Pist Şampiyoanası 4.ayak yarışlarına kimler geliyor?
Reklamlar
-
15 Temmuz 2012, 18:28
Reklamlar
-
15 Temmuz 2012, 18:56
Fotoları bekliyorum Lütfi Benim kız güzel yakaladı ama senin kareyi.Tam kafanın içinden ss geçiyo
-
15 Temmuz 2012, 19:12
Zippo's adlı üyeden alıntı
Fotoları bekliyorum Lütfi
Benim kız güzel yakaladı ama senin kareyi.Tam kafanın içinden ss geçiyo
Aynen kardeşim,o kadar iyi ki sanki motor bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor:D Özelden mail adresini at istersen,yollayayım.
@jeanstar Gazcı tayfa oradaydı bir de pistte gazını alamayıp tulumları,yarış grenajlı motorlarıyla soluğu temde alan tayfa vardı:D Fotolarınız idare eder:D Ben tüm günü fotoğraflara ayırdım,Zippo's bilir,gizli ve süpriz bir projem var yakında yayınlayacağım çok fotoğraf çektim(fotoğrafçı arkadaş gelmeyince iş başa düştü:D) onlar elden geçecek daha.Sağolsun Ekrem ve kız arkadaşı(sanırım adını sormadım:D,isim özürlüyüm,sorup unutmuşta olabilirim) ben fotoğraf çekeceğim diye sıcakta baya nasiplerini aldılar.Bugün orada hava tahmin edildiği kadar sıcak değildi,sadece 2.5kg vermişim:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------
@Zippo's Yalnız o kadar yarışın bitmesini bekledim,1.yi çekeyim diye tam o sırada kendi fotoğrafımı çektiriyordum adamda arkamda 1.liği kutluyor:D O pozu kaçırdığıma üzüldüm:D
-
15 Temmuz 2012, 19:16
Pain adlı üyeden alıntı
Aynen kardeşim,o kadar iyi ki sanki motor bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor:D Özelden mail adresini at istersen,yollayayım.
@jeanstar Gazcı tayfa oradaydı bir de pistte gazını alamayıp tulumları,yarış grenajlı motorlarıyla soluğu temde alan tayfa vardı:D Fotolarınız idare eder:D Ben tüm günü fotoğraflara ayırdım,Zippo's bilir,gizli ve süpriz bir projem var yakında yayınlayacağım çok fotoğraf çektim(fotoğrafçı arkadaş gelmeyince iş başa düştü:D) onlar elden geçecek daha.Sağolsun Ekrem ve kız arkadaşı(sanırım adını sormadım:D,isim özürlüyüm,sorup unutmuşta olabilirim) ben fotoğraf çekeceğim diye sıcakta baya nasiplerini aldılar.Bugün orada hava tahmin edildiği kadar sıcak değildi,sadece 2.5kg vermişim:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------
@Zippo's Yalnız o kadar yarışın bitmesini bekledim,1.yi çekeyim diye tam o sırada kendi fotoğrafımı çektiriyordum adamda arkamda 1.liği kutluyor:D O pozu kaçırdığıma üzüldüm:D
Estafurullah olur mu öyle şey,o zaten çok meraklı sslere.Bakma işte çok isteyerek geldide sıcağa dayanamadı.Bana kalsa ben biraz daha kalırdım.Hava beklendiği kadar sıcak değildi ama yinede bunaltıyo insanı ya.Atıyorum maili dostum sağolasın
-
15 Temmuz 2012, 19:51
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
15 Temmuz 2012, 20:11
jeansatar adlı üyeden alıntı
İstanbul parka giderken,sizin profil resmindeki motordan gördüm,sahilde.Ama kadıköy yönüne gidiyordu bir de kask t-shirt modasına uyulmuştu:D
-
15 Temmuz 2012, 20:44
yine güzel bir organizasyonu daha geride bıraktık
-
16 Temmuz 2012, 01:42
Pain adlı üyeden alıntı
İstanbul parka giderken,sizin profil resmindeki motordan gördüm,sahilde.Ama kadıköy yönüne gidiyordu bir de kask t-shirt modasına uyulmuştu:D
gordugun yamaha fjr 1300A model motosiklet dogrudur.
fakat sicak hava ve gunese ragmen daima full korumali dolasan da benim
not......sabiha gokcen/akfirat/istanbulpark yolayriminda ve cevresinde givi arka topcasenin
kirmizi reflektor cami ucmus maalesef......goren duyan bilen arkadaslar insaniyet namina bildirsinler lutfennn ;-)
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
16 Temmuz 2012, 01:48
ramazandan sonra 5.ayağa veya 6.ayağa giderim eyer istanbulda yapılırsa
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
-
16 Temmuz 2012, 01:54
İstanbul Parkta yarış organize ederek büyük iş yaptılar, ancak bu işin seyirci olmadan olmayacağını anlamaları lazım... Boş tribünleri görmek üzücü.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
16 Temmuz 2012, 02:26
Shrieker adlı üyeden alıntı
İstanbul Parkta yarış organize ederek büyük iş yaptılar, ancak bu işin seyirci olmadan olmayacağını anlamaları lazım... Boş tribünleri görmek üzücü.
Biraz tanıtımı yapılsa,sayı çok daha fazla olur,halkın beleşe eğilimi yüksek sonuçta:D Ama biz bile ne zaman nerede yapılacak zor öğreniyoruz.Ayrıca tribünler kapalı saçma sapan bir terastan izleniyor yarış,açık olsa da zaten kişi sayısı çok az.Merak edene:http://www.tmf.org.tr/haber_detay.asp?haberID=470
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------
1000cc a 1.sinin en iyi tur zamanıyla 125cc nin en iyi tur zamanı arasında sadece 9sn olması motorumu satmamam için sebep aramada kolaylık sağlıyor:D Ama bazen otbanın,şehirlerarası yollarının pist gibi virajlı olmaması bu farkı saatlere çıkarabiliyor:D
-
17 Temmuz 2012, 00:13
Pain adlı üyeden alıntı
[/URL]
1000cc a 1.sinin en iyi tur zamanıyla 125cc nin en iyi tur zamanı arasında sadece 9sn olması motorumu satmamam için sebep aramada kolaylık sağlıyor:D Ama bazen otobanın,şehirlerarası yollarının pist gibi virajlı olmaması bu farkı saatlere çıkarabiliyor:D
evet haklisin 125cc.ler bile iyi tur zamanları cikarttılar ama sunu da iyi değerlendirmek lazim,
o 125cc. makinalar start-finish düzlüğünde 140km/h civarı belki de +10 fazlasını sıkınca gittiler yani,
bu da o seviye motosikletlere göre muazzam bir sürat ortalaması ortaya koydu......
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
17 Temmuz 2012, 06:14
jeansatar adlı üyeden alıntı
evet haklisin 125cc.ler bile iyi tur zamanları cikarttılar ama sunu da iyi değerlendirmek lazim,
o 125cc. makinalar start-finish düzlüğünde 140km/h civarı belki de +10 fazlasını sıkınca gittiler yani,
bu da o seviye motosikletlere göre muazzam bir sürat ortalaması ortaya koydu......
Evet bizim normal 125cc motorlar 13 hp iken onlar45-50 hp civarına çıkartılıyormuş.
-
19 Temmuz 2012, 20:58
-
19 Temmuz 2012, 21:21
Pain adlı üyeden alıntı
O kadar fotoğraç çektin,bizim motorları bi arada çekmedin
-
19 Temmuz 2012, 21:30
Zippo's adlı üyeden alıntı
O kadar fotoğraç çektin,bizim motorları bi arada çekmedin
ahahaha o sıcaktan koşarak kaçtığımız hatırlıyorsun dimi:D,yarın çekeriz artık telefonlarla:D
-
19 Temmuz 2012, 21:31
Pain adlı üyeden alıntı
ahahaha o sıcaktan koşarak kaçtığımız hatırlıyorsun dimi:D,yarın çekeriz artık telefonlarla:D
Boynum hala kıpkırmıza,çok fena amele yanığı oldum :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)