Motosiklet ve Teyip [Yazın tesko yapacaz]
Reklamlar
-
07 Haziran 2004, 20:23
ciddi ciddi söylemek gerekirse motorsiklete teyp tesisatı kurmak bence çok da zevkli olmaz.çünkü sonuçta bir müzük dinlemek istesen motorun sesinden müziğin sesinis duyamassın bile.birilerinin canını sıkarsın adam alo155 dedimi yakalarlar vallam seni motorsiklet üstünde.ya bak yanılıyorsam beni eleştirin.araba değil ki bu açasın sesini ister az ister çok artık zevkine bağlı az açsanda duyarsın çok açsan nefsini coşturursun.yani sonuçta her iki volum dede sesi işitebilirsin.ama oysa motorsiklette öyle midir?hayır az açsan nah duyarsın fazla açsan birde bakmışsın ki karakolun önünde duruyorsun.bence öyle...hiç gerekmez.
Reklamlar
-
07 Haziran 2004, 22:07
zaten motor süreken en güsel müzik sürdüün motorun egzost sesidir düşünün r1150 gs in sesini por por yada
yada cbr 900 RR ın sesi voouuv
ne güsel dimi
-
07 Haziran 2004, 23:58
sende düşünüp yorum yapıyorsunya ben bu işi bırakıyorum be abi
-
11 Haziran 2004, 20:30
abi tesisat mı su tesisatı mı oluyo bende fazladan boru var kombide var alın bağlayın benden tavsiye mobilete züper oluyo enduro olanına.-)))))
racing racing ve racing.............
-
23 Şubat 2009, 15:05
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
23 Şubat 2009, 18:09
Teybe gerek yok bende küçük bir tane araba amfisi var boytu nasıl anlatayım 4 paket sigara kutusunun birleştirilmiş hali büyüklüğündeÖyle bir amfi alın bide amfiye mp3 player takın bide küçük bir tane bilgisayar hoparlörü tamamdır.Yaz gelsin takacam bende.Çünkü uzun yola gitcem canım sıkılır yoksa.
-
23 Şubat 2009, 18:32
Aman Bee Kıro Işi Sevmiyom Ben Böyle Dangara Dungaraları Pff
-
süperr
walla bnce de on numara oluurr bn de düşünüorum ama fikirlerinize ihtiyacım warr motor herşeiyle güseldir yaşasın motorculllaarrr))))
-
Bakın bi abimiz neler yapmış aciko bile koymuş çakmak da var ...!
-
elemanın teyp takıp hava atmaya çalıştığı yazın üstünden 4 tane yaz 5 tane yıl geçmiş sanırım.
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
-
farkındayız ama canlanmış işte bugun devam ettirelm ne olcak :D
-
Arkadaslar Bızde Denemıstık Ama Bı Anlamı Yok :d Scooterın Arkasına 1000w Anfi Koymustuk On Torpıdoya 2ufak Kolon Monte Etmıstık Arka Kutuyada 1sub Ve 2tane Jbl Koymustuk 280lıkmıydı Neydı Guseldı Ama Sacma Bı Cukura Gırdık Kutu Paramparca Oldu :d
-
emegine saglık dostum merakımdan bişey sorucam.
dinledigin yabancı şarkının anlamını biliyorumusun?*
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
unsaloc adlı üyeden alıntı
hehehe ,
bizim ava meraklı bir arkadaş vardı , jawa sını racing tipi yapmıştı , takometrenin oraya teyp , muhtelif yerlerinede hoporlor taktırmıştı , ava motorla gidiyordu teybede ördek seslerinin olduğu bi kaset koyup , ördekleri bununla çekiyodu , jawa da acayip karizma gözüküyordu
))
bende benim minsk125 e telsiz bağladıydım , arkada bagajın üstinde de 2m lik anten vardı , giderken çonkçonk diye kaska vuruyodu , daha sonra kaskın içine kulaklık , mikrofon falan takıp seyir halindeykende telsizle konuşuyodum
allah korusun bi kaza yapsam neyin nereme gireceğini tahmin bile edemiyorum cahillik işte ...
Ben daha ne diyim yaaa... Çok güldürdün ya beni allahta seni güldürsün...
[COLOR="Red"][B][I]Sululardan köpek öldüren, [U]KURULARDAN[/U] manda deviren.......:[/I][/B][/COLOR]
-
bende var tesko 1 tane subbass(20cm) 1 tane amfi(600w) ve gerekli kablolar telefonuma bağlıyorum ve ortalığı kopartıyorum ve çoğu 4 tekerin orj. tesisatından çok ses çıkarıyor motor çalışmaz iken 4 saat filan dinlemiştik gene marş bastı yalnız şunu belirteyim 1 kere bile giderken açmadım çünkü çok saçma bi ses çıkacağını biliyorum yazın kayalıklara filan gidince müthiş oluyo
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler