Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

İlginç bir girişim. FSM den motor taksi.

REKLAM ALANI
    ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Alıntı izmir3535 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ülkedeki köleler grubu bizler borçlu olduğumuz sürece kimse kımıldayamaz. dikkatle izleyin herkezin bir ev veya tüketici veya kredi kartı borcu var. borçlu olan insanlar olduğu yerde kalır hareket edemez. hareket ederse tüm hayatı değişir.hareketten maksadım baş kaldırmak.birde asiller grubu var bunlarda insanları aylık 700tl ye mahkum bırakan kesim.kanımız emiliyor ama farkında değiliz... saygılar

Sağol çok moralim yerindeydi şimdi iyice moralim yerine geldi.. ahh

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    daha açık yazamıyorum korkuyorum yazıları yazarken yukarıdan bir helikopter sesi geliyor benide alacaklar galiba)))

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    pazar günü bursa ya gittim akşam dönüşte trafik felç olmuş bmw ler merso lar audile hepsi sıraya girmiş km lerce kuyruk bende aralardan tıs tıs geçtim hepsi de beni izliyordu
    parasızlığın gözü kör olsun yokki audi q7 miz trafikte sıra bekleyelim
    TATLIHIZ bunu beğendi.
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    daha açık yazamıyorum korkuyorum yazıları yazarken yukarıdan bir helikopter sesi geliyor benide alacaklar galiba)))

olabilir emin ol yakında bi şekilde bizi çipleyecekler o zman aradıklarında hemen buluverecekler.. bilim kurguyu severim...

Motosikleti
    Yamaha tdm900
    oda olacak 2023

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Cekiciler bayram eder parklar parayı bulur cezalar havada ucusur
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    oda olacak 2023
    az kalmış yani

Motosikleti
    CBF1000F & CRF250L
    ülkedeki köleler grubu bizler borçlu olduğumuz sürece kimse kımıldayamaz. dikkatle izleyin herkezin bir ev veya tüketici veya kredi kartı borcu var. borçlu olan insanlar olduğu yerde kalır hareket edemez. hareket ederse tüm hayatı değişir.hareketten maksadım baş kaldırmak.birde asiller grubu var bunlarda insanları aylık 700tl ye mahkum bırakan kesim.kanımız emiliyor ama farkında değiliz... saygılar
    işte buna kapitalizm deniyor. Diğer taraftan toplum bilinci de, keşke ithal ettiğimiz teknolojii, endüstri gibi parayla ithal edilebilen birşey olsaydı. O makineleri, teknolojiyi ithal ettiğimiz ülkeler toplum bilinçlerini 300-400 yıl önce devrimlerle inşaa etmeye başladılar, köle gibi farbikalarda çalışıp emeklerini sattılar. Baktılar sermaye onları köle gibi çalıştırıyor, işçi toplulukları oluşturup ortak bilinçle hareket etmeye başladılar. Hak aramayı öğrendiler, demokrasiyi öğrendiler, insan haklarını öğrendiler, toplum olmayı öğrendiler. Biz bu sürecin henüz neresindeyiz ki? Zaman geçtikçe de aksi yönde ilerliyoruz. Herşey parasını verip iphone getirmekle olmuyor. o iphone 200 yıl önce sanayi devrimiyle üretilmeye başlandı, parasını verip hazıra konarsınız ancak onu üreten toplum bilincini alamazsınız. Kaçımız bir sivil toplum örgütüne üyeyiz, toplu olarak hareket edip ortak bilinç oluşturuyoruz? Özetle, daha çok yolumuz var.

Motosikleti
    Alıntı pistolpitt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte buna kapitalizm deniyor. Diğer taraftan toplum bilinci de, keşke ithal ettiğimiz teknolojii, endüstri gibi parayla ithal edilebilen birşey olsaydı. O makineleri, teknolojiyi ithal ettiğimiz ülkeler toplum bilinçlerini 300-400 yıl önce devrimlerle inşaa etmeye başladılar, köle gibi farbikalarda çalışıp emeklerini sattılar. Baktılar sermaye onları köle gibi çalıştırıyor, işçi toplulukları oluşturup ortak bilinçle hareket etmeye başladılar. Hak aramayı öğrendiler, demokrasiyi öğrendiler, insan haklarını öğrendiler, toplum olmayı öğrendiler. Biz bu sürecin henüz neresindeyiz ki? Zaman geçtikçe de aksi yönde ilerliyoruz. Herşey parasını verip iphone getirmekle olmuyor. o iphone 200 yıl önce sanayi devrimiyle üretilmeye başlandı, parasını verip hazıra konarsınız ancak onu üreten toplum bilincini alamazsınız. Kaçımız bir sivil toplum örgütüne üyeyiz, toplu olarak hareket edip ortak bilinç oluşturuyoruz? Özetle, daha çok yolumuz var.

toplu olarak hareket edemeyiz ki bu kadar ayrım yapılırken... özellikle yapılıyor ki...

