Bu ülkede kanun , hak , hukuk var diyosan aç tv'yi adam akıllı izle hocam biraz. Yada git bir ihaleye katıl. Bak bakalım kaç tane bmw'li , takım elbiseli adam yanına doluşup geliş sebebini soracak. Dünyayı döndüren çarklardan sadece biri bu adamlarda. Fuhuş , kaçakcılık , uyuşturu illa olacak. Ama özenmiyoda değilim bu oluşuma. Kriminal kısmına değil motosiklet kulübü kısmına. Birbirini kollayan 300 kişi ne demektir be abi?
Omnes Vulnerant Ultima Necat - Hepsi yaralar sonuncusu öldürür.
https://www.youtube.com/watch?v=6Xh0mGEN8C0
ben gördüğüm kadarını korurum
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
Evet birbirlerini kolluyolar .. ama bu dayağın ağa babasını yemelerine engel teşkil etmiyor
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
olay greenhause barda çıkıyor ilk evvel kendi aralarında kapışıyolar güvenlik müdahele ediyor bunlarda güvenliğe saldırıyorlar. güvenlik yardım istiyor gelen yunuslar a da saldırılınca barlar sokağında kim var kim yok hallaç pamuğu gibi attılar. olay gecesi ben yoktum .. ertesi gün güya girip sokağı dağıtacaz demişler sokakta önlemini aldı ama tekne gezisine götürdüler ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
öteki konuyada yazdım. Kaşınanı kaşırlar, gelecekleri varsa görecekleride var. Denize dökeriz, hiç farketmez. Adam gibi dursunlar, yoksa bikaç Türk onlara cennetide, cehennemide gösteriverir
Burası T.C. Başka memlekete benzemez,adam gibi takilirlarsa karlı çıkarlar
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
melekmiş seytanmıs ınanmayın gormedınız seylere yahu .
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
ağır bir kriminal suç örgütü bunlar. Belki artık yoktur belki azalmıstır bilemiyorum ama tc'de döversin adamları tabi burası bizim memleket ama yurtdışında özellikle bir dönem herkese kan kusturdular. Tabi ki bir yerden desteklilerdir vs
türkiyeden üye olanlar felan var midir acaba merak ettim
kemerle sırtlarına vururuz
Gelsinler
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
Geçen sene Marmaris te olaya karışanlar Hell's Angels'ın Türkiye şubesinden diye biliyorum.Hell's Angels,Free Souls,Red Devils gibi normalde kendi ülkelerinde suç ile iç içe olan motorsiklet kluplerinin Türkiye şubelerinin üyeleri genelde varlıklı,sakin,suçla alakası olmayan,aklı başında insanlar.Geçen sene içkinin gazıyla biraz dağıtmışlar Hell's yeleklerini giydikleri içinde olay basına güzel malzeme olmuş.Türkiye'de durum böyle ama yurt dışında farklı özellikle Hell's in ana vatanı Amerika ve İngilterede.Orda ki klüp üyeleri geçiminini nerdeyse tamamını suç ile sağlayan çoğu sabıkalı,sırf motorsiklet satın almak,motorun bakımları ve benzin masrafları için adam öldüren,uyuşturucu satan,fuhuş sektörünü döndüren tipler.Dediğim gibi bütün bunları merkezinde motorsiklet olan yaşamlarını devam ettirmek için kafalarına göre yaşamak için yapıyorlar.Toplam üye sayıları 27 ülkede 2500 civarı.Büyük ihtimalle Hell's Angel en büyük uluslar arası suç örgütlerinin arasında.Yanlış anlamayın bu klüpleri savunmuyorum yada sempatizanı değilim sadece bilgi veriyorum.Tabii Türkiye'de pek arkaları ve destekleri olmadığından fazla olay çıkaracaklarını sanmıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)