Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: PS150i mi? PCX mi?

Katılımcı sayısı
95. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • PS150i

39 41.05%
  • PCX

56 58.95%

PS150i mi? PCX mi?

REKLAM ALANI
    hihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    Scarabeoda seçeneklerde olsaydı tercih belli idi.ikisi arasında ps 150 öne cıkıyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda PCX
    Açıkçası Scarabeo'nun görüntüsü pek hoşuma gitmiyor benim o yüzden hiç düşünmedim.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hihi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Scarabeoda seçeneklerde olsaydı tercih belli idi.ikisi arasında ps 150 öne cıkıyor.
    Alıntı insomnia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açıkçası Scarabeo'nun görüntüsü pek hoşuma gitmiyor benim o yüzden hiç düşünmedim.
    Foçada arkadaşlarla oturup konuşurken beyaz bi scarebeo200i park etti cafenin önüne. Dedim bak bu motor italyan motoruda 20 beygir benim motordan(2011 CBR125) pahalı. hadi yaaa hiç öyle durmuyo dedi

Benim motoru 5.400'e aldım scarebeo o zaman 7.100 tl Şimdi CBR125 6.900 Scarebeo 200İ 6.830

Adam gerçekten haklı beyler

Motosikleti
    Honda PCX
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Foçada arkadaşlarla oturup konuşurken beyaz bi scarebeo200i park etti cafenin önüne. Dedim bak bu motor italyan motoruda 20 beygir benim motordan(2011 CBR125) pahalı. hadi yaaa hiç öyle durmuyo dedi

Benim motoru 5.400'e aldım scarebeo o zaman 7.100 tl Şimdi CBR125 6.900 Scarebeo 200İ 6.830

Adam gerçekten haklı beyler
    CBR beni de acayip cezbediyor, bu ikisinin haricinde aslında kafamda onu kilitledim diyebilirim. Ancak kız arkadaşım super sportlar konusunda benimle aynı frenkansta olmayınca mecburen scootera yöneldim.

Motosikleti
    Yamaha NMax 155 ABS
    Yaklaşık 2 saat önce eskişehirden istanbula geldik 2 kişi ps150 imle 40 tl ye 318 km. artçım çok rahat geldigini söledi 85-100 km arası 4 saatte geldik yarım saatte mola verdik ben 70 artçım 100 kgydu birazda agırlık vardı çanta fln iki kişi toplam 185 kg fln bana göre uygun motorda bayılma hız düşme fln hiç olmazı çokta rahat geldik yuzden sen ps150i al bence :D

Motosikleti
    Honda PCX
    Alıntı Rathje adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 2 saat önce eskişehirden istanbula geldik 2 kişi ps150 imle 40 tl ye 318 km. artçım çok rahat geldigini söledi 85-100 km arası 4 saatte geldik yarım saatte mola verdik ben 70 artçım 100 kgydu birazda agırlık vardı çanta fln iki kişi toplam 185 kg fln bana göre uygun motorda bayılma hız düşme fln hiç olmazı çokta rahat geldik yuzden sen ps150i al bence :D
    O da iyiymiş. Maşallah.

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    Alıntı insomnia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    scarabeo yu gidip canlı görün,250cc gücünde 200lük tek motor, paranıza yazık olmayacak buna garanti veririm
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    Alıntı Tolme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    scarabeo yu gidip canlı görün,250cc gücünde 200lük tek motor, paranıza yazık olmayacak buna garanti veririm
    Bende garanti veririm, kurdan dolayı fiyatı böyle düşükken.almadan önce bende çirkin bulmuştum scarabeoyu.şu an 2. Scarabeomu aldım.ps 150 de güzel scooter ama ikisini yanyana koyunca fiyat performans olarak oldukça öne çıkmakta scarabeo.almasanda git bi bayiye gör üzerine otur, sağına soluna bak ve alırsanda bize dua etmeyi ihmal etme.tercih senin , şimdiden hayirli olsun.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Xenter 150'nin fiyatı düştü derken Sitesinde hala 7.550tl bir fark yok.. dedim heralde 6.950 yaptı yamaha Scarebeo'ya inat
    ilk çıktığında fiyatı 8 bin kusurluydu öyle hatırlıyorum, şimdi aşağı çekmişler .ps 150 plakayla burda 7 bin 100 müş ve ps150 sahibi olduğum halde xenter 150 daha bi albenili geliyor bana

