ben eksinlikle görünüş açısından değerlendirdim zaten performansına bişey diyemem )
ben eksinlikle görünüş açısından değerlendirdim zaten performansına bişey diyemem )
bahsedilen phantom galiba açık ve seçik konusacagım arkadaslar kanuninin yaptıgı yaptıgını sandıgı en rezil motor bence göz hoş gelmeyen rahatsız içlik olmayan basit bi motorsiklet yaşım 30 arkadaşlar paranıza yazık sahibinden kom a bakın ve düsünün bu millet neden satıyor motoru çok mu hızlı geldi yoksa çokmu rahat onun ederinin parasına gidin honda titan alın yaşlanıncaya kadar binin
kimsenin kalbini kırmak degil amacım iyi aksamlar
Öncelikle Merhaba.
Ben kanuni phantom 180 in hastası bağımlısı ve delisiydim...
Çıplak gözle gördüm oturdum baktım inceledim.
Dışı Sizleri Ama İçininde Sahiplerini Yakdığını Duydum.
Motor Görünüş 10 üzerinden 1.000.000.000 diyebilecek kadar uçuk bir görünüşe sahip oldugunu söylemeliyim.
Amaaaa gel gelelim 2012 model bir motora sen üstten iticili motor koyupta yaklaşik 13 bg civari bir bg bulunca üsdüne apallıyor insan.
Ben çok ama çok isdedim motoru ama cidden uğraş gerektiren bir motor olduğuna inandim inandirildim gözlerimlede gördüm.
El,Ayak,Bel,Baş Ağrısı için özel üretilmiş bir motor olduğunu düşünüyorum ne yönden derseniz TİTREŞİMM.
Üsdü Terane Altı Şişhane tabirine özgün bir motor.
Ben derim kiii
Bir Çinli Görünüşüne Aldanıp O Kadar Parayı Bağlamayın Annenize Babaniza Size Ve Sevenlerinize Yazık Olur.
Benim Şuanki Kararim HONDA CBR 125 R veya CBR 250 R dan yana.
Bir Çine 5 Bin Tl Vericegime Çalişir Çabalar Üzerine 3-5 Bişey Koyar Cbr125r Alırım.
Şayet O Süper Sport Görüşünüşüne Sahip Phantom İse Naked.
KALİTE OLARAK KANUNİNİN PHANTOMU 0
MOTOR OLARAK 0
GÖRÜNÜŞ OLARAK 10
MEMNUNİYET AÇISINDAN 3 (Kız Çektiği Doğruya Doğru )
Cidden Beni Bi Kardeşiniz Olarak Dinleyin Ve Ciddiye Alın.
Uzun Uzun Yazıyorum Ve Tüm İnsanlara Değer Veriyorum Bu Yüzden Çalışıp Çabalayıp Sizleri Düşünerek Araştırarak Yorumlar Yazmaya Çalışıyorum.
KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM.
HERŞEYİN BAŞI DİKKAT DAİMA TRAFİKDE DİKKATLİ VE BİLİNÇLİ OLMANIZ DİLEĞİYLE
Keyifli Forumlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)