herkese merhaba motorum ybr 125 ankaradan muğla dalamana hangi otobüs firmasıyla götürebilirim yada başka alternatifim varmı? yardımcı olursanız sevinirim.
herkese merhaba motorum ybr 125 ankaradan muğla dalamana hangi otobüs firmasıyla götürebilirim yada başka alternatifim varmı? yardımcı olursanız sevinirim.
firmaya değil şoföre bağlı bu. gidip görüşmen lazım sor mutlaka birisi kabul eder. götürecek olursan da bagaja koymadan önce mutlaka depoyu ve yağını boşalt.
hani olmazda yağ sızarsa bagajdaki diğer valizlere kutulara ve araca bulaşır hoş bir durum olmaz ve yanıcı olma durumu da var.
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için motorda çok yeniyim bu tür bilgilendirilmelere fazlasıyla ihtiyacım var
altina falan bi bez ser etrafina battaniye ya da karton sar bi sey olmaz. Pek yolcu olmayan saatlerde kabul edilme sansin daha yuksek.
parasını verirsen uyuşturucu bile taşıtırsın.
geçen yaz erdek ıstanbul hattinda host luk yaptım kamil koç ta bir kere ıstanbul a cup tarzı bir motor götürdük 2 bilet parasina ama kaçak kargo isleriyle uğraşan insanlar var ticari bir aracla getiriyorlar balikesir den erdek e arkadaş göndermişti 80 tl ye daha ucuza gelir diye düşünüyorum
şöyle söyleyeyim.
bundan on beş gün önce Elazığ otogarına gittim. 3-5 firma ile görüştüm. 150 tlye ikinizi götürürüz dedi (benle Ybr Adv'm). pazarlığı 180 tlden açmıştım.
İstanbul'dan sorduğumda 150+90=240 tlye anlaştık.
firma Elazığ Murat Turizm.
orta karar bir firmadır. varan ulusoy değildir ama emin olun metro gibi boş da değildir. en azından araçlarına normal motorin koyuyorlar.
daha dandik firmalar daha ucuza götürebilir.
peki ptt kargo ne kadara götürür tahminen
Ptt kargo felan 100 tL nin üzerinde alıyo diye biliyorum ama ben motorumu tokata götürmüştüm.. Gitmeden bi hafta önce felan bagaj ayarlattım. Sadece bilet parası aldılar motor için oda 50TL idi.. Geri getirirken de para vermemiştim..
Götürüceğim zaman araştırmıştımda Metro gibi firmalar motorları tasımıyolardı..
Hiçbir şey olmaz diyen sürücüden uzak dur
http://yilmazugur.tr.gg/Motorsikletlerim.htm
Ben eski ybr mi diyarbakıra sattım şoför 150 istedi 120 ye anlaştık sağ salim gitti
o kadar para verceğine koy benzini devam kimseye eyvallah etme
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Aşti otoparka girip otoparktan çıkış yapmadan otobüslerin olduğu yere geçtim 2-3 otobüs almadı boş olan bir sefere aldılar sonra benimde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)