Motosikleti
    Yamaha tdm900
    dünyayı yönetenn ABD bu apaçık ortada adamlar 100 yıl son rasının planını yapıyorlar. ve tutuyorda . ABD istemesse bizim ülkemizde ne teknoloji girer ne hamburger nede demokrasi onlar ne isterse o olur.dahada ötesi yok. ülkemizde iktidara gelecek kişileri ve partileride onlar belirliyor. aksini iddaa eden varsa bu ülkede yaşamıyor demektir. adamlar bırak bizim ülkeyi dünyayı yönetiyorlar. şüphelenmeye başladım ABD yi yönetenler uzaylımı acaba bukadarda tilki olunmaz ki

Motosikleti
    dünyayı yönetenn ABD bu apaçık ortada adamlar 100 yıl son rasının planını yapıyorlar. ve tutuyorda . ABD istemesse bizim ülkemizde ne teknoloji girer ne hamburger nede demokrasi onlar ne isterse o olur.dahada ötesi yok. ülkemizde iktidara gelecek kişileri ve partileride onlar belirliyor. aksini iddaa eden varsa bu ülkede yaşamıyor demektir. adamlar bırak bizim ülkeyi dünyayı yönetiyorlar. şüphelenmeye başladım ABD yi yönetenler uzaylımı acaba bukadarda tilki olunmaz ki
    Uzaylıların bizden daha hakkaniyetli olacağını düşünüyorum. Çünkü taa kendi yerlerinden kalkıp buralara kadar gelecek teknolojileri bilimleri varsa eğer çoktannn bizi ya yok etmişlerdi yada kendi tipleriyle ortaya korkmadan çıkmışlar, hakimiyetlerini kurmuşlardı. yani neden saklansınlar ki? of konu gene kaydı pardon...

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Konu nereye gelmiş

Motosikleti
    Alıntı cihan54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu nereye gelmiş
    Sorma çare bulamayınca uzaylılara sardık...

Motosikleti
    Yamaha tdm900
    aynen ... adapazarına selam askerliğimi orda yapmıştım güzel bir yer

Motosikleti
    Adamlar yazıyorlar yani bu kadar düşünebiliyorlar... biz okuyunca yada seyredince olur mu öle saçmalık yaaaa deniyor... Ah asimov ah yıldız savaşları ah uzay yolu daha ne diyeyim...

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    aynen ... adapazarına selam askerliğimi orda yapmıştım güzel bir yer
    Ve aleyna aleykümselam hocam Yolun düşerse bi çayımı iç diyim ben de. Aynı şekilde ben de İzmir'i severim. Çok hatıram var oralarda

Motosikleti
    Yamaha tdm900
    teşekkürler cihan seninde yolun düşerse uğrayabilirsin...

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    teşekkürler cihan seninde yolun düşerse uğrayabilirsin...
    TDM'ye de pincem ama

Motosikleti
    Yamaha tdm900
    1977 yılında çıkmıştı yıldız savaşları.... bizde daha traleybüslerle yolculuk yaparken yıl 2012 daha öyle bir film çekilmedi. o filmidemi acaba uzaylıllar yaptı ))

Motosikleti
    1977 yılında çıkmıştı yıldız savaşları.... bizde daha traleybüslerle yolculuk yaparken yıl 2012 daha öyle bir film çekilmedi. o filmidemi acaba uzaylıllar yaptı ))
    şuan ki bilim kurgu silmlerini çoğu vurdulu kırdılı bilmem kaçıncı sınıf filmleri gibi oluyor. ya çok bilmiş konuştum ama öyle görüyorum. eskilerin filmleri ve düşünceleri daha kaliteliydi ama değil mi? yalan mı?

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)