İlginç bir girişim. FSM den motor taksi.
Reklamlar
-
11 Temmuz 2012, 13:16
izmir3535 adlı üyeden alıntı
ülkedeki köleler grubu bizler borçlu olduğumuz sürece kimse kımıldayamaz. dikkatle izleyin herkezin bir ev veya tüketici veya kredi kartı borcu var. borçlu olan insanlar olduğu yerde kalır hareket edemez. hareket ederse tüm hayatı değişir.hareketten maksadım baş kaldırmak.birde asiller grubu var bunlarda insanları aylık 700tl ye mahkum bırakan kesim.kanımız emiliyor ama farkında değiliz... saygılar
Sağol çok moralim yerindeydi şimdi iyice moralim yerine geldi.. ahh
Reklamlar
-
11 Temmuz 2012, 13:19
daha açık yazamıyorum korkuyorum yazıları yazarken yukarıdan bir helikopter sesi geliyor benide alacaklar galiba)))
-
11 Temmuz 2012, 13:22
pazar günü bursa ya gittim akşam dönüşte trafik felç olmuş bmw ler merso lar audile hepsi sıraya girmiş km lerce kuyruk bende aralardan tıs tıs geçtim hepsi de beni izliyordu
parasızlığın gözü kör olsun yokki audi q7 miz trafikte sıra bekleyelim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
11 Temmuz 2012, 13:23
daha açık yazamıyorum korkuyorum
yazıları yazarken yukarıdan bir helikopter sesi geliyor benide alacaklar galiba
)))
olabilir emin ol yakında bi şekilde bizi çipleyecekler o zman aradıklarında hemen buluverecekler.. bilim kurguyu severim...
-
11 Temmuz 2012, 13:27
oda olacak 2023
-
11 Temmuz 2012, 13:31
Cekiciler bayram eder parklar parayı bulur cezalar havada ucusur
-
11 Temmuz 2012, 13:31
oda olacak 2023
az kalmış yani
-
11 Temmuz 2012, 13:36
ülkedeki köleler grubu bizler borçlu olduğumuz sürece kimse kımıldayamaz. dikkatle izleyin herkezin bir ev veya tüketici veya kredi kartı borcu var. borçlu olan insanlar olduğu yerde kalır hareket edemez. hareket ederse tüm hayatı değişir.hareketten maksadım baş kaldırmak.birde asiller grubu var bunlarda insanları aylık 700tl ye mahkum bırakan kesim.kanımız emiliyor ama farkında değiliz... saygılar
işte buna kapitalizm deniyor. Diğer taraftan toplum bilinci de, keşke ithal ettiğimiz teknolojii, endüstri gibi parayla ithal edilebilen birşey olsaydı. O makineleri, teknolojiyi ithal ettiğimiz ülkeler toplum bilinçlerini 300-400 yıl önce devrimlerle inşaa etmeye başladılar, köle gibi farbikalarda çalışıp emeklerini sattılar. Baktılar sermaye onları köle gibi çalıştırıyor, işçi toplulukları oluşturup ortak bilinçle hareket etmeye başladılar. Hak aramayı öğrendiler, demokrasiyi öğrendiler, insan haklarını öğrendiler, toplum olmayı öğrendiler. Biz bu sürecin henüz neresindeyiz ki? Zaman geçtikçe de aksi yönde ilerliyoruz. Herşey parasını verip iphone getirmekle olmuyor. o iphone 200 yıl önce sanayi devrimiyle üretilmeye başlandı, parasını verip hazıra konarsınız ancak onu üreten toplum bilincini alamazsınız. Kaçımız bir sivil toplum örgütüne üyeyiz, toplu olarak hareket edip ortak bilinç oluşturuyoruz? Özetle, daha çok yolumuz var.
-
11 Temmuz 2012, 13:41
pistolpitt adlı üyeden alıntı
işte buna kapitalizm deniyor. Diğer taraftan toplum bilinci de, keşke ithal ettiğimiz teknolojii, endüstri gibi parayla ithal edilebilen birşey olsaydı. O makineleri, teknolojiyi ithal ettiğimiz ülkeler toplum bilinçlerini 300-400 yıl önce devrimlerle inşaa etmeye başladılar, köle gibi farbikalarda çalışıp emeklerini sattılar. Baktılar sermaye onları köle gibi çalıştırıyor, işçi toplulukları oluşturup ortak bilinçle hareket etmeye başladılar. Hak aramayı öğrendiler, demokrasiyi öğrendiler, insan haklarını öğrendiler, toplum olmayı öğrendiler. Biz bu sürecin henüz neresindeyiz ki? Zaman geçtikçe de aksi yönde ilerliyoruz. Herşey parasını verip iphone getirmekle olmuyor. o iphone 200 yıl önce sanayi devrimiyle üretilmeye başlandı, parasını verip hazıra konarsınız ancak onu üreten toplum bilincini alamazsınız. Kaçımız bir sivil toplum örgütüne üyeyiz, toplu olarak hareket edip ortak bilinç oluşturuyoruz? Özetle, daha çok yolumuz var.
