Bugun motor sürmeye gittim gene Köy'e Neyse...
Motorda benzin kalmamıs.. Gideyim dedim Benzin aldım Gidiş yolu dümdüz cokda tatli bi viraj var Saat 10 Gibi.. Bense sabah 8 den beri motorla geziyorum Lastikler kıvamına girmiş asfalt cok güzeldi..Giderken Asıldım biraz gaza..Yollar bostu. (5 Tl lik benzin aldım.1.12 Litre geldi..) Motoru yıkadım 10 Dakika falan..Sonra Ön lastigin indigini gördüm hava bastım biraz ...Neyse dönüş yoluna cıkalım dedik 1 km var veya yok neyse Yol bos Sola dönücem,Sagdan Motor geliyor... Bekledim arkasından Cıktım ..Takip ediyorum gecmiyorumda...
Oda ne Yol 2 Serit ..Sollama yapılması yasak tabelasıda var Sagda Megane seridinde gidiyor arkada Sahin var onun arkasında Reno Symbol Neyse birde ne göreyim Sahin sollamaya cıktı Dedim gecerim yanından adam ayarlamıstır..Aha bi bingo daha Symbolda sahibi sollamaya cıktı (1 Gidiş 1 Geliş) Olan yolu 3 Gidiş yaptılar Öndeki Motor nasıl olduysa gecti..Dedim içimden Tatlı gidiyorsun...Sagda Cakıllı Banket vardı .Arka frenin yarısına kadar bastım Motor baya bi kızakladı.. 1.5-2 Metre Falan 4 Ten 2 ye cekip Direk kendimi Saga attım Neyseki durabildim..Amma cok korktum öndeki adamlarda orda durmus adamlara Saydırıyorlardı..
1 Kamyon,Veya Tır gelseydi 2 sini rahat süpürebilirdi.