Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Neden acaba ???

REKLAM ALANI
    vlknsyrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    arkdaslar dun basıma gelen olay bi olayda dusuncelerinizi bekliyorum: 2005 model 1000 rr ile

1. soru : yan ayaklık kapalı viteste calısmıyor?? boşa atınca calısıyor

2. soru : marşa basıyosun gaz vermeden calışmıyor, gazı hafif dokuncan öyle calısıyor ??

.
    ...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    1. viteste ve debriyaj müşürü devrede olduğu için çalışmaz
    2.rolantin düşük olduğu için gaz vermeden çalışmaz
    3.sen hiç motor kullanmadınmı acaba en kötü çinlide bile debriyaj müşürüü var

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    1.Benim transalpte'de yan ayak açıkken sadece boşta çalışır , vitesteyse çalışmaz.Hatta viteste çalışır vaziyette iken yan ayağı açarsan motor stop eder.Yan ayak açık unutup gitmemek için bir tedbirdir bu.
    2.2005 model 1000rr karbüratörlü müdür bilmem ama karbüratörlü motorlarda çalıştırma esnasında bi miktar gaza basmak gerekir.Ama enjeksiyonlu motorlarda gaza basmak gerekmez.

Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    Alıntı canerol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1. viteste ve debriyaj müşürü devrede olduğu için çalışmaz
    2.rolantin düşük olduğu için gaz vermeden çalışmaz
    3.sen hiç motor kullanmadınmı acaba en kötü çinlide bile debriyaj müşürüü var
    1.ayaklık kapalı debriyaj sıkılı halde viteste calışömıyor
    2.calıştıktan sonra rolanti gayet iyi ??
    3.

.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------

Alıntı NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1.Benim transalpte'de yan ayak açıkken sadece boşta çalışır , vitesteyse çalışmaz.Hatta viteste çalışır vaziyette iken yan ayağı açarsan motor stop eder.Yan ayak açık unutup gitmemek için bir tedbirdir bu.
    2.2005 model 1000rr karbüratörlü müdür bilmem ama karbüratörlü motorlarda çalıştırma esnasında bi miktar gaza basmak gerekir.Ama enjeksiyonlu motorlarda gaza basmak gerekmez.
    1.yan ayaklık kapalı debriyaj sıkılı halde viteste calışmıyor??
    2.enjeksiyonlu makine??
    ...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Yan ayak müşürü arızalı, ayaklığı hep açık sandığı için çalışmıyor.
    Rölantide motora gelen havayı kontrol eden selenoid valfde sorun olabilir.
    vlknsyrn bunu beğendi.

Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yan ayak müşürü arızalı, ayaklığı hep açık sandığı için çalışmıyor.
    Rölantide motora gelen havayı kontrol eden selenoid valfde sorun olabilir.
    1.debriyaj musurunu soketleri ayaklık musurunu soketleri kontrol ettik temizledik ama sorun aynı..arızalı kesin
    2.selenoıd valfi arastırcam
    ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Sorun yan ayak müşüründe o zaman.Boşta çalışıp vitesteyken çalışmamasının başka bi açıklaması olamaz.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim bi arkadaştada vardı 2005 1000RR, oda aynı şekilde çok hafif gaz vermeden çalışmıyordu.Genelinde olan bi sorun olabilir ama enjeksiyonlu motorda böyleyse bu bi problemdir, büyük ihtimalle fabrika çıkışında hiç gazsız çalışıyodur.
    Bunu o kadar dert etmeyin bence ilk çalıştığındaki gök gürültüsü sesi çok iyi oluyor Sonra rolanti ve Tofaş Şahin mod on
    Ayaklık müşürü ayaklığı hep açık sansa boşta çalışır vitese atınca tak diye stop eder.Ayaklık müşüründe değil o sorun bence
    vlknsyrn bunu beğendi.
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı Ali Feyizoğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayaklık müşürü ayaklığı hep açık sansa boşta çalışır vitese atınca tak diye stop eder.Ayaklık müşüründe değil o sorun bence
    Vitese takınca stop etmiyorsa sorun debriyaj müşürü.

delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    uğraş dur hadi bakalım
    vlknsyrn bunu beğendi.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    debraj müşürü arızalı..
    vlknsyrn bunu beğendi.
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Boşver çalışmasın, napıcaksın yan ayakta viteste çalıştırıp Motor ısınsın diyorsan boşta çalıştır. Çalışırken gaz istemesi bir sorun yalnız, motor programlamasında sorun olabilir. 2005 1000RR'larda programlanabilir enjeksiyon (PGM-FI) var diye biliyorum, motor haritası yükletmen (map attırmak) belki çözüm olabilir, olmayabilir de.

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    gaz vermeden çalışmıyorsa ..gaz kolunuzun ve gaz telinizin durumunu kontrol ettirin

Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    Ya dun motoruma takasa geldiler motor makyajıı on numara tramer dir km orjın mi serviş tir fln pişman kontrol ettirmeden bi ustun köru ben kontrol edeyim dedim ..e tabi aga boşa atmış bosta calışio bide vitese atıp yan ayaklıgı kapatıp calıstırayım dedim hıhıı tık yok motorda neyse basladı musur arızalı değiştircez de fln di pişmandıı..20 lira masrafı var fln pişman..gectik onu bi de km si bi 50 bini devirmiş ki gaz vermeden calişmiyor calışmasından belli yanı içime sınmedidi bi turlu kız gibi makine vercez n de olsa.. cay içirdim yemek ismarladım motorlarını kusurlarını soyledim arkdslara teker yapa yapa gittiler forumdaysalar tekrar saygılar
    ...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)