Scarabeoda seçeneklerde olsaydı tercih belli idi.ikisi arasında ps 150 öne cıkıyor.
Scarabeoda seçeneklerde olsaydı tercih belli idi.ikisi arasında ps 150 öne cıkıyor.
Açıkçası Scarabeo'nun görüntüsü pek hoşuma gitmiyor benim o yüzden hiç düşünmedim.
Foçada arkadaşlarla oturup konuşurken beyaz bi scarebeo200i park etti cafenin önüne. Dedim bak bu motor italyan motoruda 20 beygir benim motordan(2011 CBR125) pahalı. hadi yaaa hiç öyle durmuyo dedi
Benim motoru 5.400'e aldım scarebeo o zaman 7.100 tl Şimdi CBR125 6.900 Scarebeo 200İ 6.830
Adam gerçekten haklı beyler
Yaklaşık 2 saat önce eskişehirden istanbula geldik 2 kişi ps150 imle 40 tl ye 318 km. artçım çok rahat geldigini söledi 85-100 km arası 4 saatte geldik yarım saatte mola verdik ben 70 artçım 100 kgydu birazda agırlık vardı çanta fln iki kişi toplam 185 kg fln bana göre uygun motorda bayılma hız düşme fln hiç olmazı çokta rahat geldik yuzden sen ps150i al bence :D
Bende garanti veririm, kurdan dolayı fiyatı böyle düşükken.almadan önce bende çirkin bulmuştum scarabeoyu.şu an 2. Scarabeomu aldım.ps 150 de güzel scooter ama ikisini yanyana koyunca fiyat performans olarak oldukça öne çıkmakta scarabeo.almasanda git bi bayiye gör üzerine otur, sağına soluna bak ve alırsanda bize dua etmeyi ihmal etme.tercih senin , şimdiden hayirli olsun.
ilk çıktığında fiyatı 8 bin kusurluydu öyle hatırlıyorum, şimdi aşağı çekmişler .ps 150 plakayla burda 7 bin 100 müş ve ps150 sahibi olduğum halde xenter 150 daha bi albenili geliyor bana
bu arada honda gerçekten kaliteli motorlar üretiyor .hala ps150 im ilk günkü gibi taşşşş
2 sene olmuş alalı şaka gibi,gören abi motoru yenimi aldın diyor.hondanın dandik çin malı motorlarıda var :S iyi motorları
Mustafa Kemal Atatürk
Ps150 italyada üretilliyor diye biliyorum.xenter aksesuarlarla birlikte (cam,arka çanta) 8000 tl yi geçiyor.
çok düşünme pcx al gitsin gayet yakışıklı bende yamaha bws 100 var baska motor alıpda yinede vazgecemediğim scooterim.pcx aynı katagoride artık bwsden vazgecip pcx alma vakti geldi gibi,bak pcx benim bile motorumu sattıracak ;)
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-motorum.html ilgilenen varsa fotolara bakabilir.antalyada parmakla gösterilen temizlikte.km orginal genelde araba ve başka motor kullandığım için sürmedim pek
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Bu yorumlarınızı aklımın bir kenarından bulunduracağım. Teşekkürler!
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
Yakın zamanda karar vermezsem, işler daha da zorlaşacak gibi... Bakalım artık.
İçine hangisi siniyorsa onu al.. ikisi birbirini aratmaz.. ps150 yi şahsen ben beğenmedim.. PCX aldım.
Ara hızlanmaları cok güzel.. Tipi özellikle harika. Motor alcağımı bilen bir arkadaşım işyerinin camından yolda gördü pcx ona doğru dönüktü, telefondan aradı "canına mı susadın sen" dedi, ne alaka dedim.. uzaktan racing sanmış tip olarak pcx i tek geçerim.. Ayrıca ben 98 kiloyum artcım 90 kilo civarında rampaları keçi gibi tırmanıyor mubarek..
İlk deposunda şuan 160 km yaptım çeyrek üstünde yakıt var halen..
Hortlatmış olacağım başlığı ama PCX aldık. Bakalım, şimdilik gayet memnunum. Allah utandırmasın mı denir bu gibi durumlar için?
Maşallah,
Güle güle kullan.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın
1-2 görselde olsaydı göz banyosu adına, hoş olurdu
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)