kullanan arkadaşlar hangisini önerir?
kullanan arkadaşlar hangisini önerir?
arkadaşım kesinlikle kymco daha hatta 5 kat daha iyi lafı bile olmaz yani kanuninin ve ayrıca kanuninin son zamanda birkaç sitede anlatılan sorumsuzluklarını okuyunca iyiki kanuni almamışım dedim ve okuyanlar diyecektir
http://www.scooturk.net/showthread.php?t=15136
edit:link vermem yasaksa lütfen adminlerimiz düzeltsinler
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
Bütçe ne kadar ?
Bu üç seçenekten birini düşünüyorsanız,bütçe de elveriyorsa tabi ki Kymco..
3.000 Tl'ye Kymco Super 8, Kymco 125 Agility,Honda Activa,Yamaha Cygnus gibi daha kaliteli ve sorunsuz alternatiflere yonlenmelisiniz.
Mondial 150 mashı kullanmadım,yorum yapamam fakat forumdaki topiğinden bilgi alabilirsiniz.
Ancak 3,000 Tl'ye mondialın scooterına pek gerek yok kanımca...
Tabiki de Kymco Kullanıcısı olarak, KYMCO.
kymco nun 125 cc gayet güçlü ve sağlam bilgi paylaşım başlığı nı geçen akşam okudum babama almayı düşünüyoruz parasına göre gayet kaliteli sağlam sorunsuz az yakan çok kaçan bi motor olduğundan bahsetmiş kullanıcı arkadaşlar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
scootera bulaşma
kesinlikle kymco zaten 3000 butceye dier secenekler almak mantıksız.diğer secenekler bütcesi kısıtlı olanlar için
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Scooter ım la dağ taş toprak geziyorum hiç bir yerinden tık ses yok, Performans harika. ben memnunum. Yakıt iyi Bir Depo ile 180-220 KM arası gidiyorum yaklaşık 25 TL civarı. Kullanıma göre değişiyor.
Burayıda takip edebilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...asligi-23.html
kymco ile diğer modelleri karşılaştıramazsın bile 30 binde kymcom da var halen taş gibi sorun yaşatmaz,kanuniye sakın yaklaşma derim sıfırlarında bile sıkıntı çok ,mondila kullanmadım bilmiyorum ama onunda kanuniden aşağı kalıor bir yanı olduğunu düşünmüyorum.
7 Tepe Motosiklet Kulübü
kıymacı iyidir:D
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)