asya motor standı varmı. indirim falan yapıyolarmı
Asya motor standı yok.
Zaten çoğu firma da satıcı değil ithalatçı, o yüzden indirim bulabileceğin çok az marka var.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
çözemediğiniz motor drag motoru. fuarın baba motoru boss hoss imiş.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Stand ferçekten çok iyi de Milliyet'in motosikletim.net adresli torbaları dağıtılıyor.Ben de belki birçok kişi gibi motosiklet.net diye heveslendim.Şimdi -im kısmını bir şekilde silip kullanmayı düşünüyorum.
Bu arada stickerımı da aldım, en kısa zamanda kaskımda.
Sana kesinlikle katılıyorum MAKİNE...
BOSS HOSS 10 Numaraydı etrafı hiç boş kalmadı vallahi zar zor çektim resimleri...
Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...
O motor bir eksoz firmawının reklamı için orada, bir drag motoru ve üzerindeki eksoz sistemi açıkça sergilendiği için fuarın belki de en ilgi çeken motoru.Makine adlı üyeden alıntı
O kadar ilgi çekiyor ki önünü boş bulup düzgün bir açıdan fotoğraf bile çekemedim...
Şu resmi eklemeyi unutmuşum özür dilerim biraz flood gibi olcak ama idare edin artık...
Hayabusa Farkı... (Disk'i ters takmışlar yahuuu... hata bende değil yani )
Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...
cinli alacak arkadaslar icin mukemmel bir fırsat olaarak goruyorum morosiklet dunyasında firmalar arası sını ayrımcılıgı boylelikle ayyuka cıktı
olcan kardes hakkatten ben de skygo yu begenenlerdenim ve su sıralar motor almak için arastırma yapıyorum.sen canlı olarak gordun skygo hakkında söyleyecek sözün warsa kulagım sende...dinliyorum..
Eline sağlık dostum.Fotolar içinde v8 motoru olan motosiklet çok hoşuma gitti
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Hocam sağolasın. Fotolar cok iyi. Boss Hoss ların tenine dokunsaydın hoca bol bol. Off OFFFFFFFFFFF. Kacırsaydın.. Asfalt ağlar be...
Comfirmation Bias
Arkadaslar gidin motorları baska topicte konusun.. Burda asıl onemli olan o standda duran ve o stand için emegi gecen arkadasların tebrik edilmesi bence... Valla ben kendi adıma tebrik ediyorum ne kadar içten ne kadar gusel karsıladılar... Standda cok gusel yerde yakısmıs yani...İşallah diger fuardada olarak adımızı ciddi anlamda duyurmus olucaz... İyiki girmişim bu siteye yav...
Stand gerçekten çok güzel yerde ama biz haftasonu tıkarız o merdivenleri ya!!
Ellerine sağlık sayende İstanbul'a uzak olupta gelemeyenlerde görmüş gibi oldu..
lost_highway arkadasım kusura bakma haklısın sormam gereken soruların cewaplarını yanlıs yerde aradım sinirlendirdik seni kusura bakma..
ayrıca ewet ben de en içten dileklerimle emegi gecen motorcu kardesim olcan 138 'e ellerine saglık diyorum.motosiklet.net calısanlarınada saygı ve sewgilerimle ii calısmalar diyorum..
Bahsettiğin son resmin hangi son resim olduğunu anlamadım ama fuarda bir adet Harley Davidson V-ROD vardı, o olabilir bahsettiğin son resimdeki.
ellerinize sağlık arkadaşlar teşekkür ederiz cumartesi bende gitcem kismet olursa
Olcan kardeş keeway 250 landcruizer ve shadov hakkında çok konuşuldu yanlış hatırlamıyorsam topiclerde senin de yorumların vardı ama resmini çekmemişsin fuara getitmedilermi yoksa senmi çekmedin yada kayda değer değilmiydi?
yarın bende gidecem fuara.ayrıca lemans ı kacımam.gecen yarısta gelen 100 kişiden biriydim.gjdiş dönüş yol sadece 11 saat sürdü. ama dersimi almadım.oses hala kulaklarımda
motociklet
Landcruiser'ı ve Supershadow'u bu fuara getirmeyecekler zaten, haftaya Motoshow'06'ya gelmeleri bekleniyor.ceash adlı üyeden alıntı
Bu fuarda Motomax standı da yok zaten.
Bir görsem hem bir hayli rahatlayacağım, hem de ortalığı fotoğrafa boğacağım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)