bu arada honda gerçekten kaliteli motorlar üretiyor .hala ps150 im ilk günkü gibi taşşşş
    2 sene olmuş alalı şaka gibi,gören abi motoru yenimi aldın diyor.hondanın dandik çin malı motorlarıda var :S iyi motorları
    insomnia bunu beğendi.
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    Ps150 italyada üretilliyor diye biliyorum.xenter aksesuarlarla birlikte (cam,arka çanta) 8000 tl yi geçiyor.

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    çok düşünme pcx al gitsin gayet yakışıklı bende yamaha bws 100 var baska motor alıpda yinede vazgecemediğim scooterim.pcx aynı katagoride artık bwsden vazgecip pcx alma vakti geldi gibi,bak pcx benim bile motorumu sattıracak ;)
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-motorum.html ilgilenen varsa fotolara bakabilir.antalyada parmakla gösterilen temizlikte.km orginal genelde araba ve başka motor kullandığım için sürmedim pek
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Motosikleti
    Honda PCX
    Alıntı Tolme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntı hihi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende garanti veririm, kurdan dolayı fiyatı böyle düşükken.almadan önce bende çirkin bulmuştum scarabeoyu.şu an 2. Scarabeomu aldım.ps 150 de güzel scooter ama ikisini yanyana koyunca fiyat performans olarak oldukça öne çıkmakta scarabeo.almasanda git bi bayiye gör üzerine otur, sağına soluna bak ve alırsanda bize dua etmeyi ihmal etme.tercih senin , şimdiden hayirli olsun.
    Bu yorumlarınızı aklımın bir kenarından bulunduracağım. Teşekkürler!

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------

Alıntı KeaSH-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok düşünme pcx al gitsin gayet yakışıklı bende yamaha bws 100 var baska motor alıpda yinede vazgecemediğim scooterim.pcx aynı katagoride artık bwsden vazgecip pcx alma vakti geldi gibi,bak pcx benim bile motorumu sattıracak ;)
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-motorum.html ilgilenen varsa fotolara bakabilir.antalyada parmakla gösterilen temizlikte.km orginal genelde araba ve başka motor kullandığım için sürmedim pek
    Yakın zamanda karar vermezsem, işler daha da zorlaşacak gibi... Bakalım artık.

İçine hangisi siniyorsa onu al.. ikisi birbirini aratmaz.. ps150 yi şahsen ben beğenmedim.. PCX aldım.
    Ara hızlanmaları cok güzel.. Tipi özellikle harika. Motor alcağımı bilen bir arkadaşım işyerinin camından yolda gördü pcx ona doğru dönüktü, telefondan aradı "canına mı susadın sen" dedi, ne alaka dedim.. uzaktan racing sanmış tip olarak pcx i tek geçerim.. Ayrıca ben 98 kiloyum artcım 90 kilo civarında rampaları keçi gibi tırmanıyor mubarek..
    İlk deposunda şuan 160 km yaptım çeyrek üstünde yakıt var halen..

Motosikleti
    Honda PCX
    Hortlatmış olacağım başlığı ama PCX aldık. Bakalım, şimdilik gayet memnunum. Allah utandırmasın mı denir bu gibi durumlar için?

Motosikleti
    PCX
    Maşallah,
    Güle güle kullan.

Motosikleti
    Honda PCX
    Alıntı Faruk07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maşallah,
    Güle güle kullan.
    İnşallah. Çok teşekkürler.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın

1-2 görselde olsaydı göz banyosu adına, hoş olurdu
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Motosikleti
    Honda PCX
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın

1-2 görselde olsaydı göz banyosu adına, hoş olurdu
    Teşekkürler. Hiç fotoğrafını çekmedim henüz, ancak en kısa zamanda paylaşırım.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kırmızımı kırmızımı

Motosikleti
    Honda PCX
    Kırmızımı kırmızımı
    Ateş gibi maşallah!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler