Motosiklet ve Teyip [Yazın tesko yapacaz]
Reklamlar
-
ARkadaşlar ilk duydugunuz zaman bunun delilik oldugunu düşünebilirsiniz.bende öyle söylemiştim ama sonradan düşününce gercekten manyak bir fikir olduğunu düşündüm vede arabamızda bulunan teyip'i söktüm motora birde 2 tane televizyon hoparlörü taktım cünkü arabadakiler büyük oluyor ama sonucuna vardım gerçekten manyak ses çıkarıyor birde o kadar ilgi oluyor. Beni ilk gören deliye bak diyor ama arkadaşlar öyle arabesk falan acarsanız millet size arızalı der.Açacan yabancı böyle kafadar olan ben mesala puppi chino sarkısını actım millet iyice sevindi yani böyle gercekten bir hoş oluoruk ama bunlar scooter a daha çok yakışıyor cunku ortalıkta teyip falan gözükmüyr
Reklamlar
-
Bence daha fazla okumalısın speedfight.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
teyp demek istiyorsun herhalde speed ama emin ol geçtiğin yollarda budaklı meşe odunu arama çalışmaları başlamıştır.
-
hehehe dogru falla teyip yazmısım hahah bu yuzden kusura bakmayın canlarım
-
Bide yazı yazdıracaksın arkaya'Rampaların ustasıyım Gözlerinin hastası,canısı' felan
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
Bide yazı yazdıracaksın arkaya'Rampaların ustasıyım Gözlerinin hastası,canısı' felan
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
yok daha neler lo olurmu öyle sey yaws
-
ben bi tane gormustum zaten, hakketten gusel fikir..
-
Nazar boncuğu ve maşallah opsyonel...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
yaws arkadaslar gercekten yani şaka maka değil gerçekten cok yakısıyor scooterda bagaş olduğu için koyulabiliyor bende speedfight- yan tarafda ızgaralarvar öndede ızgıralarvar ayak basamağının orda kolanlarının 1 tane arkaya 1 tane öne koydum imkansız görülmüyor ama manyak ses geliyor
-
Admin
Delisin Seeen :propellerhead:
Zaten büyük touring modellerinin bazılarında teyip :stoopyd: var
-
mesala suziki burgman 400 cc likte var hemde kumandası var lo heheh
olsun motorcu adam delidir zaten
-
ben 70 ekran televizyon koyacam.en uygun yer gidon.üzerine bi sehpa yaptırırım oraya koyarım.
arka bagajın üstünede bi çanak anten, deymeyin keyfime.
-
hahah jawa televizyonu çalıştırmak içinde motora jenaretör koyarsın hahah düşünsene falla manyak bişi olur
-
Admin
jawa adlı üyeden alıntı
ben 70 ekran televizyon koyacam.en uygun yer gidon.üzerine bi sehpa yaptırırım oraya koyarım.
:laughing5: :laughing3:
-
Vays beee teknolojilere bak. Teyp sonra televizyon.Bende kanat taktırıp uçanını yaptıracam.Siz yollarda trafikle uğraşırken ben havadan size çiçek atarım artık
-
ehu ehu falla ama arkadaşlar şaka değil yani teyp takma fikri gerçekten manyak bence
-
jawa adlı üyeden alıntı
çok güsel fikir koptum beah muhahahaha
-
ben bı motor alam teypı televızyonu sonra gelır
-
ben bi tane görmüştüm..motorun yan kabinLerini yuvarlak kestirmiş..sağ ve soLa oLmak üzere kestirmiş ..koLonLarı oraya yerLeştirmiş ...teyp i ise direksiyonLa gösterge saatLerinin arasına koymus...manyak bişeydi .! Jawa marka bi motordu..Bursa motor pazarında gördüm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler