önerilerinizi bekliyorum...
Reklamlar
-
Abilerim kardeşlerim forum sitesine daha yeni üye oldum size soracağım daha doğrusu bu işten anlayanlara soracağım bir kaç soru vardı açıkcası motorum var asya 150 t 6a (scooter) ama daha yeni işe başlayacağım için yeni bir motor almayı düşünüyorum kafam spor tarzı yani ayaklar arkada ama uygun bir fiyatlı ve uygun bir görünüşlü bir motor seçemedim açıkcası... görünüme önem veren biriyim ve egzoz sesine ama orjinalliğide severim önerilerinizi bekliyorum...
ölümün geleceği yerde kamp kurulmaz...!!!
Reklamlar
-
Bütçeni açıklarsan ve nasıl bişey aradığını belirtirsen tavsiyeler bol olur
-
İlk motorunu spor alma. Frene bastığında sağlam dursun ama gaza bastığında çok hız yapamasın. Önce onunla öğrenirsin, sonra kendini geliştirdikçe motorunu da daha güçlü tercih etmeye başlarsın diye düşünüyorum.
Söyleyeceğim 3 kelime : Bodyci Murat...
Motorrrrr !!!
-
Motorcul Kuş adlı üyeden alıntı
İlk motorunu spor alma. Frene bastığında sağlam dursun ama gaza bastığında çok hız yapamasın. Önce onunla öğrenirsin, sonra kendini geliştirdikçe motorunu da daha güçlü tercih etmeye başlarsın diye düşünüyorum.
yok ilk motorum asya 150 t 6a var zaten şuan + geçen yıl mondial 100 ukh vardı,ama hız yapmayı seven biri olarak spor almak istiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------
bütçe :2000 ile 5000 olabilir taksitçiyiz sonuçta :D
aradığım motor tarzı : honda cbr 250r ve benzeri racing yani.
-
seçenekler belli,
Honda cbr250r
kawasaki ninja250r
Hyosung gt250r
0km veya 2.el modellere bakabilirsin.
-
5000 liraya 2. el cbr 125 bulabilirsin ama benim tavsiyem sıfır kilometre Tvs Apache olur sıfır olsun senin olsun en karizmatik ve bi o kadarda güçlü dür
-
honda cbr 250r yi realdede gördüm egzozu geliştirmişler ama nasıl bir ses veriyor bilmiyorum...
kawasaki ninja 250r yi hiç bilmiyorum araştıracağım
Hyosung gt250r özellikleri sitemizde yayınlanmış okuyorum ama görünüşüne bayıldım açıkcası
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
-
scooter motorla,vitesli motor arasında çok fark var,başlangıç motorlarıyla başlaman gerekir,uzun süre sürmek istiyorsan arkadaşın saydığı 250 ccl lik motorlar mantıklı ama başlangıç için hyosung gt250r a katılmıyorum.Kısa süre sürüp hacimli makinaya geçeceğim diyorsan daha hesaplı olan 125cc lik motorlarla ilgilen hatta ss bile değil,commuter lara bak,kısa sürede öğren sat.Ayrıca ayakları arkaya atmak konusuna gelince bu sayılan başlangıç motorlarında peg ler arkada değil altında:D aslında gidon ve peg yapısı olarak sport touring denilebilir.
-
Pain adlı üyeden alıntı
scooter motorla,vitesli motor arasında çok fark var,başlangıç motorlarıyla başlaman gerekir,uzun süre sürmek istiyorsan arkadaşın saydığı 250 ccl lik motorlar mantıklı ama başlangıç için hyosung gt250r a katılmıyorum.Kısa süre sürüp hacimli makinaya geçeceğim diyorsan daha hesaplı olan 125cc lik motorlarla ilgilen hatta ss bile değil,commuter lara bak,kısa sürede öğren sat.Ayrıca ayakları arkaya atmak konusuna gelince bu sayılan başlangıç motorlarında peg ler arkada değil altında:D aslında gidon ve peg yapısı olarak sport touring denilebilir.
pain senin motor ne kadar cbr 125r ? bir araştırayım ben performansını görsem iyi olacak
-
14 Temmuz 2012, 15:31
madem özellikle görünüş arıyosun o zaman gt250r yi şiddetle tavsiye ederim
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
-
14 Temmuz 2012, 15:38
compredaways adlı üyeden alıntı
pain senin motor ne kadar cbr 125r ? bir araştırayım ben performansını görsem iyi olacak
125 cc den ne beklenebilrise,kaliteli motor ama gücünden çabuk sıkılırsın,uzun süre sürmek istiyorsan 250cclik motorlara yönel.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------
serkan1987 adlı üyeden alıntı
İyi güzel motorda,süren birisi olarak;yeni başlayan birisi için uygunmudur,açıkça bir söylermisin.
