Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

go pro alacağım ama bir yardım lazım

REKLAM ALANI

merhabalar arkadaşlar.ingiltereden bir akraba gelirken bir şey istiyor musun? dedi.bende go pro dedim :D şimdi arkadaşlar http://www.ebay.com/ctg/GoPro-HD-HER..._Video_Cameras bu ürünü alacağım ama adam gidecek argostan alacak ürünü.ben telefonda ona "go pro hd hero 2 motorsports edition" olanı al mı diyeceğim yani tutp ta başka bir go pro alırsa kaskta kullanamaz mıyım ki? yani biraz yaşlıda alacak kişi.ya da diyelim hd hero 2 yok.hd hero alsa geçerli olur mu ki?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hello_moto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Aksesuarlari da ayri satiliyor. Moto kit, oto kit, windsurf kit vs gibi. Eger tam istedigini alamayabilecekse de HD olsun yeter. Digerlerini almak daha kolay.

Motosikleti
    F 650 GS Dakar
    Gopro outdoor kitinde ve motorsport kitinde kaska takma aparatlari var, ve ingilterede kit olarak satiliyor. Eski herolar da artik piyasada pek yok.

yani ben ona hero hd 2 motorsporları editionu al diyecem alcak ben kullanabileceğim demi içinde her şeyi çıkar?

Evet, motorsports edition olanı alması lazım. Almışken hero 2 alsın, eskisini alma .

eskisiye yenisinin ne farkı var acaba ? yani tabi yenisini isterimde ne farkları var.
    bir diğeriyse tut ki outdoor editionu aldı o zaman ne yapacağız ?

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani ben ona hero hd 2 motorsporları editionu al diyecem alcak ben kullanabileceğim demi içinde her şeyi çıkar?
    HD Hero 2 motorsport editionda kask üstüne düz ve bozuk yüzey yapıştırıcı bantlı aparatlar ve vacumlu depo üstü ve kaporta da tutan aparatlarla geliyor.

Yani bu modeli alıyorsa sorun yok

anladım hangi siteye bakmam gerekiyor ingiltere fiyatları için?

glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    böyle şeytan icatlarını kafamıza sokmayın!!! Ahlakımız bozuluyor!!! Len bu ay çok para harcadım! botlarım katalizörün gazabına uğradı motosikletin sıcaklığından dolayı dainese botlarımın tabanları eridi, bende gittim sidi streetburner aldım, bir daha ki ay bende bi GoPRO Alacağım!

Motosikleti
    F 650 GS Dakar
    Yedek pil de aldirmani tavsiye ederim. Battery backpack diye geciyor. Ayrica ek ekran aldirirsan daha kullanislimoluyor.

songiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Pegaso 650
    GoPro konusunda bir daha düşünmenizi öneririm. Zira kitleri aşırı pahalı. Yabancı sitelerde, GoPro'ya alternatif birçok uygulama üretilmiş.

Bence GoPro bütçesine yakın bir bütçeyle süper kaliteli bir kamera ve housing alınabilir.
    http://www.motorla.co

oumar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW - F650
    Hem motosiklette, hem paraşütte hem de sualtında kullanıyorum. Hero2. Gün ışığında mükemmel bir performansı var. Düşük ışıkta çok verimli olmasa da her alanda kullanılabilecek en iyi makine. Opsiyonlu bir makine olması da işin güzel yanı. Bende hem outdoor hem de motorsport aparatları mevcut ve bence motosiklette ikiside gerekli.
    ooops!
    KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
    ..:: 35 EA 5130 ::..

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HD Hero 2 motorsport editionda kask üstüne düz ve bozuk yüzey yapıştırıcı bantlı aparatlar ve vacumlu depo üstü ve kaporta da tutan aparatlarla geliyor.

Yani bu modeli alıyorsa sorun yok
    Go Pro HD hero2 motorsport edition demek yeterli..Ben bu modelden kullanıyorum ve aynen arkadaşın dediği aparatlar içinde mevcut..

http://www.dogcamsport.co.uk/gopro-h...torsports.html

280 STERLİN...Türkiyeyle fiyatı neredeyse aynı bilgin olsun...APARATLARIDA GÖRÜRSÜN üste bulunan linkten
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)