Büyük motor kullananların Sözleşmesimi var?
-
Arkadaş ne kadar hayabusa gördüysem 1 tanesi hariç hepside kasksızdı ve ne kadar 250 cc üstü makine görsem geneli kasksız sürüyo bu adamlar ölmekten korkmuyo mu yoksa ölmemek için sözleşmemi yapmışlar biyerlerle.Nedir bunların amacı ben scootera binerken korkuyorum bu adamlar yardırıyolar bildiğin amaçları ne acaba ama geneli ss ciler böyle ne kadar enduro gördüysem adamlar full koruma geziyo nedense anlayamadım
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
Reklamlar
-
arkadaşım adamlar problem etmiyoken sen neden bu kadar taktın ki?
bırak püfür püfür kızları kese kese gezsinler...
-
Senin bulunduğun yerlerle ilgili bir sorun olabilir ? akdeniz illerin de kask takanlara gülündüğünü duymuştum..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
Kimse alinmasında RR cılar genelde bir görünme duyulma havesi vardır kanatimce. Endurocular kimseyi pek takmazlar o yüzden cirkin motora binerler :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Bağdat Caddesine gelme sakın kardeşim, görüp görüp küfür etmekten çılgına dönersin. Egzozuna tecavüz edilmiş güzelim makinaların üstündeki hanzo heriflerin ara gaz vere vere güneş gözlükleri ve bermuda şortları ile caddede sağa sola bakınarak dikkat çekmeye çalışan ezikler olduğunu fark edersin. İçin acır. Yine küfredersin. Üzülürsün bu hale nasıl geldi bu insanlar diye. Sonra yine küfür edersin tüm sülalesine. Sonra ara gaz verir, kulakların acır sesten. Üstüne yine küfür edersin... Keşke düşüp geberseler diye dua etmeye başlarsın.
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
-
SS'ler demekki öyle bi özgüven veriyorki asfalta kafa üstü insem birşey olmaz dedirtiyor... İnşallah öyledir
-
Chronix adlı üyeden alıntı
Senin bulunduğun yerlerle ilgili bir sorun olabilir ? akdeniz illerin de kask takanlara gülündüğünü duymuştum..
Ben akdenizdeyim Hiç görmedim Full Apache
-
Valla onu bunu bilmem ama benim kanaatim motor dünyasında en bilinçli grup endurocular.Elbet her sınıfta bilinçli ve bilinçsiz kesimler vardır ama enduroda benim gördüğümce bilinçli kısım daha fazla. Birde evet ss kullanıcıları daha çok dikkat çekme derdindeler sanırım. Nacizane fikrim
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
-
herkesin tuttuğu kendine
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
19 Temmuz 2012, 17:55
amaç kask takarlarsa dışarıdan motorun kimin olduğu belli olmadığı için kask takmayıp motor benim yakışıklıyım kızlaaarr bana bakın demek
-
19 Temmuz 2012, 17:55
Takma kafana bu kadar, üstte arkadaşımda belirtmiş zaten gerekli yorumu Herkesin tuttuğu kendine
Ayrıca bu duruma cc olarak bakma,bir o kadar hatta daha fazlada ufak cc ve scooter kullanıcılarının çok büyük bir kısmı kasksız korumasız kullanıyor.
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
-
19 Temmuz 2012, 18:04
Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum bilmiyorum şu an mersindeyim ama ne bileyim çok garibime gidiyor o altlarındaki makineler yazık cidden
birde ss ci abilerim kardeşlerim yanlış anlamasında bencede endurocular sanki motor konusunda unu elemiş eleğini asmış tecbrübeli abiler oluyor sanki banada öyle geldi
tombo adlı üyeden alıntı
Takma kafana bu kadar, üstte arkadaşımda belirtmiş zaten gerekli yorumu
Herkesin tuttuğu kendine
Ayrıca bu duruma cc olarak bakma,bir o kadar hatta daha fazlada ufak cc ve scooter kullanıcılarının çok büyük bir kısmı kasksız korumasız kullanıyor.
abicim arada yanlız bir fark var sen 100 cc lik veya 150 cc lik bir makineyle giderken hapşursan gaz kolunu o anda hafifçe çevirmiş olsan farkı hissetmezsin ama bunu hayabusada veya gsxr da yaptıgını düşün direk 20 km hız kazandırır o bir anlık hareket adama kaza riski sanki daha fazla gibi geliyor bana
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
-
19 Temmuz 2012, 18:07
Bunu büyük cc küçük cc olarak değerlendirme
Olmayan kafaya Kask takmaya ne gerek var
-
19 Temmuz 2012, 18:32
-
19 Temmuz 2012, 19:34
Faruk.UZN adlı üyeden alıntı
olay budur dostum
[COLOR="#000000"][B]We believe in the sky, and we don’t believe in the sunroof.[/B][/COLOR]
-
19 Temmuz 2012, 20:11
onlar ruhunu şeytana satanlar
---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 19:09 ----------
birde ss ci abilerim kardeşlerim yanlış anlamasında bencede endurocular sanki motor konusunda unu elemiş eleğini asmış tecbrübeli abiler oluyor sanki banada öyle geldi
doğru demişsin, bir yerden sonra rahatlık konfor arıyorlar ve enduroya geçiyorlar, bize "valla boşuna eziyet çekiyosunuz gelin endurocu olun" diyorlar, "her motorcu birgün endurocu olacak" diyenler bile var
-
19 Temmuz 2012, 20:14
Bilmemek değil , öğrenmemek ayıptır.. Şimdi buradaki herkes ön yargı ile yaklaşmış... Belki adam kaskı falan bilmiyordur.. Birilerinin öğretmesi lazım
-
19 Temmuz 2012, 20:22
hava atmak için ss alınca kask takmak amaca uymuyor haliyle
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
19 Temmuz 2012, 20:28
-Biz takıyor muyuz?
-Evet.
-Takmayanın bize zararı var mı?
-Hayır.
Bitti.
-
19 Temmuz 2012, 20:29
epeydir motor kullanmıyorum trafik cok yogundu biyere yetişmem lazımdı bugun arkadaşı aradım dedim motoru alim arabayı bırakim sana dedi tamam eve gidip tozlu kaskımı ve montumu aldım sonra motoru almaya gittim.
evet ben endurocuyum hayatımda hiç ss kullanmadım hiç heves etmedim sanırım üstündeki tipleri trafikte gördükcede onlar gibi algılanırım edasıyla binmicem endurocu sadece enduroya biner benim motorda cok cirkin bi arkadaş yazmış evet çok haklı tipe asla bakmayız saglam rahat olsun vahşi olsun arazi asfalt tırmansın.bilemiyorum zevk meselesi.
bi arkadaşta şöyle demiş adamlar yüksek cc biniyo kask takmıyo bak emin ol düşük cc ile kaza riski daha yüksek özellikle cin mallarıyla frene basarsın durmaz araba sollamaya cıkarsın gitmez.cevremde platin takan bilek altı ayagı kopan vs.cok ss öldürür scuter sakat bırakır enduro seni seviyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)