bende başbakanlık senfoni orkestrasını motora yerleştireceğim. Şefi de gidona oturttum mu deymeyin keyfime falla bu da gıcır olur
bende başbakanlık senfoni orkestrasını motora yerleştireceğim. Şefi de gidona oturttum mu deymeyin keyfime falla bu da gıcır olur
benim bws de yolbilgisayarı+klima+Alarm+Sunroof+Sürücü Hava Yastığı+Yolcu Hava Yastığı+Yan hava yastıkları +uzaktan kumandalı+4 cam otomatik
zuhahahahaa
:bestmt:
4x4 ay pardon çift teker çekeri unutma! abi ama sen bunu internetten 2. el ilanlarına ver iyi yer kapar
wallahamı ne diyooosuuunn
yok olum ne dalgası kızma hemen
tamam canım beah amma kırılgansın olum sen :tongue:
bu teyp işine havalar kurusun ben d giriim diorum, trafikte sıkışınca kuru kuru gitmio
tamam len tamam
heuehheu arkadaşlar tabiki gidecen yazın istanbul trafiğinde her taraf tıkalı açacan teskoyu dup tıs tup tıs misali
millet garip garip bakar
deli layn deli layn wallahi deli layn aha bu adam(spped sensin bu ) diye bakarlar
jehheueh bakarlarmı bakmazlarmı bilmem valla bakmayana gülerik
zaten delisin olum sen maynak piskolojik deli
:D
Never was born and will never die!
kım lo psikolojik deli
hehehe ,
bizim ava meraklı bir arkadaş vardı , jawa sını racing tipi yapmıştı , takometrenin oraya teyp , muhtelif yerlerinede hoporlor taktırmıştı , ava motorla gidiyordu teybede ördek seslerinin olduğu bi kaset koyup , ördekleri bununla çekiyodu , jawa da acayip karizma gözüküyordu ))
bende benim minsk125 e telsiz bağladıydım , arkada bagajın üstinde de 2m lik anten vardı , giderken çonkçonk diye kaska vuruyodu , daha sonra kaskın içine kulaklık , mikrofon falan takıp seyir halindeykende telsizle konuşuyodum
allah korusun bi kaza yapsam neyin nereme gireceğini tahmin bile edemiyorum cahillik işte ...
kim diyenspeedfight adlı üyeden alıntı
ördek teybi takan mı telsiz takan mı???
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)