Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Bütün Fuar Fotoları Bu Başlıkta!!!

REKLAM ALANI
    ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    ben gelecek zannediyordum o yüzden sordum ama ilgin için tekrar teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alialince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tekrar olacak ama olcan138 fuara hangi markalar katılmış bilgi verebilirmisin ben pazar günü bursadan gelmeyi düşünüyorum da

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Dorado, Ramzey, Jinlun, Skyteam, Yellowrock, Zealsun, Kuba, Jawa, Monero, Suzuki, Sym, Motana, Mondial, Pioneer, Elitte,Bianchi, Ktm, Ducati, Gilera, Cagiva

Şİmdilik hatırladıklarım bunlar...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

APACHEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JINLUN 150 JL
    Hocam Ellerinize Saglik Iyi Omus Fotolar Devamini Bekliyoruz

alialince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şu pioneer markasını kim getiriyormuş öğrenebildiniz mi web sayfası filan varmıymış
    cevap için teşekkürler olcan138

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Fuarda Mondial, Jinlun, Kuma, v.s... markaları dışında adını hiç duymadığımız Çin markaları da vardı. Standlarda birçok Çinli de gördüm, adamlar pazar araştırması yapıyorlar sanırım. İşin komiği her standda birbirinin aynı ama üzerindeki marka stickerleri farklı olan modeller vardı. Asyamotor bu fuara katılmayacağını zaten önceden söylemişti. Bence gidilmesi gereken bir fuar. Çok birşey beklemeden gidilmesi gerektiğini bilmeniz gerekirdi. Ben fuardan birçok şey alacağım ancak bu fuarda doğru dürüst kask bile bulamadım, zaten bulamayacağımı da biliyordum. Dikkatli incelenirse alınabilecek şeyler var aslında, 30 YTL'ye çok güzel eldivenler var mesela.

Onun dışında motosiklet.net standı için destek verenleri gerçekten kutlamak gerekiyor. Bu bir ilk ve motosiklet.net bu konuda bir öncü oldu. Standın motor lastikleri üzerinde bir laptop ile sınırlı olması önemli değil ama merdiven üzeri olması kalabalıklık adına sorun yaratabilir. Fuarda görüşmek üzere...
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Çinlilerden hiçbiri ingilizce bilmiyor ama

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    Standın motor lastikleri üzerinde bir laptop ile sınırlı olması önemli değil ama merdiven üzeri olması kalabalıklık adına sorun yaratabilir. Fuarda görüşmek üzere...
    O lastiklere bakmaya, onları almaya gelenler, özellik soranlar, fiyat soranlar var bir de fuarda.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

deltasahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Harika resimler. Saygılar...

Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    resimler için teşekkürler arkadaşlar
    Sadobey

puma007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt 250R,Kawa er6F
    Mankenler Fuari Mi Burasi Heee?
    motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..

motosport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW boxer (nostalji) inşallah
    ellerine sağlık resimler güzel olmuş ama motorlardan çok mankenler ön planda sanki
    [URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]

Pe¥oTe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9 ..:Regal Raptor:..
    Yakalanan güzel açılar verilen emek için teşekkürler buğün fuardayım...

bilenbilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en500
    olmadı şimdi cumartesi ta ankaradan kalkıp fuarı gezmeye gelecektik. çin mallarını ankaradada görüyoruz zaten hepsi birbirinin aynı.
    hevesim kursağımda kaldı geçen fuar arkadasım suzuki almıştı fuar fiyatından şimdi bende almayı düşünüyordum ama diğer markalarıda görmek istemiştim artık gelecek hafta geliriz ne yapalım.

SHEMOTO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mr.Wish adlı üyeden alıntı
    Köşemizin yeri hakikaten çok uygun değildi.. Etrafta takılıp zaman geçirilerek gelen üyelerin birbirini tanıma fırsatını vermeyecek kadar kötü bir nokta idi... Merdivenden inerken görüyor ve biraz takılayım deseniz bile bu seferde kattan kata geçmek isteyen insanlar yüzünden engel pozisyonunda kalıyorsunuz.Dilerim diğer fuarda daha uygun bir alan olur..

Sevgili Mr.Wish,

Yanılıyorsun. Lütfü Kırdardaki yerimiz bu fuarın en stratejik yeri...Bu tam olarak stand değil desk diye tabir edilen bir uygulama ama biz standa çevirdik yaptığımız tasarımla. Gelen ziyaretçiler hangi kapıdan girerlerse girsinler bizim önümüzden geçmek zorunda ve duraklıyorlar, merak edip soruyorlar.Alternatif olarak sunulan yerlerden.... yani kapılardan birinde olsaydık sadece o kapılardan girenler bizi görebilirdi. Ve herkes bir an önce içeriyi gezme telaşında olacağı için kimse bakmazdı bile. Ayrıca motosiklet.net geziler, buluşmalar hariç ilk defa böyle bir organizasyonla sanal alemden gerçek dünyaya adım atmış oluyor. Herkesin bizi mutlaka görmeden geçemeyeceği en süper yer orası. Sitemizin reklamı süper oluyor merak etmeyiniz yani.

