yeni 2012 model honde CBR 250 R
Reklamlar
-
arkadaşlar, ben yeni 2012 model honda cbr 250r aldım. aldıktan sonra servise kuruumunu yaptırdım. işte aküyü filen taktılar. başkada bişey yaptıklarını görmedim ne yağ , nede başka bişey. şimdi yeni olan bu motora 3 aydır filen biniyorum. yaptırmam gereken bi ayarı veya bişeyi varmı. yardıcı olursanız sevinirim.tkş şimdiden
Reklamlar
-
Motosikletini alırken yanında verilen kitapçığı okuyuver tüm sorularının cevabını bulacaksın... Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız keyifle kullan.
-
Rüzga250R adlı üyeden alıntı
arkadaşlar, ben yeni 2012 model honda cbr 250r aldım. aldıktan sonra servise kuruumunu yaptırdım. işte aküyü filen taktılar. başkada bişey yaptıklarını görmedim ne yağ , nede başka bişey. şimdi yeni olan bu motora 3 aydır filen biniyorum. yaptırmam gereken bi ayarı veya bişeyi varmı. yardıcı olursanız sevinirim.tkş şimdiden
Motorunuz size teslim edilirken gerekli kontroller yapılmıştır merak etmeyin. İlk 1.000 km. motorun rodaj dönemin de olduğunu unutmayın. Kitapçıkta 500 km rodaj yazar fakat siz bunu belirttiğim gibi 1.000 km. yapın. Motorunuzu bu süre zarfın da fazla zorlamayın fakat arada yumuşak hızlanmalar yaparak, gaz kolunuzla oynayın. 1.000 km. dolduğun da motorunuzu ilk bakımı için servise götürün. Daha sonraki bakım zamanınız 6.000 km'dir.
Daha fazla bilgi için sizi cbr250r kullanıcı forumumuza beklerim.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-454.html
Motorunuz hayırlı olsun. Kazasız, belasız sürüşler dilerim.
Saygı ve sevgilerimle.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
Hayırlı Olsun.Bakımlarını km sinde yaptırın yeterli.Sen zaten motoru sürebiliyorsan bir problem yok demektir.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
Gule gule kullan.. Aman diim rodaj doneminde sabirli ol cok devirli kullanma bakimini aksatma 1000 km de ilk bakimini unutma... Ona iyi davran oda seni yillarca memnun etsin.. Tekeriniz duz bassin..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
hayırlı olsun. Motorunuzun gerekli kontrolleri toplanırken yapılmıştır.
-
Rüzga250R adlı üyeden alıntı
Granaj vidalarını elden gecir düzenli bakımını yaptır birsey olmuyor bu işler biraz şans ama Honda olması 1-0 önde başlaman demek zok zorlama ( ben cok zorladım birsey olmadı CBF150 yi ) gömer seni endişeye gerek yok...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
periyodik bakım km'lerini biliyosundur muhtemelen, servis söylemiştir, yada servis ilgisiz bilgisiz ise kabaca maksimum 4000km'de bir yağını yağ filtreni gerek duyarsan bujini değiştirmen yeterli olacaktır periyodik bakımlar zamanlı yapılıp sarf malzemeler yenileriyle değiştiği sürece size keyfini sürmek kalır, kazasız keyifli sürüşler
-
sedici adlı üyeden alıntı
periyodik bakım km'lerini biliyosundur muhtemelen, servis söylemiştir, yada servis ilgisiz bilgisiz ise kabaca maksimum 4000km'de bir yağını yağ filtreni gerek duyarsan bujini değiştirmen yeterli olacaktır periyodik bakımlar zamanlı yapılıp sarf malzemeler yenileriyle değiştiği sürece size keyfini sürmek kalır, kazasız keyifli sürüşler
dostum genel tavsiye 1000 km den sonra 6000 de servis alınmalıdır.. yani 1000 den sonra her 5000 km de bir.. Ama.. sana kalmıs bir sekilde her 2500 de bir sadece yagı değiştirmen olumlu sonuc verecektir. full sentetik kullanırım bakarım dalgama dersen o ayrı ama ben full sentetik kullanıp her 2500 de bir yagı her 5000 de filtrenin degistirilmesi taraftarıyım..
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
10 Temmuz 2012, 19:10
-
11 Temmuz 2012, 10:33
sedici rutin bakımına sok.. hava filtresi bizim motorlarda degismesi gerekmiyor yıkanabilir oldugundan yıka, hava tabancası ile kurut sonra tak.. buji konusu biraz karısık aga.. iridyum takmanın bana bir avantajı olacakmı bilemiyorum.. ama normalinde 25.000 falan yapıyormus üzerindeki bujiler..
yahu burası cbr 250r baslıgı biz nelerden konusuyoruz kusura bakmayın millet..
-
11 Temmuz 2012, 11:30
Olsun arkadas muhabbetten kapabildigini kapsin iste bakim konusuyoruz sonucta iridyuma gerek yok kerameti 30kusur beygir, bu motorun serviste yaptiracam bakimlarini hondanin Bursa servisi berbat ondan kendim yapiyordum, en kaliteli servis kawasaki Bursada artik ugrasmam birakinca aklim motorda kalmaz
-
11 Temmuz 2012, 14:37
tavsiyeler için herkeze tşk beyler. şu ilk 1000 km ye kadar baya yumuşak kullanırım artık. böyle yapmam gerektiğini bilmiyodum. her 5000 den sonrada servise giderim artık. tekrardan herkeze tşk
-
11 Temmuz 2012, 16:55
5000 km bakım aralığı için uzun, honda 4000 veriyor bildiğim adarıyla 5000e uzatmazsan daha iyi olur, daha uzun ömürlü olur motor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)