Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Pist Şampiyoanası 4.ayak yarışlarına kimler geliyor?

REKLAM ALANI
    jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    bütün gazci tayfasi oradaydi,
    ben saat 11.00gibi oradaydim fakat aşiri sıcak ve güneş yanıkları sebebiyle 14.15 civarı
    1000cc.de A-kategorisi yarışi henüz bitmeden oradan ayrıldım.
    işte birkaç foto ile durumu özetleyeyim......

Pain bunu beğendi.
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Fotoları bekliyorum Lütfi Benim kız güzel yakaladı ama senin kareyi.Tam kafanın içinden ss geçiyo

Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fotoları bekliyorum Lütfi Benim kız güzel yakaladı ama senin kareyi.Tam kafanın içinden ss geçiyo
    Aynen kardeşim,o kadar iyi ki sanki motor bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor:D Özelden mail adresini at istersen,yollayayım.

@jeanstar Gazcı tayfa oradaydı bir de pistte gazını alamayıp tulumları,yarış grenajlı motorlarıyla soluğu temde alan tayfa vardı:D Fotolarınız idare eder:D Ben tüm günü fotoğraflara ayırdım,Zippo's bilir,gizli ve süpriz bir projem var yakında yayınlayacağım çok fotoğraf çektim(fotoğrafçı arkadaş gelmeyince iş başa düştü:D) onlar elden geçecek daha.Sağolsun Ekrem ve kız arkadaşı(sanırım adını sormadım:D,isim özürlüyüm,sorup unutmuşta olabilirim) ben fotoğraf çekeceğim diye sıcakta baya nasiplerini aldılar.Bugün orada hava tahmin edildiği kadar sıcak değildi,sadece 2.5kg vermişim:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------

@Zippo's Yalnız o kadar yarışın bitmesini bekledim,1.yi çekeyim diye tam o sırada kendi fotoğrafımı çektiriyordum adamda arkamda 1.liği kutluyor:D O pozu kaçırdığıma üzüldüm:D

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı Pain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen kardeşim,o kadar iyi ki sanki motor bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor:D Özelden mail adresini at istersen,yollayayım.

@jeanstar Gazcı tayfa oradaydı bir de pistte gazını alamayıp tulumları,yarış grenajlı motorlarıyla soluğu temde alan tayfa vardı:D Fotolarınız idare eder:D Ben tüm günü fotoğraflara ayırdım,Zippo's bilir,gizli ve süpriz bir projem var yakında yayınlayacağım çok fotoğraf çektim(fotoğrafçı arkadaş gelmeyince iş başa düştü:D) onlar elden geçecek daha.Sağolsun Ekrem ve kız arkadaşı(sanırım adını sormadım:D,isim özürlüyüm,sorup unutmuşta olabilirim) ben fotoğraf çekeceğim diye sıcakta baya nasiplerini aldılar.Bugün orada hava tahmin edildiği kadar sıcak değildi,sadece 2.5kg vermişim:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------

@Zippo's Yalnız o kadar yarışın bitmesini bekledim,1.yi çekeyim diye tam o sırada kendi fotoğrafımı çektiriyordum adamda arkamda 1.liği kutluyor:D O pozu kaçırdığıma üzüldüm:D
    Estafurullah olur mu öyle şey,o zaten çok meraklı sslere.Bakma işte çok isteyerek geldide sıcağa dayanamadı.Bana kalsa ben biraz daha kalırdım.Hava beklendiği kadar sıcak değildi ama yinede bunaltıyo insanı ya.Atıyorum maili dostum sağolasın
    Pain bunu beğendi.

Motosikleti
    kocaoglan
    birkac foto daha......

Pain ve Zippo's bunu beğendiler.
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    İstanbul parka giderken,sizin profil resmindeki motordan gördüm,sahilde.Ama kadıköy yönüne gidiyordu bir de kask t-shirt modasına uyulmuştu:D

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    yine güzel bir organizasyonu daha geride bıraktık
    Zippo's bunu beğendi.