Ayrıca salon içerisinde stand içine sıkışsaydık çok sönük olurduk. Çok paralar harcayarak yapılmış olan özel tasarım standlar arasında kimse bizi fark etmezdi bile.

Kaldı ki standımıza ugrayan üyelerimize hemen yaka kartlarını takıyoruz içeride birbirimizi tanıyabilelim diye...

Bu arada diğer fuarda standımız "standart kapalı stand" olacak. Kahve bile ikram edebilme şansımız olabilir belki üyelerimizden gönüllü arkadaşlar destek olursa.

Ama bi daha ki seneye "motosiklet.net"e özel dekorasyon 40m2 bir stand için sponsor olursanız seve seve atlarız içine şüpheniz olmasın

sevgiler, saygılar

Bu vesileyle Lütfü Kırdardaki standımızın vücuda gelmesinde desteğini esirgemeyen,fazlasıyla bizlere yardımcı olan sevgili "KILIÇBALIĞI"na da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. İşte motosiklet.net dostluğuna, kardeşliğine, paylaşımına çok anlamlı bir örnek daha
    Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    fotolar için herkese teşekkürler. ama biraz daha alınabilir motorların resimlerini çekseniz. epey merak uyandıran supershadow ve landcruiser resimleri bizleri sevindirecektir. regal raptor'u da spot ışıkları altında görmek isteriz. manken görmek istemiyoruz, onları gidenler görsün
    May the Force be with McLaren Mercedes

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    dün akşam iş çıkışına ramak kala aldığım kararla gezdim ben de fuarı. fuarda bir katı komple çinliler kapatmış, benim için asıl mesele üst kattaydı. demaks motor ve korlasın standları kendilerini fazlasıyla gösteriyor zaten. bir de villa levent'in standı vardı (kawa). bu standta kayda değer giyim malzemeleri bulunduğunu söyleyebilirim. ayrıca, özen motor da stand açmış onu göremedim kısmetse haftasonu..
    aksesuar ve giyim malzemeleri açısından ziyaret edilebilir ve normalde 40-50 Euro fiyatlarla satılan malzemeleri ucuza almak için gayet iyi bir fırsat bence.
    Bu arada stand için, fuar öncesi ve fuar sırasında emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim. Görünce insanın ağzı kulaklarına varıyor.
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800S
    Motosiklet araçtır, hatun amaçtır
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Shamyl adlı üyeden alıntı
    Motosiklet araçtır, hatun amaçtır

Yorumda son nokta!

Mr.Wish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    :(

Tabiki takdir ve tebrik ediyorum..

Sevgili Shemoto, fuardaki varlığınızın ziyaretçilere ulaşmak ve varlığımızı hissettirmek fuarda o şaşanın içinde farkedilmek düşünülünce bu açıdan haklısınız (forumda fuarda standımız bulamadığını söyleyen üyenin mesajınıda hatırlatmak isterim) ama ben tabii olaya biraz daha kişisel yaklaştığım için bu sonuca vardım ve duygularımı paylaştım... Fuarda RR ve Korlas dışında uğranacak tek yer Forumumuzun standı olacak diye gitmeden kararımı vermiştim ve standda mümkün olduğu kadar uzun kalıp tanışabileceğim üyelerin sayısının çokluğunu hayal etmiştim...Bu sebeple ofisi kapatıp tüm günü fuar ziyaretine ayırmıştım. Ama ayaküstü kayıt ve kart işlemi sonunda orada bulunaların rahat çalışabilmesi için alanı terk ettik. Yoksa çabalarınızı takdir etmekten ve köşenin hazırlanmasına katkısı olanlarada teşekkür etmekten şükranlarımı sunmaktan geri duruyor değilim Bunların dışında gönül ister 40m² değil 400 mt² alana sponsor olalım ama etimiz budumuz buna uygun diil.. inşallah o günlerde gelir.. Ama o güne kadar başka bir konuda yardımcı olabilirsem gerek fikir gerekse bulunduğum sektörler yönünden seve seve yardımcı olmak isterim... (Bu konudaki ilk söyleyebileceğim 16 bin üzerinde üyemiz varsa kimliklerimiz daha detaylı ve bazı bilgilerimizi içeren tasarımda ve pvc malzemeden olabilir.) Sevgilerimle..
    Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler