Pist Şampiyoanası 4.ayak yarışlarına kimler geliyor?
Reklamlar
-
15 Temmuz 2012, 00:01
Kocaeliden nasıl gelebilirim otobüsle ama :(
Reklamlar
-
15 Temmuz 2012, 00:03
Ben arkadaştan profesyonel makinesini aldım,elimden geldiğince,gidemeyenlere orayı yaşatacağım:D Makine profesyonel ama ben değilim,artık otomatik modda ne çıkarsa:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
serkanunal adlı üyeden alıntı
Kocaeliden nasıl gelebilirim otobüsle ama :(
Geleceksen,izmitten bir arkadaşım var,sürekli okula(okan üniv-ist.park karşısı) geliyor,arayım öğreneyim nasıl geldiğini.
-
15 Temmuz 2012, 00:06
Pain adlı üyeden alıntı
Ben arkadaştan profesyonel makinesini aldım,elimden geldiğince,gidemeyenlere orayı yaşatacağım:D Makine profesyonel ama ben değilim,artık otomatik modda ne çıkarsa:D
ISO ayarı 100'de olsun, makinenin motora odaklanmış olmasına dikkat et, otomatik değil de P modunu kullan diyerek az da olsa katkıda bulunabilirim. Muhtemelen makineyi veren arkadaşın kısa bir bilgi vermiştir.
-
15 Temmuz 2012, 00:09
Slayerrr adlı üyeden alıntı
ISO ayarı 100'de olsun, makinenin motora odaklanmış olmasına dikkat et, otomatik değil de P modunu kullan diyerek az da olsa katkıda bulunabilirim. Muhtemelen makineyi veren arkadaşın kısa bir bilgi vermiştir.
Sağolasın,arkadaş briefing de verdi,p yide anladığım kadarıyla dediğin gibi yarınki şartlara göre ayarlamış,zaten ekstra birşey çıkarda gelemezse diye makine bende,yoksa o da gelecek inşallah.
-
15 Temmuz 2012, 01:15
Ulan bu senede okan üniye başlıcam,çözmem lazım şu yolları Yarın paslaşalım Lütfi ekme beni
-
15 Temmuz 2012, 01:29
Zippo's adlı üyeden alıntı
Ulan bu senede okan üniye başlıcam,çözmem lazım şu yolları
Yarın paslaşalım Lütfi ekme beni
Erken kalk:D,Arkadaştan mesaj bekliyorum şuan,gelince detaylı yazarım.Bu arada hangi bölüme başlayacaksın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------
Mesaj geldi,benim grup sallantıda,yarın ki aşırı sıcaklardan çekiniyorlar.Onlar yarın belli olacak Zippo's sen yarın 10-11 gibi uyanmış ol,en geç 12-13 gibi buluşuruz diye tahmin ediyorum,en kötü ihtimalle 2 miz gideriz gelen gelir.Dur bi ninjalara bakayım onlar ne yapacakmış:D
-
15 Temmuz 2012, 01:38
Pain adlı üyeden alıntı
Erken kalk:D,Arkadaştan mesaj bekliyorum şuan,gelince detaylı yazarım.Bu arada hangi bölüme başlayacaksın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------
Mesaj geldi,benim grup sallantıda,yarın ki aşırı sıcaklardan çekiniyorlar.Onlar yarın belli olacak Zippo's sen yarın 10-11 gibi uyanmış ol,en geç 12-13 gibi buluşuruz diye tahmin ediyorum,en kötü ihtimalle 2 miz gideriz gelen gelir.Dur bi ninjalara bakayım onlar ne yapacakmış:D
Radyo televizyon.Hiç farketmez her türlü gelirim ben.Yarın mesaj atman yeterli
-
15 Temmuz 2012, 02:05
@Zippo's Bak senin için üşenmedim yaptım:D
[IMG][/IMG]
Tahminimce haritadaki a yada b noktası senin için en avantajlı buluşacağımız yer,ninja grubu kadıköy evlendirme dairesi önünden hareket edecek 12 de buluşulacak,sen üşenmem gezi olur dersen gel oradan hep beraber gidelim,e-5 ten gidilecek,zaten e-5 ten gidilince b noktasından geçilecek oradan grubada katılabilirsin.Bir şeçenekte benim tek başıma gelip seninle a ya da b de buluşmak:D
-
15 Temmuz 2012, 02:26
Pain adlı üyeden alıntı
@Zippo's Bak senin için üşenmedim yaptım:D
http://<a href="http://bit.ly/c25MCx...gk.png</a></a>
Tahminimce haritadaki a yada b noktası senin için en avantajlı buluşacağımız yer,ninja grubu kadıköy evlendirme dairesi önünden hareket edecek 12 de buluşulacak,sen üşenmem gezi olur dersen gel oradan hep beraber gidelim,e-5 ten gidilecek,zaten e-5 ten gidilince b noktasından geçilecek oradan grubada katılabilirsin.Bir şeçenekte benim tek başıma gelip seninle a ya da b de buluşmak:D
gel tek başına gidelim beraber :D
-
15 Temmuz 2012, 02:30
Tamam uyar bana,çıkmadan ararım seni,nereden alayım seni?
