Komti eline saglık fotograflar icin
Skullhunter adlı üyeden alıntı
ağam sağolsun, ama kasksız binmiyoruz dimi ağam?
bu arada bunun yanında motor üstünde gelin damat felanda vardı çekmedim hepsini, kasksız binmiş hepsi kötü örnek oluyorlar diye
şu resim çekerken kameranın önüne geçmiyyorlar mı..
Skygo SG 200-18 gerçektende Harley kopyası gibi hoş olmuş bence başka renkleri varmı acaba bence çok güzel
kısmetse yarın fuardayım ben geliyorum
ee benim şimdi gitmeme gerek varmı söylediklerinize göre yani...
gercekten kotuymus hıc umdugum gıbı degılmıs sonrakı haftanın kıne gıtmek laazım
değişik tipte çin malı motorlar yokmuydu racing falan.
ayrıca bu mz ler varmış sanırım race tipi varmı varsa fiyatı ne?
giden arkadaşlar biraz daha gezselerdi motorlara baksalardı
ama tabi mankenlere bakmaktan belli oluyor nekadar motorlarla ilgilendiğiniz
Her nekadar sizler kadar çok tecrübeli bir sürücü olmama rağmen ve yeni motor alacak biri olarak inanın sukutu hayale ugradım.
Yalnız resimleriniz güzel çıkmış ve diger arkadaşların sıcak karşılamarından memnuniyetimi ifade etmek istiyorum.
Nice sağlıklı mutlu günlerde görüşmek dileği ile.
Not : Sayenizde birde çok şık bir yaka kartım oldu.
saygılarımla,
dostum neden açılmıo resimlerolcan138 adlı üyeden alıntı
Ben İstanbul dışından gelecek olsam boşuna bu fuar için yorulmazdım doğrusu...
Bana soracak olursanız 30 Mart- 2 Nisan fuarına gelin derim...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
üzgünüm o motorlar aslında bildiğin kırmızı, hatta baya koyu kırmızı. sanırım flaş yüzünden öyle çıkmışlar.dishy adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
benim avatarımda ki flaş falan deil ama
+ hevesim kursağımda kaldı saol + kırmızı pembe nası olsa olmayacakk
yani şuan için ilerde inşalllaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Fuarda Mt standı için emek harcayan kılıçbalığı (Yusuf Abi), baştan beri işin içinde olan ve bu konuya çok büyük emek ve zaman harcayan SHEMOTO (yasemin abla) ya , Fuar alanı için sponsorumuz olan Gelişim sürücü kursu na , Çekilişle üyelerimize hediye veren Aygün motora (kasK), galeri sayana (eldiven), ve tekrar gelişim sürücü kursuna (ehliyet) için teşekkür ederiz bizlere en iyisini vermek için çırpındılar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ......teşekkürler..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bana teşekkür yokmu bende resmi çektim siteye koydum
KARTAL GOL GOL GOL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)