Boss Hoss'u beğenmedim açıkçası. Heybetli ama estetik biraz eksik 590kg'mış, yuh dedim zaten.
Boss Hoss'u beğenmedim açıkçası. Heybetli ama estetik biraz eksik 590kg'mış, yuh dedim zaten.
Konuyu Toplam 23 üye okuyor. (18 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
dishy, adali84, afterdarq, ALPERRR, assi34, batris, bluemaster200, burak89izmir, cunuvar, mephistofeles, mutluemlak, mydoktor, sansar, Thai, TOSE, votka, watercolours+, yasinsubay
bnce en büyük ilgi motorlaraa değillll kızlara
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Her motosiklet sevdalısı kaliteli bir motora binmek ister ama mali durum musait degilse ne yapacak.Şimdi bu fuarlarla birlikte boykot muhabbeti cıktı .Bana sevimsiz geliyor ;kaldıki sitemizde bir cok arkadaşımız o çin çin motosikletlerden kullanıyor vede sevgiyle iki tekerli dostlarına baglılar.
Yav arkadaşlar bu nasıl fuar hani yamaha hani honda yamaha ybr de motor 4 sübaplı olacağı söyleniyordu bunlardan bir haberi olan varmı arkadaşlar?
indirsinler fiyatları alalım.kimse almam demiyoki zaten.ama fahiş fiyat isteriz boykotu olmuş gibi biraz bu...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
yalan olmasın ama duyduğum kadarıyla aslında salonun ortasından gayet büyük bir yer vermişler ama site yöneticisi arkadaşlar ilk defa bi sitenin, bi motosiklet sitesinin fuara katıldığını hatırlayarak bütçeyi zorlamak istememişlermiş. ama bilmiyorum doğrusuvedat kaya adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Şimdi fuardan döndüm.Ben de beklediğimi bulamadım açıkçası.Fotoğraflarımı akşam koyarım siteye.
HEM BENDE BİZİM STANDIN FOTOĞRAFLARI DA VAR!!
Ama dansçı kızların fotoğrafları yok.
Bu arada o markaların fuara katılmama sebebi boykot değil, bu seneye kadar fuarı organize eden firmanın ikiye ayrılmış olması ve bazı markaların sadece MOTOSHOW'06'nın organizatörü firmayla anlaşmalı olması.(Bildiğim kaadrıyla.)
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
mototal'den boykot olduğunu söylemişlerdi.olcan138 adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
o 3-4 motor lastiğinin tanesi 240€ civarındavedat kaya adlı üyeden alıntı
malum emeklemeden yürümek öğrenilmiyor, motosiklet.net bir ilki gerçekleştirdi, haftaya gelecek fuarla beraber devamı gelecek, diğer sitelerde katılacak,stand kuracak, yeni fikirler türeyecek, sektör gelişecek, motosiklet portalları daha profosyonelleşecek, bunlar sektöre, sitelerin organizasyonlarınada yansıyacak, bu seneden alınan dersler ile seneye daha güzel bir şeyler yapılır, önemli olan ilk adımın atılmasıydı, o adım atıldı, bundan sonra atılacak adımlar daha sağlam olacaktır merak etmeyin bizi izlemeye devam edin
sansar kardesim kesinlikle haklı bu adamlar tekel olma yarısı verirken çinliler geldi dagıttı piyasayı kızdılar halıyle az bile yaptı bu çinliler.çin malı iyidir demiyorum tabi ama biz kullanıcıların işine gelmedimi tabiki geldi.çinliler biraz daha dagıtsın ortalıgı bizde iyi markaları biraz daha az kazık yiyerek alırız belki.hem motor almayı isteyipte parası olmayan kardeslerimizede şimdiden hayırlı olsun diyorum. inş. alırlar motorlar artar trafikte..
Teşşekürler konunun özü bu bizler trafikte daha fazla motosiklet görmek istiyoruz.Onlar tekel olmayı.İsteyen istedigi boykotu yapsın bizler her iki fuarıda gezip bütcemize uygun saglıklı bir motosiklet alıp yolların tadını çıkartalım.Tum iki teker sevdalılarına sevgiler
arkadaşlar yorumlarını esirgemeyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim ama bence güsel bi motorun ve onun yanında güsel bi kız arkadaşın olması lazım onun için mankenleride koydum ama rahatsız olmuşsunuz anladıım kadarıyla daha iyisini daha çabuğunu eleştiren arkadaşlar koysun benim elimden bu kadar geliyo ben gidemeyenlerde görsün diye koydum bende resimler daha net ve büyük olarak zaten mevcut koymayada bilirdim
KARTAL GOL GOL GOL
walla ben bu fuarı dasçı kız fuarı sandım 5. fotoya gelene kadar
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Esas Cumartesi günü gitmeyi düşündüğümüz fuara iş çıkışı şöyle bir uğrayayım dedim. Motosiklet.net standına uğradım, arkadaşlarla muhabbet edip fuarı dolaştık. Fuar pek güzel olmamasına rağmen birçok Çin malı markayı görmek için bile gidilebilir. Motorları geçin, kızlar gerçekten süper, hepsi minili, uzun boylu, sarışın esmer hatunlar !!! Leyla duymasın Benden de birkaç ilginç foto size...
Bu motor el yapımı. Drag için yapılmış. Belki de fuarın en ilginç motoru
Bu alet ilginçti... Boss Hoss 500 küsür beygir, V8 motor var üzerinde.
Bu da arkadaşım Erhan için. Bandit!
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Ve işte beklenen an...
Motosiklet.net standı:
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
kızlar güzel de ben motorları göremedim
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Motosiklet.net standının arkasına gerçekleştirilen gezi ve buluşmalardan birkaç fotoğraf konsa güzel olmaz mı? Motosiklet.net in sadece bir web paylaşım ortamı olmadığını göstermek adına bence insanların ilgisini çekecektir.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Köşemizin yeri hakikaten çok uygun değildi.. Etrafta takılıp zaman geçirilerek gelen üyelerin birbirini tanıma fırsatını vermeyecek kadar kötü bir nokta idi... Merdivenden inerken görüyor ve biraz takılayım deseniz bile bu seferde kattan kata geçmek isteyen insanlar yüzünden engel pozisyonunda kalıyorsunuz.Dilerim diğer fuarda daha uygun bir alan olur..
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)