyle büyük zevk duydum ki. Devamını da izleyebilsek keşke.

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Alıntı karabatak58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar,

Konunuzu tesadüfen buldum. Benim başka forumdan linkimi eklemişsiniz ama belli ki baştan sona okumamışsınız. Başka türlü cahil, katil, benzin döküp yakalım vandallığını açıklayamıyorum.

Yazımda kanun dışı (aklınıza yatmasa da) bir çözüm düşünmediğim belli.

Ayrıca birgün istemeden zarar vermekten endişe ettiğimiz de belli. Konunun ve ilk mesajın sahibi olarak nerede üstlerine sürmekten bahsediliyor. Araçlarınızın masum olduğunu iddia ediyorsanız bu tarz konular kendinizi ifade etmek için fırsatken size hiç saygısız ifade olmadığı halde (özellikle konu sahibi olarak benim) benim konumu düşman vs nitelemeleriyle buraya taşımanıza üzüldüm.

Yine de inatla ilk mesajı ciddiyetle okumanızı tavsiye ederim. Kazasız, belasız sürüşler dilerim.

İlk sayfa da var ama bu da bahsi geçen forumun linki:

http://forum.donanimhaber.com/m_6348...m.htm#63502984
    Donanımhabere üyeliğim yoktu cevap yazmaya üşendim. O sensen geldiğin iyi olmuş. Arkadan sür demişsin, arkadan gelince aynadan görmez, özellikle yüksek araçlar. O farın yan aynalardan birinde parlaması lazım ki göresin. Ayrıca iki tekerin ortasında kalan asfalt pis ve bozuktur, yanlar temizdir. Sıkışık trafikte motor aradan da gider emniyetten de, bu güvenliği arttırır. Motorcu arada kalıp ezilmez, trafik boşuna uzamaz, boşuna 5 tl 5 tl benzin harcanmaz. Önce motorun doğasını öğren. Cahil cahil konuşmuş, senden cahilleri gaza getirmişsin. Ayrıca hiçbir motosiklet sıkışık trafikte mal gibi beklemez, beklememeli. Motora arabaya gücümüz yetmediği için binmiyoruz, çoğumuzda araba da var. Motosiklet tutkudur, kültürdür, zaman kazanmadır ve bilinçli bir insanın ekonomik tasarruflu aracıdır. Bana kalırsa da yağmur kar olmadıkça 4 tekere iki kişiden az binenler trafiğe çıkmamalı, o şekilde direksiyon başındakiler istanbuldan uzaklaştırılmalı. Ben niye iki teker kullanamadığı için dört tekere binip trafikte 4 metre kare yer kaplayan adamın çilesini çekeyim? Trafik milim oynamıyor, doğma büyüme istanbulluyum ama hiç bitmeyen bu göç ve beraberinde getirdiği yoğun trafiği senin gibiler yüzünden çekiyorum? Zaten hızlı akan trafikte gereksiz makas atan, başkalarını sıkıştıran motorculara karşı seninle aynı tutumu sergileyebilirim, ama bunun dışında yazdıklarının hiçbirine katılmıyorum ve bir şey bilmediğini düşünüyorum

1 sene önce açılmış konuya, onlarca cevap gelmiş. Hala da gelip düşüncelerim değişmedi, ben bildiğimi okurum diye gelip yazı yazıyor, bununla zaman kaybetmeye değmez.

Motosiklet şerit arasından sıkışık trafikte gider, elbette ki hızı trafiğin hızına uygun olmalıdır, bu yasaldır. Bunu kafanıza sokun artık. Emniyet şeridi konusunda da İstanbulda trafik polisinin musamaha gösterdiğini, hatta ve hatta emniyet şeridinden gidin diye yönlendirdiğini de bizzat yaşadım.

Bunların dışında trafik kurallarına uymayan, ekipmanı eksik, apaçi vari süren motorculara elbette ki uyarı ve ceza verilmeli.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    devamını isterim böyle olmamış
    Alıntı flame adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    Kıskanç yaa :D . . 3 kardeşiz abim ben( ortanca ) ve kucuk kardesım . ben ne ıstersem evde yaparım ama abim vs yapamaz biraz kuzey güney dizisinde kı kuzeylık var bende örnekleme olarak . İlk de annem karsı cıkarken motora babam ses etmedı hiç. Annem caktırmadan söyledi geçen babamda benım yasımdayken motor ıstermıs hep heves edermıs parası olmadıgı ıcın alamamış mesela adamın içinde kalmış belkı senelerce gelmiş şimdi 55 yasına . Ama hiç birzaman motorculara kini olmadı 30 35 sene trafıkde yol gitti . Bu karaktersiz kıskanç belli egoist idiot moron

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)