Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bahçe için MG Classic?

REKLAM ALANI

iyi geceler çobanlık yapıyorum yaşım 17 hayvanlar için ot toplamam gerekiyor yürüyerek anam agliyor fiyatinin düşük olması dolayısıyla mg düşünüyorum evim bahçeye 7 km uzakta bahçeye giriste 500 m kadar bir tarla yolu bu motor alınıp gidilir mi yoksa beni üzer mi çok tipsiz birşey ama ucuz cevabınız benim için önemli bu fiyattan fazla veremem ehliyetim var

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

At gibi motor.Hem tel jant çelik jant gibi üzmez seni gider gelirsin ama malum çin malı işin bu yüzünüde alıcaksan iyice tartmanı tavsiye ederim...

Alıntı rimbaud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    At gibi motor.Hem tel jant çelik jant gibi üzmez seni gider gelirsin ama malum çin malı işin bu yüzünüde alıcaksan iyice tartmanı tavsiye ederim...
    Üzülerek söylemek isterim ki bıktım şu Çin mali lafından motor nasıl dedim sorun çıkartır mi dedim parçaları nereden geliyor denedim açıkçası tekerlekleri çok ince bana devrilecekmiş gibi geliyor bisiklete motor takmışlar sanki

Motor ömrü görecelidir.Sen ona nasıl bakarsan oda sana öyle bakar.Sitede çin malı motorla Türkiye'yi gezen arkadaşlar var.Bakımlarını zamanında yaptığın/yaptırdığın sürece(bedevi
    şansı yoksa) uzun yıllar kullanırsın.Parça sıkıntısı çekmezsin zira parçası oldukça bol.Jant ölçüleri normal.Daha önce motor tecrüben olup olmadığını yazmamışsın eğer yoksa o yüzden sana ince geliyodur.Zamanlave tecrübeyle alışırsın..
    turkish39 bunu beğendi.

Alıntı rimbaud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor ömrü görecelidir.Sen ona nasıl bakarsan oda sana öyle bakar.Sitede çin malı motorla Türkiye'yi gezen arkadaşlar var.Bakımlarını zamanında yaptığın/yaptırdığın sürece(bedevi
    şansı yoksa) uzun yıllar kullanırsın.Parça sıkıntısı çekmezsin zira parçası oldukça bol.Jant ölçüleri normal.Daha önce motor tecrüben olup olmadığını yazmamışsın eğer yoksa o yüzden sana ince geliyodur.Zamanlave tecrübeyle alışırsın..
    1 tane cup almıştım 1 gün kullandım tak polis eve gelmiş motor çalıntı çıktı allahtan sadece 50 lira kapora vermistim kurtardık pacayi bunun dışında sadece ehliyet kursunda motora bindim

c90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    ya çinmalı cinmalı sonuçta kaç kere demem gerekiyor çinle alakası olmayan kalmadı bu anti cinciler bu adamlara bi cin çıkartmak lasım
    KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
    Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
    Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çıkartsana Çin malı dandik işte bu kadar basit.

babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    Gün geleçek çinliler bize kızıp taş gibi motor yapıcaklar hemide ucuz İNŞALLAH.

Alıntı babaduru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gün geleçek çinliler bize kızıp taş gibi motor yapıcaklar hemide ucuz İNŞALLAH.
    AMİN AMİN AMİN

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Çelik jant alırsanız daha fazla memnun kalırsınız, tel jant stabilize yollarda çukurlarda çabuk yamulur. Ayrıca çinli motorların tel jantları çok ince oluyor MG classic'in jantları arazi kullanımına hiç uygun değil. hem yamulur hem jant darbe yiyince tel başları iç lastiğe girip patlatabilir, çelik yani aluminyum jantlar çok daha güzel.
    BurakUzuner bunu beğendi.

Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çıkartsana Çin malı dandik işte bu kadar basit.
    arkadaşım anlamak istemiyorsunuz sanırım param yok okuyorum yazin hayvan bakiyorum motordan bahsedin çin den değil honda 1500 tl ye cbf yaptıda ben mi almadım yeter ya çin mali çin mali bıktım ne zaman konu açacak olsam çin mali parayı cope atarsınız gibi yorumlar 2 arkadaşım mh aldı gayet seri motor ve yarın mg alacagim isterse Burkina Faso da üretilsin.

