siz değerli mt üyeleri, arkadaşlarım; saygılı, kurallara riayet eden, motosikletçinin hayatına değer veren; bir motosikletliyi asla bile bile tehlikeye sokacak hareketlerde bulunmayan motorcularsınız
sözlerim piyasada dolaşan ufak cc kullanıcılarına. hani şu iki gündür motor üzerinde olan, birkaç yıldır motosiklet kullandığı için çok uzun zamandır motosiklet kullandığını sanan; çok cesur, bıçkın delikanlılar..
son birkaç haftadır trafikte normal seyir halindeyken tam gaz bir şekilde ve sıfırlayarak, neredeyse sürtünerek; sağımdan, solumdan hiçbir uyarı yapmadan geçip bir ölçüde beni tehlikeye atıyorlar.
dün sabah birisinin peşine düştüm. hangimiz daha çılgın deyip bir de ben sıfırladım. benden kaçacak diye az kalsın arabalara yapışacaktı. yaptığım mantıklı mı, değil tabi. değil, ama ben zaten mantıklı bir adam değilim ki.. mantıklı birisi olsam gider ufak cc alır, geri kalan parayı da harcamam gereken onca yere harcarım. ama dedim ya, mantıklı bir adam değilim ben.. yanıma yaklaşanı tekmeleyip sokacağım bariyerlere, arabalara.. artık kafası mı kopar, kolu mu kopar, bacağı mı; bilemem..
arızayım olm ben. yaklaşmayın yanıma. baltalı motosikletçiyim, kötüyüm ben kötü!
çok doluyum mt, çok...