-
15 Temmuz 2012, 02:37
Bende gelmeyi düşünüyorum kaç gibi başlar o saatlerde oralarda olıyım
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
15 Temmuz 2012, 02:38
Pain adlı üyeden alıntı
Tamam uyar bana,çıkmadan ararım seni,nereden alayım seni?
Green park ın önü uyarsa sana oraya gelirim.Kız arkadaşımla gelicem zaten oda çok istiyo izlemek.
-
15 Temmuz 2012, 02:44
ahahah bende greenparkı bilmiyorum:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
avciceyhan adlı üyeden alıntı
Bende gelmeyi düşünüyorum kaç gibi başlar o saatlerde oralarda olıyım
sanırım 13-14 gibi başlayacak
@Zippo's tamam biliyorum:D
-
15 Temmuz 2012, 08:01
Arkadaşlar öğlen 12 de kadıköy evlendirme dairesinin önünde Ninja 250r Grubu olarak toplanip gideceğiz. Gelmek isteyen arkadaşlara duyrulur.
-
15 Temmuz 2012, 10:52
Uyandım bekliyorum
-
15 Temmuz 2012, 11:51
Uyandım bekliyorum
tamam:D 12.45 nasıl?,yine çıkmadan haber veririm
-
15 Temmuz 2012, 11:56
Pain adlı üyeden alıntı
tamam:D 12.45 nasıl?,yine çıkmadan haber veririm
tamamdır ;)
-
15 Temmuz 2012, 12:38
Yarışın tam olarak nereden izlendiğini,pistin nereden tam göründüğünü bilen var mı? Ben cuma antrenmanlara bakmak için uğradığımda,tabelalar direk pit stop ların içine götürdü, motoru parkettim pite girdim,ama yarış nereden izlenir bilmiyorum.Bilen varsa deneme yanılma yapmayalım:D,Zippo's senin arkadaşın yanına gidebilecekmiyiz, o yardımcı olabilir mi?
-
15 Temmuz 2012, 12:50
Pain adlı üyeden alıntı
Yarışın tam olarak nereden izlendiğini,pistin nereden tam göründüğünü bilen var mı? Ben cuma antrenmanlara bakmak için uğradığımda,tabelalar direk pit stop ların içine götürdü, motoru parkettim pite girdim,ama yarış nereden izlenir bilmiyorum.Bilen varsa deneme yanılma yapmayalım:D,Zippo's senin arkadaşın yanına gidebilecekmiyiz, o yardımcı olabilir mi?
Bende bilmiyorum valla.Ararım onu gittiğimizde açarsa konuşuruz dünde mesaj attım cevap vermedi
-
15 Temmuz 2012, 12:53
Bende bilmiyorum valla.Ararım onu gittiğimizde açarsa konuşuruz dünde mesaj attım cevap vermedi
Çok güzel:D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)