Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

CB 125 YAHUT SALCANO WOLF s ??ne dersiniz ??

REKLAM ALANI
    ersin90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano WOLF S
    çok teşekkür ederim arkadaslar...önerileriniz benim için çok değerli ve faydalı idi....
    Allah hepimize kazasız bellasız sürüşler nasib etisin...Herkezn tekeri düz bassın....
    Tecrübele edindikçe paylaşıcam insallah değereli MT okurlarıyla...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ulassal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ersin hayırlı olsun.bu arada bende akşehirliyim
    Live to ride,ride to live

Motosikleti
    Salcano WOLF S
    Alıntı ulassal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ersin hayırlı olsun.bu arada bende akşehirliyim
    teşekkür ederim toprağım
    nerde oturuyosun yenimahalle 'de oturuyo ailem...
    daha önce karşılaşmş olablrz..yaş kaç?

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    yorumları okudum cb nin cok fazla eksigi var alanlarda pek muzdarip durumdan
    cok fazla titriyor diyor hepsi.
    en iyisini yapmışsın cb de vites göstergesi ve devir göstergesi yok
    o para etmez şuan için
    yeni modellerinde eksiklerini giderirler

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    hayırlı olsun ersin güle güle kullan kazasız belasız sürüşler

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yorumları okudum cb nin cok fazla eksigi var alanlarda pek muzdarip durumdan
    cok fazla titriyor diyor hepsi. en iyisini yapmışsın cb de vites göstergesi ve devir göstergesi yok
    o para etmez şuan için, yeni modellerinde eksiklerini giderirler
    Şimdi arkadaşımız güzel bi motosiklet aldı çokta memnun kalacağına inanıyorum, fakat bunu diğer motosikletlere de objektif davranarak yaptı ! Bu yüzden kendisini tebrik ederim.

1- Benim inancım her iki motosikletin fiyatı aynı olsa idi Honda yı tercih etme ihtimali de yüksekti.

2- CB nin "çok fazla eksiği" dediğin eksikleri listeleseydin sevinirdik bilmediğimiz konula olabilir.

3- Çok fazla titriyor diyen sadece 1 kişiye rastladım o da CB 125 E sahibi değildi zaten 2. kez duyduğumda sen, yoksa herkesin ortak söylemi yüksek devirlerde hissedilebilen ufak bir titreşimin olduğu yönünde,

ben de hissettim bir kez bu titreşimi 4. vitesten 2. vitese düşmüşüm ve devir yüksek olduğu için hmm demekki dedikleri buymuş dediğim oldu doğru!!!

4- CB de "vites göstergesi" var!!! devir göstergesi orjinal yedek parça sipariş edilebilir 5 dk montajlanır eğer devir göstergesine bakarak motosiklet kullanan biri isen.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2748801

5- "O para etmez" bu cümle ağızdan çok kolay çıkıyor seni de anlıyorum ama " SALCANO 2,850 TL+ plaka = "3150 TL" / HONDA 3,350 TL +plaka = 3650 TL.

Aradaki 500 TL için her ikiside tercih edilir veya edilmez tartışılır, herikiside o para ediyor demekki o fiyatlara alıcı bulabiliyor.

Herşeye rağmen senin için bir istek şarkım olsun = Eleştir ama üslubu geliştir ! http://www.youtube.com/watch?v=DOJUaOnKXCY

ulassal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ersin90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim toprağım
    nerde oturuyosun yenimahalle 'de oturuyo ailem...
    daha önce karşılaşmş olablrz..yaş kaç?
    gazi mahallesindeyim bende.yaş 28.muhakkak karşılaşmışızdır
    Live to ride,ride to live

Motosikleti
    Salcano WOLF S
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun ersin güle güle kullan kazasız belasız sürüşler
    teşekkür ederm fatih...senn tavsyelrn de etkili oldu seçimimde...
    Su an hersey çok güzel...fazla zorlamadan dün bi 40 km dolastım vivrasyon denen bişey yok...
    gücü gayet iyi...
    koltuk geniş...
    Küçük bi sorunu var çok nadir birinci vites bazen tek basışda geçmiyor ,bikaçsefer aragaz verdikten sonra tekrar denyrm öyle geçlyor bazen,yada ben beceremyrm sanki?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------

Alıntı ulassal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gazi mahallesindeyim bende.yaş 28.muhakkak karşılaşmışızdır
    ne işle meşgulsn kardeş aksehrde? çarşıda tükkan falan varmı ?

Motosikleti
    2008 xmax 250
    teşekkür ederm fatih...senn tavsyelrn de etkili oldu seçimimde...
    Su an hersey çok güzel...fazla zorlamadan dün bi 40 km dolastım vivrasyon denen bişey yok...
    gücü gayet iyi...
    koltuk geniş...
    Küçük bi sorunu var çok nadir birinci vites bazen tek basışda geçmiyor ,bikaçsefer aragaz verdikten sonra tekrar denyrm öyle geçlyor bazen,yada ben beceremyrm sanki?
    kardeş vitesin zor gemesi normal ilk zamanda sebebi rodaj yağı ince olmasından dolayı biraz sür ilk yağ değişiminden sonra düzelir o Allah ın izniyle

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Hayırlı olsun kardeş Allah kaza bela vermesin ağız tadıyla sür inş. Aklın yolu Salcano değilmi
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Salcano WOLF S
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi arkadaşımız güzel bi motosiklet aldı çokta memnun kalacağına inanıyorum, fakat bunu diğer motosikletlere de objektif davranarak yaptı ! Bu yüzden kendisini tebrik ederim.

1- Benim inancım her iki motosikletin fiyatı aynı olsa idi Honda yı tercih etme ihtimali de yüksekti.

2- CB nin "çok fazla eksiği" dediğin eksikleri listeleseydin sevinirdik bilmediğimiz konula olabilir.

3- Çok fazla titriyor diyen sadece 1 kişiye rastladım o da CB 125 E sahibi değildi zaten 2. kez duyduğumda sen, yoksa herkesin ortak söylemi yüksek devirlerde hissedilebilen ufak bir titreşimin olduğu yönünde,

ben de hissettim bir kez bu titreşimi 4. vitesten 2. vitese düşmüşüm ve devir yüksek olduğu için hmm demekki dedikleri buymuş dediğim oldu doğru!!!

4- CB de "vites göstergesi" var!!! devir göstergesi orjinal yedek parça sipariş edilebilir 5 dk montajlanır eğer devir göstergesine bakarak motosiklet kullanan biri isen.

5- "O para etmez" bu cümle ağızdan çok kolay çıkıyor seni de anlıyorum ama " SALCANO 2,850 TL+ plaka = "3150 TL" / HONDA 3,350 TL +plaka = 3650 TL.

Aradaki 500 TL için her ikiside tercih edilir veya edilmez tartışılır, herikiside o para ediyor demekki o fiyatlara alıcı bulabiliyor.

Herşeye rağmen senin için bir istek şarkım olsun = Eleştir ama üslubu geliştir ! http://www.youtube.com/watch?v=DOJUaOnKXCY
    Ben bütçeme göre endoğru seçimi yaptığımı düşünüyorum..
    Ben plaka dahil 2,975 TL ye aldım...Honda plaka dahil şuanki fiyatı 3850....
    Aradaki fiyat Farkı olmasaydı Gider HONDA alırdım (Markası İçin) çünkü hertürlü piyasası var ...O kadar da hakkını yemeyin cb125e nin... Alıp kısa süre sonra satmayı düşünen arkadaşlar CB 125 alablrler,çok daha mantıklı olur bnce...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------

Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş vitesin zor gemesi normal ilk zamanda sebebi rodaj yağı ince olmasından dolayı biraz sür ilk yağ değişiminden sonra düzelir o Allah ın izniyle
    bana da öyle dedi servisteki usta...500 km yap gel bakalım dedi ...
    sıkıntı bi durum olcağını sanmyrm zaten , depodan çıktı motor bağlantılarını yaptılar tek marş çalıştı maşallah....
    Motorukısa mesafelerde kullanıyorum,havalar da sıcak 30-40 saniye falan bekliyrm çalıştırdktan snra motorun ısınması için...Azmıdır sence Fatih? Daha beklemelimiyim?

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    yazın beklemeye gerek yok bence veya bi 30 sn. Bekle. Kışın 1-2 dk. Ama ben yaz kış beklemem. Çalıştımı cayır cayır gider

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Sizin orda kışmı var Adem Yazın beklemeye gerek yok kardeş kışın ise 30 sn 1 dk kadar ısıtırsın sadece
    Tsubasa bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    yokmu? tamam kar yağmıyor ama poyraz çıkınca baya soğuk oluyo.

Motosikleti
    2008 xmax 250
    sıkıntı bi durum olcağını sanmyrm zaten , depodan çıktı motor bağlantılarını yaptılar tek marş çalıştı maşallah....
    Motorukısa mesafelerde kullanıyorum,havalar da sıcak 30-40 saniye falan bekliyrm çalıştırdktan snra motorun ısınması için...Azmıdır sence Fatih? Daha beklemelimiyim?
    yazın 20-30 sn yeterli bence daha fazlasına gerek yok kışında abilerin dediği gibi 1 dk yeterli
    birde sabah ilk çalıştırmada debriyaja 2-3 sefer bas çek yap çalışırken motor sebebi debriyaj arasına yağ girsin ki 1 e atınca tak diye ses yapmasın yoksa debriyaj yağsız kalmasından sabah ilk vitese atacağın da ses yapabilir
    egelim 43 ve ersin90 bunu beğendiler.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster

birincisi ben fikrimi söyledim kendi motoruna laf söylemeyeceksin diye abuk subuk cevaplar verme bana
    ben o motor o fiyat etmez düşüncesindeyim
    arkadaşımda var motor 90 ı geçince ucacakmış gibi titriyor gördüm ve servisi de aynısını dedi
    devir sayacı yok taktırdıgın anda GARANTİ DIŞINDA KALDIGINI SERVİS SÖYLEDİ.
    Arai marka kask kullanıyorum ve motor sesi neredeyse sıfır geliyor bazen unutabiliyorum kaçıncı viteste oldugunu bu büyük bir eksiklik
    virajı alamıyorsun o motorla cok savruluyor
    honda mühendisleri o motoru daha cok geliştirmeli bu modeli sıkıntılı bir iki seneye kalmaz yeni kasası cıkar onda da bu eksikler giderilir
    bana kalırsa tvs ve salcano wolf s ondan kat ve kat daha iyi motorlar..
    hondanın tek artısı satışı kolay
    egelim 43 e sorun bence salcano yu adamlar 980 km yapmışlar
    helal olsun diyorum birkez daha

---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 20:56 ----------

Ben bütçeme göre endoğru seçimi yaptığımı düşünüyorum..
    Ben plaka dahil 2,975 TL ye aldım...Honda plaka dahil şuanki fiyatı 3850....
    Aradaki fiyat Farkı olmasaydı Gider HONDA alırdım (Markası İçin) çünkü hertürlü piyasası var ...O kadar da hakkını yemeyin cb125e nin... Alıp kısa süre sonra satmayı düşünen arkadaşlar CB 125 alablrler,çok daha mantıklı olur bnce...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------

herkes aynı fikirdi honda satışta rahat bir motor ama arada neredeyse 1000 tl fark ediyor değmez o yuzden
    marka için motor alınmaz ya =)
    egelim 43 bunu beğendi.

Motosikleti
    Salcano WOLF S
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birincisi ben fikrimi söyledim kendi motoruna laf söylemeyeceksin diye abuk subuk cevaplar verme bana
    ben o motor o fiyat etmez düşüncesindeyim
    arkadaşımda var motor 90 ı geçince ucacakmış gibi titriyor gördüm ve servisi de aynısını dedi
    devir sayacı yok taktırdıgın anda GARANTİ DIŞINDA KALDIGINI SERVİS SÖYLEDİ.
    Arai marka kask kullanıyorum ve motor sesi neredeyse sıfır geliyor bazen unutabiliyorum kaçıncı viteste oldugunu bu büyük bir eksiklik
    virajı alamıyorsun o motorla cok savruluyor
    honda mühendisleri o motoru daha cok geliştirmeli bu modeli sıkıntılı bir iki seneye kalmaz yeni kasası cıkar onda da bu eksikler giderilir
    bana kalırsa tvs ve salcano wolf s ondan kat ve kat daha iyi motorlar..
    hondanın tek artısı satışı kolay
    egelim 43 e sorun bence salcano yu adamlar 980 km yapmışlar
    helal olsun diyorum birkez daha

---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 20:56 ----------

herkes aynı fikirdi honda satışta rahat bir motor ama arada neredeyse 1000 tl fark ediyor değmez o yuzden
    marka için motor alınmaz ya =)
    Evet binmek için alınır...ama alıp 6 ay sonra cc yükseltmeyi düşünen arkadaşlar da var,satmayı düşünenler için benim şahsi önerim cb125....
    Uzun yıllar binmek isteyen arkadaşlara önerim tabiki salcano wolf...
    fat280 bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)