allah rahmet eylesin size de sabır ihsan eylesin
allah rahmet eylesin size de sabır ihsan eylesin
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
Edebi yanını beğenenlere teşekkürler.Hatırlamak güzel oluyor zaman zaman.
Mekanı cennet olsun. Güzel yazmış. Umarım bıraktığı kişide onun gibi motora sahip çıkar.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
EMİNİM Kİ YAZDIĞI GİBİ SANA BAKIYORDUR... KELİMELER BOĞAZIMDA DÜĞÜMLENDİ... ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN... EMİNİM SENDE DUALARINLA, 1968Lİ SEVGİLİYE BAKARAK ONU ÜZMEYECEKSİN...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
Kusura bakmayın farkına varmadan büyük yazmışım...
duygulandım gözümden yaş süzülüor.Allah mekanını cennet eylesin sizlere sabır versin
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Söylenecek fazla bir şey yok.Allah rahmet eylesin,sizlerede sabır versin...motorunuza iyi bak, eminim o bir yerlerden seni izliyordur....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Len dedim heralde motorunu satıyolar, uzun zamandır onlarda olmalı diye hafif bi tebessümle okudum yazıyı.
Sonuna geldim, gözlerim doldu. Yazıyı bu sefer sonunu bilerek tekrar okudum, gözlerim daha çok doldu.
İyi bakın bu makineye hocam..
Allah rahmet eylesin..
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kabri nurla dolsun Rabbim günahlarını affetsin.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Hakikatten çok duygulandım...Allah rahmet eylesin, ailesi ve yakınlarına sabırlar dilerim...
Bu makinaya çok iyi bakın....
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
ALLAH rahmet etsin kabir azabından uzak olsun
o makinay aşık olmayacak bi insan tanımam
aşk sadece karşı cinse duyulmaz
yaşanan yere doğaya vs.....
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
yurt disinda yasiyorum ve bu baslik kardesimi cok ozletti bana simdi...
Bu yazıya olumsuz yorum yazan sorunu kendınde arasın aşk budur mekanı cennet olsun
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
allah rahmet eylesin..
bu arada motosiklerin markasını çözemedim
karenajlar indian a benziyor, motoru triumph a benziyor
Bir kaç günden beri açılan konulara bin basar diye düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)