heuehue valla bütün motorcular psikolojik deliymiş haberimiz yokk
heuehue valla bütün motorcular psikolojik deliymiş haberimiz yokk
walla biraz öyleyiz galiba bencede
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
ewet wallaha delisiniz layn deli maynak
:bestmt:
bu teyp yolda giderken nasıl duyulacak
yavaş gitmen lazımki duyulsun. yoksa duyulsun diye hızınızdanmı kesiyorsunuz
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Bende motora akvaryum koymayi dusunuyorum, nasil olsa deliyiz, tum motorcular delidir, aralarinda bir tane akilli yotur zaten :tongue: . Cok ilgi cekeriz, super karizma....
evet bencede
tüm ölümcül hareketleri yapalar onlar
her dedlilik onlarda
bu artık farz oldu .bir topic lazım motorcular delimi diye
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
wallaha ne admasınız ya motora teyp televizyon takcanıza kulağınıza mp3 player yada walkman taksanız dah aiyi olmamı lo euheuhe
yokla olurmu olm teyp takacan tesisatıda bağlıcan maksat hava olsun anfi de takacan bide 500 lük pioneer bas allah güm güm vuracak kenwood anfi oba sonra tss tizler
hadi lem ordan maynak alla alla
sen 7+1 falanda kurarsın minnacık motora
speedcim o dediklerine bizim farları anca yakan speedfight aküsü dayanmaz arkaya bi çeki demiri yaptırıp römorkla jeneratör çekmen gerekir
uheuhe he walla doru diyon herif minicik aküye ne tesisat kurdu beahsafrane adlı üyeden alıntı
Puahahaha koptum yemin ediyorum ))
benim vivacity e de bi arkadaşla asma kat çıkacaktık üstü kiremitlerle kaplatıp yanlarada saten alçı çektirecektik bide tavandan sallanan taşlı avize koydukmu gel keyfim gel
Artık kısa cümleler kuruyorum...
bende karavan bağlıcam bws nin arkasına
arkadaşlar bu teyp takmak motora zarar vermezmi. helede buyuk kolon takınca aküyü duman eder gibime geliyor.
yahu ben zaten takanlara sordum. hem bunun küçüğü akü yemiyormu
heuheu hocam aküye baglamıcanki motor calıstıgı zaman calısacak yanı motor elektrik üretip aküyü şarj ediyor ya o zerzevata takacan bu arada bendee benım motora kat çıkıp karton piyer yaptıram bari yatak odasıda koyam
şş manzarayı bozuyorsun ek kat yasak burda efendım
terbiyesizlik yapma seni mahkemeye veriririm
uheuheuheu
alla alla ne adamsınız yaw inşaat kurdunuz motorun üstüne yaws euheuhe
aman malzemeden çalmayında sonra göçmesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)