Alıntı enesxoksuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım anlamak istemiyorsunuz sanırım param yok okuyorum yazin hayvan bakiyorum motordan bahsedin çin den değil honda 1500 tl ye cbf yaptıda ben mi almadım yeter ya çin mali çin mali bıktım ne zaman konu açacak olsam çin mali parayı cope atarsınız gibi yorumlar 2 arkadaşım mh aldı gayet seri motor ve yarın mg alacagim isterse Burkina Faso da üretilsin.
    Arkadaşım kimin mesajından sonra yazmışım ben onu bir dikkat edin isterseniz?

Yoksa çin malı almışsın almamışsın banane? Beni germez. Çin malına tükaka diyenlerden cin çıkartacakmış ya birileri ona dedim ama atlamak bedava!

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Bi kerede çan çin muhabbeti olmadan gitse ya bu tip konular.Ama bende bıkmadan yazarım.En büyük faktör kullanıcıdırN.O.K.T.A.

Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım kimin mesajından sonra yazmışım ben onu bir dikkat edin isterseniz?

Yoksa çin malı almışsın almamışsın banane? Beni germez. Çin malına tükaka diyenlerden cin çıkartacakmış ya birileri ona dedim ama atlamak bedava!
    özür dilemek isterim :-) mobilden giriyorum üsttekı cevapları okumadan cevap attın çin yazisını görünce döktüm bütün kurtlarımı kusura bakmayın 1 üyeliğim ban yedi 1 yıldır forumdayım hep aynı muhabbeti görmekten sıkıldım çok çok özür diliyorum

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    konuyu açan arkadaşım. Çok tepki veriyosun dikkatimi çekti. Sakin ol şampiyon. Hemencik kızma yav?cg modelleri varya bide onları incele. Hani köylü tipi diyolarya, onlardan bak bakalım bi. Kanuni breton s modelini incele, mondıalin daha bi sürü modelleri var onları incele.illa ucuz olsun birazcıkta kaliteli olsun dersen, mondial ve kanuni bak. Ötekilerini es geç

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    http://www.sahibinden.com/motosiklet-mondial-125-agk
    bak kardeş bu motorlar tam senin işini görür...
    arka sagına soluna heybe bağladın mı tamamdır...
    ankaranın köyünde aynısını yapan birisini görmüştüm...
    oda madımak getirip götürüyordu...
    bence düzgün kullanılmış bir çinli bulursan al...
    ben 1500 tl ye kanuni racer200 almıştım...2 yıl kullandım 33000 km yaptım... düzgün kullandım bakımını günü gelmeden yaptım...
    şuan olsa hala da bı 33000 km daha kullanırdım sanırım...

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu açan arkadaşım. Çok tepki veriyosun dikkatimi çekti. Sakin ol şampiyon. Hemencik kızma yav?cg modelleri varya bide onları incele. Hani köylü tipi diyolarya, onlardan bak bakalım bi. Kanuni breton s modelini incele, mondıalin daha bi sürü modelleri var onları incele.illa ucuz olsun birazcıkta kaliteli olsun dersen, mondial ve kanuni bak. Ötekilerini es geç
    Sizden de özür dilemek isterim fakat bu muhabbet baymadımı çin = çöp?

bretonlar 2000 tl civarı cglerede bakmıştım 2500 en ucuzu işin asli bu motor çok ucuz güvenmiyorum türevleri 2200 cıvarı iken bu neden 1500 tl? ve hemen üslubumu düzeltiyorum özür dileyerek işe bisikletle gitmen ve çok çay içmem sinir yapıyor özür dilerim hepinizden

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------

Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/motosiklet-mondial-125-agk
    bak kardeş bu motorlar tam senin işini görür...
    arka sagına soluna heybe bağladın mı tamamdır...
    ankaranın köyünde aynısını yapan birisini görmüştüm...
    oda madımak getirip götürüyordu...
    bence düzgün kullanılmış bir çinli bulursan al...
    ben 1500 tl ye kanuni racer200 almıştım...2 yıl kullandım 33000 km yaptım... düzgün kullandım bakımını günü gelmeden yaptım...
    şuan olsa hala da bı 33000 km daha kullanırdım sanırım...
    aslında babamın torostan kalan küçük bir romörk var onu taksamda olur heybe işi arkama adam almamı engelleyecektir ot kesmeye babamla gidiyoruz

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    al bi tane breton s, veya mondial keyfine bak. Bende titan var. Odun bile çekerim kışın breton cg çakması zaten. Köy işleri için ideal.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    al bi tane breton s, veya mondial keyfine bak. Bende titan var. Odun bile çekerim kışın breton cg çakması zaten. Köy işleri için ideal.
    adem bende kışın ybr ile odun çekiyorum mavi duman ata ata hemde
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)