valla ben standı görmedim yarın bi daha gitcem sırf stand için
valla ben standı görmedim yarın bi daha gitcem sırf stand için
KARTAL GOL GOL GOL
sağolun bizi oraya gitmekten kurtardınız ama devamınıda bekliyoruz.
Bugün 15.30-17.30 arası fuardaydım...
Sitemizin birkaç üyesiyle tanıştı, müstakbel birkaç üyesine bilgi verdik, önerilerde bulunduk.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki fuardan beklentim çok büyük olmamasına rağmen fuar beni hayal kırıklığına uğrattı...Motoshow'06'dan büyük beklentilerim var, umarım onda hayal kırıklığına uğramam.
Yine de herşeye rağmen motosiklet.net standı fuarda bulunmak için yeterli bir sebepti...
İşte fotoğraflar:
Öncelikle Hayabusa:
Bundan sonraki fotoğraflar Cruiser modellerin
Suzuki standı ve 250cc-800cc İntruderler:
Jawa standı ve yeni Jawa modelleri:
Jawa Classic:
Jawa Dandy:
Jawa Sport:
Jawa Style:
Jinlun Standı ve Jinlun modelleri:
Jinlun Classic 150 cc:
Jinlun Elegance 250 cc:
Kuba Motor'un Cruiser modeli:
Motomer markalı yeni bir cruiser:
Ramzey Cruiser:
Yellowrock standı Regal Raptor modelleri:
Skygo:
SG 200-18:
SG 250-19:
Dorado:
v3 Corvus:
v5 Poseidon:
Zealsun'un Prince modeli:
Bu fuarda biraz acayip durmuştu ama sanırım Korlas standında satılan Harley-
Davidson V-Rod:
Yeni topic açıp, zipir tarafından açılmış topicte devam etmememin sebebi dansçı kızlar üzerine edilmiş muhabbetlerle şişirilmiş topiğin sonunda fotoğrafların yeterince kişi tarafından görülemeyecek olmasıdır.Anlayoış bekliyorum...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
23-26 Mart MOTOSİKLET2006 Fuar Fotoğrafları
Burada da benimkiler var.
abi resimlerde sadece 1 tane çin var oda 200cc bana boş geldi gerisi italyan ve suzuki
Fuar hep çin hertaraf boş motor kaynıyo milletimizde mankenlere bakıyo motor yerine
Gittim ve beyenmedim
yaka kartımı aldım motosiklet.net in
japon fuarında görüşmek dilegimle
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
Benim başlıkta hepsi Çin
Çin isteyen buyursun.
Diğerlerinin fotoğraflarını çekmedim.En kısa zamanda onları da çeker eklerim diye düşünüyordum, sağolsun zipir onlara çalışmış...
Çin olmayan bir tek Hayabusa var, Cruiser olmayan da bir tek Hayabusa var, o da saygımdan...
EEE ne yapsın millet kızlar var diye topik terk pozisyonumu alsın. Sanki bilmediğimiz kızlar Google'a gir. Tuba Özay yaz grafik de daha fazla resim gelir. Sanmıyorum kimse bu kızları görmek için bu topiğe girsin. Heryere cinsiyet ayrımcılığı sokmayalım kızlar nıç nıç nıç Ayıp oluyor ama.dishy adlı üyeden alıntı
Pazar fuara gidiyoruz markaları değil motorları ve piyasayı görmeye yeni modeller ve teknolojiler için fuar avantajlı alışveriş için belki de. Daha önemlisi hep beraber olmak için. fuar öncesi veya sonrası 2 muhabbet 2 çay fuar bahane.
Haydi dostlar hep beraber fuara.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10392
Sadobey
olcan teşekkürler, ellerine sağlık.
skygo nun kırmızı renkli cruiser ı enteresan bir modele benziyor. onun hakkında bilgin var mı?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
gitmiş kadar olduk walla sağol
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
Resimler için teşekkürler. İçimizde kalmamış oldu
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Hakkında konuşulmuş birşeyler var burada.lespaul_84 adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=9835
Diğer Skygo modellerinden daha kaliteli bence, hem de fark edilir derecede.
Su soğutmalı bir model, 4200 YTL civarı bir fiyatı vardı sanırım.
merhaba y abu ugur mondılanın standını gezen yok mu arkadaslar hangı modeller vardı bılgısı olan ?
Aynen çok güzel tasarım. Ne güzel motor yapmışlar adamlar.lespaul_84 adlı üyeden alıntı
Sadobey
Fuardaki belki de en büyük stand Mondial'indi, ama gerçekten hiç incelemedim. Geçerken Polis motoru ve ilkyardım motoru gibi tasarladıkları MCT 250'lere bir göz attım o kadar.merhaba y abu ugur mondılanın standını gezen yok mu arkadaslar hangı modeller vardı bılgısı olan ?
abi o ne ya motosiklet.net standı haydaaa abi uluslar arası olmuşuz :D hueheuhe vay be uleyn nerden nereye buna denir haa , site açıldığında ne vardı ne yoktu yırtınırdık buralarda motorcu kardeşler toplansın forumlarda destek destek yazı yazı heyt yavrum be ,
skull beni unutma az emeğim geçmedi haaa
Evveeeeet... Arkadaşlar sizler için uğraştım umarım beğenirsiniz... Benim fuarı pek beğendiğim söylenemez ama yinede güzeldi Açıkcası pek fazla güzel marka yoktu... Zaten alt kat olduğu gibi çin mallarıyla donatılmıştı
Önceliği Shemoto'ya vermek istedim... Seferber olmuş
GWS çok dikkatli
Fuarın Medar-ı İftihar'ı BOSS HOSS
Sıra SUZUKİ Serisinde..Açıkcsı tek ilgimi çeken marka SUZUKİ'ydi
Şimdi sahneyi KTM'ler alıyo
Şimdi geldik DUCATİ'lere
Bu motoru bende GWS de çözemedik Motoru bırakın devrilmez bir arka tekerler var maşallaaah
Dışarıda park halinde duran bi motordu bahsi çok geçmişti ama görmek bugün nasip oldu Tekerlekli DİSCO gibiydi valla ışıl ışıll
Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...
oooohhh valla sayenizde gitmiş kadar olduk hepinize teşekküüüüürrr
...............
Worider biliyosun fuar Türkiye'de bir kere oluyo bizde sergiliyelim dedik
Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)