Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İlk vitesli motorum

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Calibre 250RR
    Öncelikle merhaba motosiklet ailesi adım Yiğit 17 yaşındayım istanbulda yaşıyorum ve soruma başlıyorum. Umarım başınızı ağrıtmam uzun zamandan beri araştırma yapıyorum merak ettiklerim çok çünkü...
    Uzun zamandan beri motor üstüne yaptığım araştırmalarda bir çok motor önüme çıktı ve aklımda olan motor sayısını eleye eleye 2ye kadar düşürdüm. İlk vitesli motorum olacağı için ucuz dayanıklı benim yapacağım acemilikleri kaldırabilecek bir motor olması çok önemliydi bende kendimce 2 tane motor seçtim. Birisi Mondial Drift 125 diğeri ise Honda Cbr 125 bu iki motor arasında gidip geliyorum. Benim için daha önemlisi ben bi supersport severim. CBRın o yüzden gözümde bir artısı var. mondial DRİFT ise Commuter tipi bir motor. İlerde nasip olursa CC yükselttiğimde CBR supersport olduğu için bana bir avantajı olur mu supersport tipi bir motor sürerken ? yola ilk çıkışımda aklımda tek Cbr vardı fakat sonra sonra araştırırken birden Mondial drift karşıma çıktı ve neredeyse hiç kötüleyenini görmedim bu motoru. Bende kaliteli bir motor olduğuna inandım. Ve ilk vitesli motorum olacağı için bir çok arızası olucaktır benim yaptığım acemiliğim sayesinde bu yüzden motorun yedek parçaları vs gibi şeylerinde ucuz ve bulunabilir olması çok önemli benim için umarım kendimi anlatabilmişimdir. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok çok çok teşekkür ediyorum iyi günler diliyorumm.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Ehliyet ? Veya (EGLIYET) varmi?
    serseric ve BornToBeWild bunu beğendiler.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Sıfır düşünüyorsan CBR125 alabilirsin ancak ikinci el eski kasa CBR125 düşünüyorsan bence onun yerine sıfır Mondial Drift veya Honda CB125 al. Yeni CBR125'in de sürüşü SS gibi değildir.

Motosikleti
    Calibre 250RR
    2. el alma niyetindeyim ilk motorum olacağı için düşsede kalksada sıkıntı olmasın diye. Ve ehliyetim şuan yok ama 1 eylülde inş. sınava girecem.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Acemisin diye illa düşeceksin diye birşey yok. Sakin ve bilinçli kullanırsan, antreman yaparsan düşmezsin, düşsen de süpriz olur. Ben daha bir kere düştüm, onda da mazottan geçmişim, geçtikten sonra fark ettim. Ama bu bile ders oldu, artık yola dökümüş mazotları hiç kaçırmıyoru .

Dediğim gibi eski kasa ikinci el CBR125 alacağına sıfır commuter al. Ayrıca CBR'ın temizliğinden emin olmazsın. Millet bunları SS zannedip sert kullanabiliyor.

Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Bu ikisi arasındaysan karar kolay:Japon...

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Mondial 125 drift al supersport alıp nabıcaksın ki Alamanyalara yarışamı gideceksin :D
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

Motosikleti
    YAMAHA NMAX 155
    Arkadasim sen mh driftle basla parcasi ucuz ve her yerde bulabilirsin. Acemiligini guzelce at. Trafikte tecrube kazan ve en onemlisi ekipmanlarini tam anlamiyla tamamla. Dedigine gore daha sonra degistireceksin cinli ile guzelce pis daha sonra da japonla keyfini sur.. Benim de drift var bakimini yap benzini doldur git pisman olmazsin guzel bi motor..

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2012 esd :)
    Japon motormu kaldı hepsi çinli

Motosikleti
    Calibre 250RR
    Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum yavaş yavaş netleşmeye başladı hangisini alacağım. Birde bir ricam daha ekipmanın nasıl olacağı kask ceket bot vs. olucak ama bunların hangisi kaliteli hangisi kötüdür bilmiyorum motor araştırmaktan ekipmana hiç yer vermedim doğrusu...

Motosikleti
    Sağdan Soldan Takılıyoruz işte >
    Ehliyet koruma kask eldiven mont dizlik
    İmza Yok ::tutkuy:: ::xs22:: ::gazla::

c90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    önce ehliyet al sonra motor alırsın
    bir gün yanılıp ehliyetsiz binersin sana en az bi motor parasına patlar
    sıralama
    1- araça uygun sürücü belgesi bulundurmak
    2-3 bunlar birbirinden ayrılmaz ikili olduğu için önem derecesi aynıdır; güvenlik donanımı ve eğitim
    4 dikkat ve zamanında bakım işte sen İKİTEKER sevdalısı oldun çıktın
    125mh drifte gelince yabana atılacak bi makina değil serilik dayanım açısından kendi cc gurubunun asi delikanlısıdır az yakar ortalama 12-15 kr/km maksimum hızı 110-120 km/h dir
    her hangi bir kronik rahatsızlığı yoktur dengeli denebilecek makinadır.
    KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
    Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
    Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest

Motosikleti
    Keeway Cruiser 250 - 2008
    Ev arkadaşım CBR 125r 2006 kullanıyor, motoruna hiç bakmıyor, benim zorumla yağına suyuna bakıyor. Ama ne yalan söyleyeyim taş gibi motor. Tık demedi.

Düşüp kalktığında karenaja birşey olursa parçaları biraz pahalı. Çıkma bulursan daha hesaplı olur.

Acemiliğinden dolayı, yedek parça piyasasını da takip et. Mutlaka bi yerlerini bozacaksındır istemeyerekte olsa.

Sevgiler.
    [COLOR="#000000"][B]We believe in the sky, and we don’t believe in the sunroof.[/B][/COLOR]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)