oooooo valla arkadaşlar konu bence bayağı derinleşmiş kasksız motosiklet sürülenlere diye konu başlığı yerinde olurdu ,lakin şu cc-RR yorumlarına bir kaç katkıda bulunmak isterim
ben hızı sevmem diyen adamlardan olduğumu sanıyordum taki 600 rr kullanana kadar ,
evet bunun racıngı, endrosu, scooterı yada choperı yok kaskını takacaksın arkadaş , yoksa yaşama şansın kask taktığın durumdan daha aşşağılara düşer ölümle tanışman sürpriz olmaz ,
ama birde araya egzost muhabbetleri çıkmış
yavvv kime ne kimin egzostundan , adamlar yüzlerce dolar para veriyorlar o sesi elde edebilmek için , ki benim çocukluğumdan beri sevdiğim sestir ama kulakları yırtmayacak , ultrasonıc bir ses olacak , ve km lerce uzaktan halen duyuluyor olacak , yüksek cc motorların bunlar zatenm özellikleridir , kısa zamanda yüksek hızlara çıkılabildiği mümkün olduğu için kasksız binmek çok akıllıca bir durum değildir, isterseniz 1. viteste gidin
ben 1 . viteste 130 gördüm
yüksek cc motosikletlerle hava atma mezusuna gelince müsade varsa bir kaç kelam yazmak isterim , kimse üzerine alınmasın arkadaşlar sözüm meclisten dışarıdır
ama önce şöyle bir soru sorayım
alım gücünüz maddiyatınız ve tecrübeniz varsa bir hayabusa almazmıydınız ? her insan güzele ,hızlıya, sağlama binmek ister bana burda maval okumayın şimdi
her insan motosikletinin gösterişli, temiz ve fiyakalı olmasını ister ve her insan altında bir hayabusası varsa yada yüksek cc bir aleti varsa altında yeri geldiğinde aragazıda çeker, her insan motorunun güzel olmasından dolayı birazcık gururlanır hakkıdırda ,
yorumların tamamından çıkardığım özeti yazıyorum , yada benim anlayışım kıt
ama cc ci arkadaşları rencide adacek yorumlar oluşmuş sanki yanlışmıyım ki seçkin kardeşimi tanırım, yorumlardan rahatsız olmuşki , bir şeyler yazma gereği duymuş
ben bile kocaman cc b,ir motosiklet kulanmadığım halde af buyurun ama bu yüzden yorum yazma gereği duydum ,
adam kaskını takmamış evet takmamış olabilirde durup uyaracak zamanımız ve şansımız olmadığı için bırakın allah bildiği gibi yapsın neden canınızı sıkıyorsuınuz ?
yüksek cc dediğiniz motorlara her adam binemez o gaz kolunu her adam çeviremez , o motorları her adam alamaz bırakında adamların o kadarcık ayrıcalıkları havaları olsun yani olmasınmı ?
150 cc cbf ile 40-50 bin liralık hayabusa birmi allah aşkına , tarzları farklı güçleri farklı fiyatları çok çok farklı, hele yakıtları hepsinden farklı
yapmayın allah aşkına kaskını takmayan adam düştüğünde bedelini ödeyecek zaten de bu büyük cc motorlara saldırı neden acep çözemedim ?[COLOR="Silver"]