-
14 Temmuz 2012, 15:38
-
14 Temmuz 2012, 15:39
Pain adlı üyeden alıntı
İyi güzel motorda,süren birisi olarak;yeni başlayan birisi için uygunmudur,açıkça bir söylermisin.
benim ilk motorum.4-5 aylık bi motorcu olduğum halde gayet iyi kullanıyom
-
14 Temmuz 2012, 15:43
benim ilk motorum.4-5 aylık bi motorcu olduğum halde gayet iyi kullanıyom
Ama çoğu bu motorla başlayan insan defalarca kez düşüyor,manevra kabiliyeti hacimli bir ss kadar zor,frenaj yeni bir sürücü için kolay değil,ancak 2.,3. motoru olanlar rahatlıkla frenaj uyguluyor,sen bu 4-5 ay içinde bir sürü zor duruma girmedin mi.cbr125 kullanıyorum,cbr250 kullandım bu motorlarda tecrübesizlikle yaptığım hataları telafi etme şansım daha yüksek oluyor,aynı durumlarla hyo ile karşılaşsaydım aynı frenajı yapamaz düşerdim,park halindeki arabalar kapılarını açtığında bu kadar kolay kontra yapıp kurtulamazdım adım kadar eminim.
-
14 Temmuz 2012, 15:46
abi mesele zaten yani kullanmak millete hava atacam diye şehrin ortasında 150 yapacağın yok ya ? düzgün şekilde kullanmaktan yanayım modifiye olayını seviyorum ama orjinali daha fazla :D
egzoz sesini bir duysam alırımda :D :D o vıııııuuuuvvvvvvvv diye honda 600rr geçtiğinde yanımdan bir off çekiyorum açıkcası :D
-
14 Temmuz 2012, 15:47
ben motora her bindiğimde full koruma elbiseleri giyiyorum zaten ondan sonra içimde baya bi cesaret oluşunca öyle şeyleri dert etmiyorum.belkide şansımdan olacakki hiç düşmedim tehlikeyle karşılaşmadım ne ara sokaklarda ne de otoyolda 150yle giderken
-
14 Temmuz 2012, 15:50
abi fiyat olarak ne kadardır ?
-
14 Temmuz 2012, 15:51
compredaways adlı üyeden alıntı
abi fiyat olarak ne kadardır ?
sıfırı 9.500 diye biliyorum.2.elleri model ve durumuna göre değişiyor
-
14 Temmuz 2012, 15:51
ben motora her bindiğimde full koruma elbiseleri giyiyorum zaten ondan sonra içimde baya bi cesaret oluşunca öyle şeyleri dert etmiyorum.belkide şansımdan olacakki hiç düşmedim tehlikeyle karşılaşmadım ne ara sokaklarda ne de otoyolda 150yle giderken
Neyse tartışmaya çevirmiyorum,zaten ne zaman hyo ile ilgili birşey söylense tartışmaya dönüşüyor,karar arkadaşa kalmış benim fikirlerim bunlar(10 tane kadar hyo bakmaya gittim ve birçoğunu kendimce denedim,boş atmıyorum onuda belirteyim:D).Tekrar söylüyorum yanlış anlaşılmak istemem gt250r ı çok beğenen birisiyim,başlangıç için ideal bulmuyorum.
-
14 Temmuz 2012, 15:55
sıfırı 9.500 diye biliyorum.2.elleri model ve durumuna göre değişiyor
2. el bana uyar uymasına ama işte taksitle almak istiyorum 9.500 accık tuzlu kaçıyo bana 24 ay taksitle 395 e geliyo. tabi 24 ay veren iş yeri bulursam...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)