Motosikleti
    kocaoglan
    İstanbul parka giderken,sizin profil resmindeki motordan gördüm,sahilde.Ama kadıköy yönüne gidiyordu bir de kask t-shirt modasına uyulmuştu:D

gordugun yamaha fjr 1300A model motosiklet dogrudur.
    fakat sicak hava ve gunese ragmen daima full korumali dolasan da benim

not......sabiha gokcen/akfirat/istanbulpark yolayriminda ve cevresinde givi arka topcasenin
    kirmizi reflektor cami ucmus maalesef......goren duyan bilen arkadaslar insaniyet namina bildirsinler lutfennn ;-)
    Pain bunu beğendi.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    ramazandan sonra 5.ayağa veya 6.ayağa giderim eyer istanbulda yapılırsa
    MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    İstanbul Parkta yarış organize ederek büyük iş yaptılar, ancak bu işin seyirci olmadan olmayacağını anlamaları lazım... Boş tribünleri görmek üzücü.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbul Parkta yarış organize ederek büyük iş yaptılar, ancak bu işin seyirci olmadan olmayacağını anlamaları lazım... Boş tribünleri görmek üzücü.
    Biraz tanıtımı yapılsa,sayı çok daha fazla olur,halkın beleşe eğilimi yüksek sonuçta:D Ama biz bile ne zaman nerede yapılacak zor öğreniyoruz.Ayrıca tribünler kapalı saçma sapan bir terastan izleniyor yarış,açık olsa da zaten kişi sayısı çok az.Merak edene:http://www.tmf.org.tr/haber_detay.asp?haberID=470

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

1000cc a 1.sinin en iyi tur zamanıyla 125cc nin en iyi tur zamanı arasında sadece 9sn olması motorumu satmamam için sebep aramada kolaylık sağlıyor:D Ama bazen otbanın,şehirlerarası yollarının pist gibi virajlı olmaması bu farkı saatlere çıkarabiliyor:D

Motosikleti
    kocaoglan
    [/URL]

1000cc a 1.sinin en iyi tur zamanıyla 125cc nin en iyi tur zamanı arasında sadece 9sn olması motorumu satmamam için sebep aramada kolaylık sağlıyor:D Ama bazen otobanın,şehirlerarası yollarının pist gibi virajlı olmaması bu farkı saatlere çıkarabiliyor:D

evet haklisin 125cc.ler bile iyi tur zamanları cikarttılar ama sunu da iyi değerlendirmek lazim,
    o 125cc. makinalar start-finish düzlüğünde 140km/h civarı belki de +10 fazlasını sıkınca gittiler yani,
    bu da o seviye motosikletlere göre muazzam bir sürat ortalaması ortaya koydu......
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Alıntı jeansatar adlı üyeden alıntı Mesajı göster

evet haklisin 125cc.ler bile iyi tur zamanları cikarttılar ama sunu da iyi değerlendirmek lazim,
    o 125cc. makinalar start-finish düzlüğünde 140km/h civarı belki de +10 fazlasını sıkınca gittiler yani,
    bu da o seviye motosikletlere göre muazzam bir sürat ortalaması ortaya koydu......
    Evet bizim normal 125cc motorlar 13 hp iken onlar45-50 hp civarına çıkartılıyormuş.

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Artık hazır sayılır,işte fotoğraflar:http://www.motosikletmacerasi.com/tm...-ozel-kareler/

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Artık hazır sayılır,işte fotoğraflar:http://www.motosikletmacerasi.com/tm...-ozel-kareler/
    O kadar fotoğraç çektin,bizim motorları bi arada çekmedin

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O kadar fotoğraç çektin,bizim motorları bi arada çekmedin

ahahaha o sıcaktan koşarak kaçtığımız hatırlıyorsun dimi:D,yarın çekeriz artık telefonlarla:D
    Zippo's bunu beğendi.

Motosikleti
    2011 600F ABS
    ahahaha o sıcaktan koşarak kaçtığımız hatırlıyorsun dimi:D,yarın çekeriz artık telefonlarla:D
    Boynum hala kıpkırmıza,çok fena amele yanığı oldum :D
    Pain bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)