toplu olarak hareket edemeyiz ki bu kadar ayrım yapılırken... özellikle yapılıyor ki...
-
11 Temmuz 2012, 13:46
dünyayı yönetenn ABD bu apaçık ortada adamlar 100 yıl son rasının planını yapıyorlar. ve tutuyorda . ABD istemesse bizim ülkemizde ne teknoloji girer ne hamburger nede demokrasi onlar ne isterse o olur.dahada ötesi yok. ülkemizde iktidara gelecek kişileri ve partileride onlar belirliyor. aksini iddaa eden varsa bu ülkede yaşamıyor demektir. adamlar bırak bizim ülkeyi dünyayı yönetiyorlar. şüphelenmeye başladım ABD yi yönetenler uzaylımı acaba bukadarda tilki olunmaz ki
-
11 Temmuz 2012, 13:51
dünyayı yönetenn ABD bu apaçık ortada adamlar 100 yıl son rasının planını yapıyorlar. ve tutuyorda . ABD istemesse bizim ülkemizde ne teknoloji girer ne hamburger nede demokrasi onlar ne isterse o olur.dahada ötesi yok. ülkemizde iktidara gelecek kişileri ve partileride onlar belirliyor. aksini iddaa eden varsa bu ülkede yaşamıyor demektir. adamlar bırak bizim ülkeyi dünyayı yönetiyorlar. şüphelenmeye başladım ABD yi yönetenler uzaylımı
acaba bukadarda tilki olunmaz ki
Uzaylıların bizden daha hakkaniyetli olacağını düşünüyorum. Çünkü taa kendi yerlerinden kalkıp buralara kadar gelecek teknolojileri bilimleri varsa eğer çoktannn bizi ya yok etmişlerdi yada kendi tipleriyle ortaya korkmadan çıkmışlar, hakimiyetlerini kurmuşlardı. yani neden saklansınlar ki? of konu gene kaydı pardon...
-
11 Temmuz 2012, 13:53
Konu nereye gelmiş
-
11 Temmuz 2012, 13:56
cihan54 adlı üyeden alıntı
Konu nereye gelmiş
Sorma çare bulamayınca uzaylılara sardık...
-
11 Temmuz 2012, 13:56
aynen ... adapazarına selam askerliğimi orda yapmıştım güzel bir yer
-
11 Temmuz 2012, 13:58
Adamlar yazıyorlar yani bu kadar düşünebiliyorlar... biz okuyunca yada seyredince olur mu öle saçmalık yaaaa deniyor... Ah asimov ah yıldız savaşları ah uzay yolu daha ne diyeyim...
-
11 Temmuz 2012, 13:59
-
11 Temmuz 2012, 14:02
teşekkürler cihan seninde yolun düşerse uğrayabilirsin...
-
11 Temmuz 2012, 14:03
teşekkürler cihan seninde yolun düşerse uğrayabilirsin...
TDM'ye de pincem ama
-
11 Temmuz 2012, 14:06
1977 yılında çıkmıştı yıldız savaşları.... bizde daha traleybüslerle yolculuk yaparken yıl 2012 daha öyle bir film çekilmedi. o filmidemi acaba uzaylıllar yaptı ))
-
11 Temmuz 2012, 14:09
1977 yılında çıkmıştı yıldız savaşları.... bizde daha traleybüslerle yolculuk yaparken yıl 2012 daha öyle bir film çekilmedi. o filmidemi acaba uzaylıllar yaptı
))
şuan ki bilim kurgu silmlerini çoğu vurdulu kırdılı bilmem kaçıncı sınıf filmleri gibi oluyor. ya çok bilmiş konuştum ama öyle görüyorum. eskilerin filmleri ve düşünceleri daha kaliteliydi ama değil mi? yalan mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)