Öncelikle merhaba motosiklet ailesi adım Yiğit 17 yaşındayım istanbulda yaşıyorum ve soruma başlıyorum. Umarım başınızı ağrıtmam uzun zamandan beri araştırma yapıyorum merak ettiklerim çok çünkü...
Uzun zamandan beri motor üstüne yaptığım araştırmalarda bir çok motor önüme çıktı ve aklımda olan motor sayısını eleye eleye 2ye kadar düşürdüm. İlk vitesli motorum olacağı için ucuz dayanıklı benim yapacağım acemilikleri kaldırabilecek bir motor olması çok önemliydi bende kendimce 2 tane motor seçtim. Birisi Mondial Drift 125 diğeri ise Honda Cbr 125 bu iki motor arasında gidip geliyorum. Benim için daha önemlisi ben bi supersport severim. CBRın o yüzden gözümde bir artısı var. mondial DRİFT ise Commuter tipi bir motor. İlerde nasip olursa CC yükselttiğimde CBR supersport olduğu için bana bir avantajı olur mu supersport tipi bir motor sürerken ? yola ilk çıkışımda aklımda tek Cbr vardı fakat sonra sonra araştırırken birden Mondial drift karşıma çıktı ve neredeyse hiç kötüleyenini görmedim bu motoru. Bende kaliteli bir motor olduğuna inandım. Ve ilk vitesli motorum olacağı için bir çok arızası olucaktır benim yaptığım acemiliğim sayesinde bu yüzden motorun yedek parçaları vs gibi şeylerinde ucuz ve bulunabilir olması çok önemli benim için umarım kendimi anlatabilmişimdir. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok çok çok teşekkür ediyorum iyi günler diliyorumm.