22.3.2006 Tarihli Haber Özel Programında Yer Alan Mobiletler!
Reklamlar
-
Aksam programı dehset icinde izledimmobilet diye tabir ettigimiz motosikletlerle 165 km kız yapıyorlardı bu nasıl mumkun oluyor arkadaslar dikkat ettigim bir nokta yarın esnasında belirli bir hıza gelince yatarak sürüş pozisyonu almaları idi sanırım bunu ruzgara karşı hızı artttırmak icin yapıyorlar fakat omobiletlerin 165km. hız yapması bana inanılmaz geldi o hızı yapmalarının ispatı ise o anda onları göruntuye ceken araç ın hızı 160km idi....
Açıklarsanız sevinirim arkadaslar
Reklamlar
-
Ben görmedim ama inşallah buraya biri olinki koyarda bakarız.Doğrusu hayret ettim bbaday
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
Aynen bende konuyu anlamadan once tv nin sesi kısıkdı bakarken kendi kendime bu ezikler olsa olsa 80-85 km. yapıyordur dedim aslı ezik biz kaldık yahu.. (ama aşırı hız birgun mutlaka ölüm getirir şaka biryana)
-
çift motor takıyolarmış yav. ben de videosu var ama boyutu çok fazla. adamlar yatıyolar üstüne
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
ARKADASLAR BEN ILK MOTOSIKLET LE 14 YASINDA TANISTIM... OZAMANLAR DEDEMIN BIR TANE PEGEOUT U VARDI .... 16 17 YASLARIMDA BIZIM BURALARDA (izmir) BIR MODIFIYE MODASI CIKARDILAR HER MOBILET VE PEJOSU OLAN FARKLI DEDIGIMIZ MAKINEYI KULLANMAYA BASLADI (glardonı ıtalyan-- polya ıtalyan ) BUNLAR SILINDIRE VERILEN ISIMLERDI BU MOTORLARA TAM 3 SENE BINDIM VE YARSMADIGIM OTOBAN KALMADI BBADAY ARKADASIMISN DEDIGI GIBI MOTORUN HIZINI ARTTIRMAK ICIN MOTORA YATMA POZISYONU ALINIR BOYLECE RUZGARIN ETKISI NERDEYSE SIFIRA INER... 180 KM HIZLA GIDEN BIR CIFT MAKINE POLYA BILIYODUM O ZAMANLAR BIR TAMIRCININDI BENDE HAYRET EDIYORUM BU MOTORLAR NASIL BU KADAR HIZ YAPABILIYO DIYE AMA BEN 3 SENE BINDIGIM ICIN BU MAKINELERE BANA PEK TUHAF GELMIYO BOLE SEYLER
-
Fakat O Zamanlar Binerken Bu Isin Ne Kadar Tehlikeli Oldugunun Farkinda Bile Diildik Simdi Ustune Para Verseler Binmem
-
Ne Frenleri Fren Ne Lastikler Lastik Ne Oldugu Belirsiz Bir Fren Tertibati Kayarmi Kaymaz Mi Bilinmez Lastikler Ne Kask Var Ne Korumalik.... Varsa Meraklisi Denemek Isteyen Ben Ustune Para Vereyim Denemesin...
-
Yilmaz Kardesimizin Soledigi Gibi Cift Makineleri Var Bu Motorlarin Rektefiye Ile Baglaniyo Birbirine Ama Yedek Bir Depo Sart Ole Olunca Bide Cabuk Isiniyo Ve Cekis Dusuyo Yani Sadece Kisa Mesafede Yarislar Icin Kullaniyolar Bunlari ......
-
bizim hasangurleyen de de vardı birtane 2 motorlu takılıydı. Hatta Tv de Diyarbakırda 3 motorlusunuda görmüştüm yarışıyorlardı. yüzüstü yatıp. bu tip olaylar insanların motosiklete bakışını değiştiriyor. Bence yanlış hareketler.
-
Ben Yukarida Yazdigim Yaslarda Iken İzmİr Aydin Otobaninda Ruhsatina Yaris Yaparlardi Bizim Makineler O Zaman Normal 15 15 Dedikleri Makinelerdi Yani Onlarin Yaninda Cerez.... Bizde Napalim Sadece Izlerdik.... Bu Otobanda Cok Oleni Gordum Vede Duydumsizin Anlayacginiz Akilli Adamin Isi Diil Mu Ucan Tenekeler
-
bende izledim arkadaşlar trafiğe açık alanda ne biçim yatıyorlar öle motorun üstüne bi ara çekim yapan otomobilin ibresine göre 150-160 km hız yapıyorlardı tv den çekim yaptım ama boyutu yüksek onu küçültebilirsem sizlerle paylaşacam
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
-
ya zaten bende görünce hiç tuhafıma gitmedi.Egzosttan tutun tüm aksamla oynanıyor.2. silindiri ekleyenler bile var.Kulakları delecek bir 2 zamanlı motor zırıltısı ile 500 metre hızlandıktan sonra 150/160 km lere çıkılıyor.Bu arada gidona dokunmuyorlar ellerini iki yana açıp avuçlarıyla rüzgara karşı koyarak şerit değiştiriyorlar.Tam delilik ama yapılıyor işte
-
Makinede Oynama Yapiolar Karburator Emziklerini Genisletirler Ornegin.. Piston Ve Segman Buyutulur... Bunlarin Hepsi Usta Bir Torna Atolyesinde Gerceklesir Bu Islemler Bittiginde Ortaya Dehset Bir Olum Makinesi Cikar Ve Bir Suru Hiz Tutkunu Bu Makinelerin Uzerinde Hayatlarina Son Noktayi Koyar....
-
BU SITEYE FOTOGRAF YOLLAMAYI HENUZ BECEREMIYORUM OGRENIR OGRENMEZ BU MAKINELERIN FOTOLARINI YOLLARIM SIZLERE BIR GORUN ... DUDAKLARINIZ UCUKLAR 2 KERE HAYRET EDERSINIZ VALLA
-
ehe akşam bizim ustanın mobiletinin dumanını yutuyodum
çift motor
-
bence bu tarz motorları yok etmek lazım. çıkardıkları sesten dolayı motorcuların imajını bozuyolar. kimi görsem küfrediyor bunlara
-
ylmzzz adlı üyeden alıntı
bence bu tarz motorları yok etmek lazım. çıkardıkları sesten dolayı motorcuların imajını bozuyolar. kimi görsem küfrediyor bunlara
Kimse kusura bakmasın, bende sallıyorum yürekten, ve okkalı...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
bende küfür ederim bunlara yalan mı söölüyüm. cır cır ne bu yav. şööle bi racing geçse eywallah
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
böyle yarışların çan güvenliği ve yasalar yönünden yanlışlığı tartışılamaz.
ançak olaya başak bir açıdan bakarsak böyle bir makinenin üzerinde 160km ile gitmek de 2 tane mobilet silindirini birleştirip bu hıza çıkabileçek hale getirmek de emek ve yetenek isteyen işler.gerçekten de bu kişilerin ellerinde imkan olsa
çok daha iyilerini yapabilirler.ben mobilet seven birisi olarak bunu yapmaya çesaret edemiyorum.(90km den sonra titremeyen yeri kalmıyor motorun )keşke mopedlerle yarışan kişiler de korumanın önemini anlasalar.çift motorlu bir mobiletin maliyeti yaklaşık 1500ytl gibi birşey yani 0 bir motor parası.sadeçe zevki için bu parayı veren 150ytl daha verip kendini koruyaçak birşeyler alabilir kanaatindeyim.
ançak bu yarışları izlemesi de çok keyifli o da başka bir mevzu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler