Motoru uzun zamandır kullanmadığımdan, karbüratördeki benzin uçunca yeniden karbüratör dolana kadar boşa marş basıp aküyü bitirmek istemedim.
Nitekim, evin önü aşağı doğru rampa. bir kaç vurdurmada çalışacağını bildiğimden, saldım rampa aşağı boş viteste... 2. vurdurmada kapar gibi oldu. ben de kaçırmamak için biraz gazladım... ama çok da gazlamadım hani. millet rahatsız olmasın diye.
teyzenin birisi çıktı camdan.
Hayvan! dosdoru geçemiyorsun demi? her gün her gün bağıttıra bağıttıra geçmek zorunda mısın diye azarladı bir güzel...
Halbuki neredeyse bir aydır ilk kez çalıştırıyordum motoru... Ama her gün o sokaktan custom bi çapır'ı ile gök gürültüsü yaya yaya havalı şekilde birisi geçiyor. onun havasının yağmuru da benim üstüme yağdı işte
...
He, motorun egzosu orjinal egzos... teyzeye açıklamaya çalıştım ama açıklayamadım tabi
...
Yani demem o ki, konunun cc ile alakası yok. cc yükseldikçe edep artsaydı, sözü geçen 1200 - 1800 cc motorlu çapırı olan arkadaşın, edep abidesi diye bizim sokağa heykeli dikilirdi [/COLOR]
Şu memleketin her yerine aygırlık, danalık ve öküzlük pistleri açsalar, bu arkadaşlar yollardan gene eksilmez...
Takmayıp devam etmek en güzeli