Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

motosikletli magandalar

REKLAM ALANI
    sessizsakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    benelli tnt25
    Motoru uzun zamandır kullanmadığımdan, karbüratördeki benzin uçunca yeniden karbüratör dolana kadar boşa marş basıp aküyü bitirmek istemedim.

Nitekim, evin önü aşağı doğru rampa. bir kaç vurdurmada çalışacağını bildiğimden, saldım rampa aşağı boş viteste... 2. vurdurmada kapar gibi oldu. ben de kaçırmamak için biraz gazladım... ama çok da gazlamadım hani. millet rahatsız olmasın diye.

teyzenin birisi çıktı camdan.

Hayvan! dosdoru geçemiyorsun demi? her gün her gün bağıttıra bağıttıra geçmek zorunda mısın diye azarladı bir güzel...

Halbuki neredeyse bir aydır ilk kez çalıştırıyordum motoru... Ama her gün o sokaktan custom bi çapır'ı ile gök gürültüsü yaya yaya havalı şekilde birisi geçiyor. onun havasının yağmuru da benim üstüme yağdı işte ...

He, motorun egzosu orjinal egzos... teyzeye açıklamaya çalıştım ama açıklayamadım tabi ...

Yani demem o ki, konunun cc ile alakası yok. cc yükseldikçe edep artsaydı, sözü geçen 1200 - 1800 cc motorlu çapırı olan arkadaşın, edep abidesi diye bizim sokağa heykeli dikilirdi

Şu memleketin her yerine aygırlık, danalık ve öküzlük pistleri açsalar, bu arkadaşlar yollardan gene eksilmez...

Takmayıp devam etmek en güzeli
    !?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    Özellikle sucu ve küçük esnaf lokantaların Eğitimsiz bilinsiz ehliyeti ve kask montu olmayan özellikle küçük cc ye araba egsozu gibi takıpda çevreyi rahatsız eden yaşları 16-17 yaşındaki motorcular kendilerine b.k sananlar yüzünden millet bize farklı bakıyor

binbaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha tdm 900 A
    Alıntı sessizsakin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru uzun zamandır kullanmadığımdan, karbüratördeki benzin uçunca yeniden karbüratör dolana kadar boşa marş basıp aküyü bitirmek istemedim.

Nitekim, evin önü aşağı doğru rampa. bir kaç vurdurmada çalışacağını bildiğimden, saldım rampa aşağı boş viteste... 2. vurdurmada kapar gibi oldu. ben de kaçırmamak için biraz gazladım... ama çok da gazlamadım hani. millet rahatsız olmasın diye.

teyzenin birisi çıktı camdan.

Hayvan! dosdoru geçemiyorsun demi? her gün her gün bağıttıra bağıttıra geçmek zorunda mısın diye azarladı bir güzel...

Halbuki neredeyse bir aydır ilk kez çalıştırıyordum motoru... Ama her gün o sokaktan custom bi çapır'ı ile gök gürültüsü yaya yaya havalı şekilde birisi geçiyor. onun havasının yağmuru da benim üstüme yağdı işte ...

He, motorun egzosu orjinal egzos... teyzeye açıklamaya çalıştım ama açıklayamadım tabi ...

Yani demem o ki, konunun cc ile alakası yok. cc yükseldikçe edep artsaydı, sözü geçen 1200 - 1800 cc motorlu çapırı olan arkadaşın, edep abidesi diye bizim sokağa heykeli dikilirdi [/COLOR]

Şu memleketin her yerine aygırlık, danalık ve öküzlük pistleri açsalar, bu arkadaşlar yollardan gene eksilmez...

Takmayıp devam etmek en güzeli
    aşk ile, şevk ile bir daha buyurun; magandalık dil, din, ırk,cinsiyet, kap çanak ayırt etmese de bana ufak cc'ler rastlıyor..

dur bi dakka.. bana dedim de, gördüğüm kadarıyla neredeyse herkese ufak cc rastlıyormuş :/ ha, büyük cc olmaz mı, e olur tabi. nitekim kullanıcısının cc'sini bilemeyiz ya..
    mesele ses, gürültü gibi ufak tefek değil; trafikte başkasının hayatını tehlikeye atacak kadar mühim azizim..
    temel taşları şu ulu sıra dağlar olan tapınaklarda en sofu müminlerin, en bilgin mollaların bilmediği ve onların hakikat, erdem ve onur üzerine verdikleri tüm vaazları aşan dualar öğrenelim.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)